Искам да кажа ... (170) през май 2020

• 57 151
  • 1 231
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Аз не можах,признавам си.

# 1 201
Аз съм я чела, щерката не я довърши, а момчето няма да я почне, знам си.

# 1 202
Наздраве от мен.  Правих домашни дюнери и понеже нямаше от къде да купя питки, си направих. Станаха чудесни.
Утре съм в отпуск, че трябва да отидем до училището, а с автобуса ще отнеме повече от два часа с престоя в училище.  След това мисля да се поглезим с нещо, че нали имаме празник Grinning
Аз Под игото съм чела два пъти, но други книги не успях. Не е драма, добре е да има представа за какво става въпрос в производението, да почне, като не е неговото, здраве да е.

# 1 203
  • Варна
Успех на всичките ни деца, на които тези дни предстоят матури!
Девойката утре има ДЗИ по БЕЛ. 12 клас е.
Стискам палци на всички!

# 1 204
  • тук...при моите момчета
Тегава им е „Под игото” на децата.Иначе като по-големи мисля,че е хубаво всички да я прочетат.Моя син чете отделни глави поне да си има на идея за какво става въпрос.
Да ви кажа няколко думи за себе си:почти на 40 съм,с две момчета.Професията ми е сравнително интересна,но напоследък обстановката е все по-тегава,та не знам какво да мисля...Иначе си имам и седмокласни вълнения,така че моите терзания май ще почакат😜.Обичам приятните,лежерни разговори,но си падам малко интроверт и трудно се приобщавам.Но при вас е приятно и може би ще се включвам по-честичко😊

# 1 205
По почина на Тути, направих баничка за вечеря. Така спасих и закуската утре. Та доволна съм.

Щерката има 6 книжки за лятото, три от които вече е чела. Но утре чакам пратката от Озон, точно книжки съм ѝ поръчала, е има и други благинки за празника.

Нормалността нещо още ми е далечна. Нямаме идея кога, къде и как ще почиваме. И разни други планове ми се губят как ще станат. Въобще отдавна не ми е било така безпосочно/безпътно.

Успех и късмет на зрелостниците утре.

# 1 206
  • при моите деца .....
Привет!
Чета ви когато имам време...
Минавам да пожелая успех на всички деца утре на ДЗИ БЕЛ.
Аз няма да съм квестор.
Хубава вечер!

# 1 207
Успех на децата утре и спокойствие на квесторите.

# 1 208
  • на Мелмак
Успех утре!

Цветята ме грабнаха.

За първи път на масата в кухнята имам цъфнал божур и на мен ми няма нищо. Ами много съм доволна. По този повод боднах колци на доматиту Joy

Кучето чака разходка, но малкия е наред, пък и му се пада. Пилешки хапки, картофи на фурна, айран. Готова съм. Пийнахме биричка. Вместо разходка малко починах, май повече от това имах нужда.
Мокра ми е косата, иначе и сега става за разходка Sunglasses

# 1 209
Много работна булка съм днес аз. Чистих, прах, боядисах си косата, челото, ушите, врата и банята. Сега готвя картофена крем супа и пилешки крила.  И ще обезкостявам пилешки фенери за Бела, които тя не ще да яде и ще бъде бита... Но съм ги сварила и почнала от вчера и няма как. Накрая ще сготвя месото на пилаф, а тя да ми яде ушите... Долно котенце!

Ама не съм се гърбила цял ден де, пихме кафе с дружките.

В мол не съм стъпвала даже не помня от кога и скоро надали ще имам причина да вляза... Обаче тур по магазините планираме с кифлите съвсем скоро, че си има нуждичка.

# 1 210
Честито на рождениците, на патерица. Здрави и щастливи да са и да имат много поводи да празнуват.
Снощи успяхме към 3 да се приберем, днес чавето е на басейн но парти.
Онзи ден ми прошушнаха, че ще затВарят един магазин и водих-всичко между $10 и $20, днес ще ходя на друг
Фонсе, погледни уйнърса

# 1 211
  • югозапад, под "Марков камък"
Успех на всички зрелостници утре!
Рире, прочела си ми мислите за баницата за вечеря с идеята да си спестя закуската утре Wink
И за другите неща съм като теб, ни почивка, ни планове. Ситуацията се отрази сериозно на работа на ММ, само здраве да е.

# 1 212
От обяд съм сложила едно пиле да се пече в слоукукъра, а сега ще запека млади картофки във фурната.
Ети, аз миналата седмица си набрах рози от градината, за да изсуша цветните им листенца за украса. Нямам идея как се прави.....импровизирам. Оня ден сложих и малко цъфнала лавандула да се суши като букетче.
И да си покажа един готин буркан, който е свещник, но става и за ваза.

Али, дай да ти видя ушите и челото! Косата ще я водя бонус на снимката.

# 1 213
  • Canada
Тит, трябва ли ми нещо оттам Joy Нали не го затварят него?! Чакам с нетърпение, следващата седмица отварят, мисля да намина Grinning

Успех на децата на матурите!

Ние имаме резервация за море октомври, направена още в началото на годината. Дано ни огрее, имам огромна нужда!

# 1 214
И ние сме без план за почивка, други години по това време вече планирахме гръцки уикенд и имахме резервация за седмица през Юли.
Купихме басейн за терасата на девойката, това си избра за утрешния празник. Докато го избират с баща ѝ, аз отскокнах до Пепко и ѝ взех светещо въженце за снимки и едно табло с букви, че си пада по такива неща.
Утре ще я почерпим с нещо и толкова с приготовленията.
Книги не чете и много ѝ личи. Сума думи на български са ѝ неясни, скоро ме пита какво означава глъчка:(
Обаче, глоу ап, едит и не знам още какво от тик ток и разните социални мрежи, са ѝ в речника и си ги ползва.
Очаквам  да не разбере смисъла на Под игото, остарелите думи, не ѝ говорят нищо.
Вечеряхме,вдигнах масата и измих посудата, време ми е да опвам крачетата;)
Виждам, че имам другарки по баница;)
Стискам палци на всички дечица и госпожи за утре!
Ети, така ти се радвам като заговориш за цветята 🤗
Стейси, как си?
Нормал, привет наборе;)
Мари, одобрявам!

Общи условия

Активация на акаунт