Искам да кажа ... (170) през май 2020

• 56 788
  • 1 231
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Ямбол
Първата ми роза, която ще се отвори всеки момент:

Чакам ги с нетърпение да им видя цветовете, че като ми ги донесоха на пръчки, изобщо не знаех какво слагам. Другата до нея май пак ще е жълта. На още 2-3 има пъпки и им бая всеки ден.

Маре, много съжалявам. Сигурна съм, че сте направили всичко възможно.

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 08:47 от Лилянa

# 1 186
  • На брега на реката
Добро утро.

Станала съм аз, ама си цъкам из сайтове за бебешки дрешки.  Какви красоти има, напълни ми се душата. Heart Eyes Лошото е, че не мога да изкупя всичко, а ми се иска!

На Селесте чеситих, ама за Айяла не съм разбрала.
Честит да ти е младежа, Айяла. Да е здрав и щастлив! Нека има много късмет, в живота си!

Прибрахме се вчера и до вечерта, свърших 100 неща. Среща и разговор с преподавателя, който е отговорен за нашата група и след това, всичкото изговорено, трябваше да го предам лично, на всеки от останалите и да го обясня, по няколко пъти даже! Да минават тези изпити и защитата, че нерви не ми останаха.

Мари, жалко за котето.

Лилс,  прекрасна роза!  Пожелавам ти, всичко да се подреди, както го искаш.

Хубав ден, момичета!

# 1 187
Маре 🤗 Направили сте всичко възможно 🤗

Моята Бела ще трябва да ходи ма вет. Повръща и мислех,  че е от храната, но я смених и няма ефект, та утре ще звъня за час. Те това ще е приключение.

# 1 188
Привет! 🤗
Фонсе,питка реших. Естествено,по закона на гадостта,не ми се получи! Като си е за нас става ок,ама сегаа... 😁 Казах на ММ да не я носим,да взема нещо от магазина,ама той не. Брах срамове... 🤣
Снощи гледах филм до 2!
Мари,жалко,но се случва. 🤗
Али,да се оправя Бела.
Новинка,😍😍🥰
Друго забравих какво мислех да пиша. После пак. 😃🤗🌺

# 1 189
И тук е малко по-слънчево, да видим докога, че тъкмо прострях прането.

Една баничка пека, ще хапна и ще се върна в леглото, че май започва гадният период и ме боли корем.

Следобед съм на фризьор, това ще ми е излизането за днес.

# 1 190
Вече съм на вълна „Ваканция, здравей!”. Честито на завършилите. Спокойствие и успех на продължаващите, да имате щастлив завършек и вие.

Отсъствах последните десетина дни, но успях да видя хубави снимки и стихове, както винаги имаше и хубави и лоши новини, но ”Живот, ли бе, да го опишеш...”. Наминаха стари съфорумци, други видях, че са се отказали, но да е жива и здрава ДжеНа - идеята за панировка с майонеза и корнфлейкс е чудна. Шницел, крокети, риба - всичко ми се получава топ!

А ето и дежурното обобщение на книги и филми
Скрит текст:
Препоръчани автори
Съмърсет Моъм
Обсъждани книги
Мъдростта на древна Япония; Шибум; Острието на бръснача – С. Моъм;
Обсъждани филми и сериали
Историята на прислужницата; Контролна кула;  Модерно семейство - сериал, Моят шпионин

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 22:55 от rire

# 1 191
  • тук...при моите момчета
Здравейте!От време на време ви чета,преди месеци се опитах да се включа,но нещо не ми се получи😜.Ще споделя някои красоти с вас.

Слънчев и цветен следобед ви желая☺

# 1 192
  • Canada
Разкошни цветя на последните страници Heart

Мари Hug

Ени, не е било толкова зле, сигурна съм Wink

Открихме сезона на байковете вчера със скромните 35 км. Бяха пълни парковете, вело-алеите, терените за тенис, поляните...

# 1 193
Амии Фонсче,не знам,опитах я,ядеше се,но знам какво мога и ме беше много яд. 😃
Браво за колелетата. Аз трябва да купувам,че малката има мерак да кара,а имаме едно подарено старо,не е читаво.
Нормал,добре си дошла! Спечели ме с тези красоти. 😃🤗 Кажи няколко думи,щом ни четеш ни знаеш нас,да опознаем и ние теб.

Днес е хубаво времето при нас,попръска за малко,но се ядва. Дребната отиде на разходка с един приятел,сега ми праща снимка на скъсан клин на коляното. 🤣🙈
Днес ще вечеряме яйца. Нещо не ми се яде нищо напоследък,всеки ден се чудя какво да готвя.

# 1 194
  • София
По едно смути и това е.Grinning

Аз в петък получих списъка с десет книги за четене на малкия.И като добър родител мм ги поръча на един негов приятел и в събота  вечер бяха вкъщи.Лафонтен е вече преполовен.Наградата е цял ден навън игра.

# 1 195
  • на Мелмак
Малко нормалност днес, малкия се прибра от РД, кака му излезна с приятелка.

# 1 196
Познайте кой е в МОЛ-а, след като съм си пръснала да ям при мама 😁
Животът се връща към нормалност.
Обаче нищо не си харесвам, загубила съм тренинг 😂

Страхотни цветя 😍
Мид, остави детето, има цяла ваканция да чете.

Мари 😥

# 1 197
  • Mediterraneo
И при нас утре отварят моловете най- после! Нямам търпение единствено заради оптиката, че от януари имаме подаръчен ваучер за слънчеви очила и все не успявахме да отидем. Иначе нямам работа там, и без това изключително рядко ходя. Поръчах от Скечърс сандали за мен и малката, на голямата й пристигнаха миналата седмица от H&M, както и 2-3 поръчки дрехи от там и от Бершка. Нямаме нужда от нищо в момента, само искам очила да си вземем най- после с ММ( аз си поръчах едни онлайн, но не са на 100% това, което искам).

# 1 198
  • София
Как шъ го оставя ма Румянцев,таман е в инерцията.

# 1 199
Тази лятна ваканция моят син ще трябва да прочете Под игото. Въобще не си го представям това да се случи.

Общи условия

Активация на акаунт