Искам да кажа ... (170) през май 2020

• 56 800
  • 1 231
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Бургас
Айяла, честит да е и твоя рожденик!

Аз съм зле с езиците..

Болните да оздравяват!

# 1 171
  • София
Честит рожденик Селесте,жив и здрав.
Айяла и твоят да е здрав и успешен.
Исках да поспя,но Ена не ми дава,иде ми да й залепя устата.

# 1 172
И през тиксото ще говори, Мид;)
И моята беше много приказлива като малка.
Сега само мучи, цъка и оф-ка.
А пубертетът тепърва почна, какво ли ме чака;)

# 1 173
  • на Мелмак
Честито на днешните рожденници!
Здраве и късмет да имат!

# 1 174
  • Mediterraneo
Честито на празнуващите днес! Здрави да са!

Халките ни дойдоха, много съм доволна! Улучила съм и размерите, и ММ много ги хареса!
Скрит текст:

Запазих маса за вечеря за сряда, а в събота ще го отпразнуваме с приятели на барбекю вкъщи. Други ми бяха плановете, но живи и здрави да сме!

# 1 175
  • някъде ... тук ...
Айяла, Селесте, здрави да са рождениците ви!
Нашият празник за рд на дреб стана екстра. Понамокриха се децата, ооумориха се, но бяха доволни. На уейкборд водихме няколки приятелчета на рожденика.

Благодаря за пожеланията за мама. Дано във Варна предложат по-адекватна терапия.

# 1 176
Eдна роза от градината на мама, купих я преди 5-6 години без всякакви очаквания

# 1 177
  • на Мелмак
Heart Eyes

# 1 178
  • София
Кажете някоя вила,самотна,по чукарите да знаете.

# 1 179
Искам да кажа, че Клюкарника е станал едно по-добро място. Преди рекламните публикации и други всякакви закачени глупави теми, заемаха половината страница като отвориш Клюкарника. Трябваше да превъртам като луд докато стигна до нормалните теми. Сега закачените теми са само три, което си е постижение направо. Браво, все така да продължава да намаля броя на закачените теми в Клюкарника, за да може да се стига до нормалните теми по-бързо.

# 1 180
  • Ямбол
Добро утро!

Утре и в сряда съм квестор и ми е свито повече от на зрелостниците.
Успокоявам се, че се очертава всеки уикенд да сме някъде, само леля да е добре, че снощи никак не беше.
Още малко ми остана по документацията на зрелостниците ми, две седмици ходя всеки ден в училище и все има много работа, но вече виждам края.

За протокола - и аз съм завършила ЕГ - немски с английски, но не казвайте на никого, защото почти нищо не помня. Дъщеря ми избра същата гимназия и е английски с немски, много е доволна, а аз съм спокойна. Моята класна ѝ преподоава по БЕЛ, много ми е мило на родителските срещи.

Хайде, слънчева да ни е неделята. Довечера дано не забравя за новата тема, че утре рано ще се изстрелям за изпита.

# 1 181
Добро утро.
Една идея по- топло е при нас.

# 1 182
  • на Мелмак
Добро утро!

Слънце е при нас, но колко е студено, ще разбера след малко.
Мари, как е котето?
Днес съм работна. Малкия е на РД. Иска Хепи, ще ме улесни в готвенето. Суши ми се хапва.

# 1 183
Добро утро!

Вчера си преизпълних плана с мръхтене в леглото цял ден. Само привечер си направихме една разходка в града, защото, изненадващо,  спря да се лее на почивки.  Та пихме по една лимоната на красота 😁

Днес вече трябва да позачистя и пооправя и да си боядисам косата. Ще пробвам нова боя и нямам търпение да видя какво ще стане 😁

Хубав да ви е денят,  банда!

# 1 184
Снощи си отиде, Ети.....

Общи условия

Активация на акаунт