Искам да кажа ... (170) през май 2020

• 56 810
  • 1 231
  •   1
Отговори
# 1 155
Вечерта изведнъж се отприщи да говори за себе си, никога не го беше правил .. Установих, че почти не го познавам ...
Ееее, разгеле, казах си, (а и успокох, че има светлина в тунела за геймърчетата) и като прочетох следващото изречение, пак в изходна позиция се озовах. Да ви е жив и здрав! Мацките ще оправят положението.

# 1 156
  • Бургас
Марѝ, страхотно стихотворение! Както писа и Буби, направо настръхваш, докато четеш.

Айяла, честит втори юбилей на момчето ти! Здрав и с късмет да е!

Але, да преборят бързо бактерията твоите хора!

Завършила съм ЕГ и по мое време беше наистина по-добрият избор за момиче, но към днешна дата, поне за Бургас, не съм убедена напълно. Някои гимназии не са мръднали ни на йота в начина на преподаване.

Рожденик имам днес. Да ми е здрав! Подарък нямам никакъв, че и за стилето не ставам Joy Отрежете си по парченце Simple Smile
Скрит текст:

# 1 157
Аууу, аз ще отрежа едно по- голямко парче! Да ви е жив и здрав! Весел празник, Селесте!

# 1 158
Честит да е, Селесте!

Стихотворението е чудесно!

Правя пица на принцесата и ще мислим плана за днес.

# 1 159
Честит да ти е рожденика, Селесте!

Ден в леглото ще е, смръчка се на вън, студено е. Предадох се, пуснах печката и толкоз.

# 1 160
  • София
Селесте, честит ти рожденик!
Светъл по, радвам се, че камина!
Болните да се оправят!
Аз бактерия в носа две години лекувах и после при първото разболяване пак се върна. Много са упорити при мен, дано при чавето на Али бързо се отърват.
Децата са на гости и във всяка стая сме пуснали печка. Отгоре на всичко щяло да става още по-студено, а внучката е рожденичка в понеделник, а майка й в събота!
Лек ден!

# 1 161
Селесте,честит да е рожденика! 🤗🎂🎉 Здрав,послушен и щастлив. 😃
Мари,супер е стихотворението! Много талант има детето. 🤗
Али,да се оправя чавето. 🤗
И тук е гадно времето.
Лакирам се,довечера сме на гости и се чудя питка или кекс да носим.

# 1 162
Селесте,  здрав да е мъжът ти. И без стилето няма да те върне.
Аз отивам при вуйчо.  Досрамя ме да си сложа якето, та тръгнах по жилетка.

# 1 163
  • Бургас
Селесте да ти е здрав рожденика !
Много хубава торта!

Мари,стихотворението е много хубаво! Да поздравиш девойката!

Светълчо,радвам се,че намина! ПИши по-често,добре ще ти дойде!

# 1 164
  • Germany
Селесте, честит да е рожденика! Здрав и късметлия!

# 1 165
Мари, и на мен ми хареса стихотворението.
Честит празник на всички празнуващи!
Стиснати палци на имащите нужда от това!
Мнението ми относно езиковите гимназии - ако можех да се върна назад, аз самата бих се записала задължително в такава. И бих се старала да науча езика колкото може повече. Моите момчета имаха съвсем други интереси, не можах да повлияя.

# 1 166
  • На брега на реката
Селесте, здрав да е рожденика. Щастлив и късметлия да е!

# 1 167
  • Бургас
Разпльокали сме се на една пейка, пия си бирата и се наслаждавам на слънцето и скейтърите!

# 1 168
  • на Мелмак
Ооо, Руми, аз много си харесвам гимназията. Даже тази година видях, че е в топ 5 на България.
Тръгнах да обяснявам моето виждане, но изтрих написаното, че накрая и аз не се разбрах, днес не ми е ден явно Grinning
Нищо де, някога ще се обясня най-подробно.
Щерката иска английски и графичен дизайн. Аз съм за второто. Той езика си върви, без един вече не може, трябва поне два.

# 1 169
  • Canada
Селесте, Айяла, честити рожденици! Здрави да са, много да ви радват!

Мари, страхотно е стихотворението - носи точното послание и настроение! Странно е доста хубав комплимент понякога Wink

Але, да преборвате бактерията Hug Ще трябва и аз да се заема с моя проблем с носа, но нека се успокоят малко нещата.

Етти, чудесно звучиш, положително ти се отразва градинарството!

Ели, стсикам палци! Съни, все така добре да върви възстановяването!

Моята шоколадова гад ме събуди в 4ч., направихме една обиколка навън, пуснах му климатика, но той искаше на терсата та лежах на дивана докато реши да се прибере. От 35 градуса тези дни в момента е 15. ММ се е разпазарувал напоследък - стол за шиатцу масаж пристигна, колело ми взе, чакал и други неща Sweat Smile Надявам се днес да тествам колелото.

Предимството, че живеем в двуезична страна е голямо - девойката се оправя свободно на френски и английски, поназнайва и испански. Излишно е да казвам, че у дома говорим български.

Ени, какво реши - питка или кекс?

Общи условия

Активация на акаунт