Искам да кажа ... (170) през май 2020

• 57 510
  • 1 231
  •   1
Отговори
# 705
Нищо лошо, Лиле, към рачетата. Нали и моето чудо е тази зодия.... Много е нерешителна. Дори за това коя тениска да си купи, като трябва да направи избор. Пита ме- казвам си доводите и пак мисли, тя излиза с други доводи...и пак мислене....Това ако си в магазин с консултантка на главата е голямо мъчение. Пък се обажда на приятелките- снимки се пращат, чака се и тяхното мнение... Дано скоро да ѝ мине.
За вазата...... Бих ти купила същата ваза и на теб, но от 3 останали в магазина само тази беше здрава. Сега съм на етап да пазарувам разни джидавки за бъдещата секция, от която е измайсторена само 1/3. Утре ще поръчвам още неща. И ще ви ги покажа.

# 706
  • София

Много ми хареса вазата ти. Много обичам геометрични форми, всичко трябва да е равно и точно изчислено.

Това го знаем!
Заради тази ти страст се бях отказала завинаги да правя баница ...  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 707
  • Ямбол
А, не, не, благодаря, само я харесах, но нямам нужда. Аз пък избягвам да имам джиджавки, че само ми се пречкат. Имам една огромна ваза, тя е за огромни букети, сега даже е пълна и 2-3 по-малки, други не искам. Често си топя разни цветенца в обикновени чаши. В момента са ми нацъфтели малките карамфилчета и си късам отвреме на време, че много хубаво миришат. Чакам и розите, имат пъпки, а искам да знам какъв цвят са, че ги хванах от рязани пръчки от розариума в парка. А вчера в Била забърсах една стайна бяла розичка, ми оголи ми се цветарника, та ми се струва, че добре ще стане точно на върха. Сега се климатизира още.

О, Люси, сега те прочетох, ама наистина ми е като мания. В хола имаме картина с едни правоъгълници, много ѝ се радвам.

# 708
То, и у дома цветя не виреят, освен една подарена орхидея. С алергиите на щерката и ММ- няма шанс за букети или единички цветенца. Но от почти 8 години си чакам секцията от ММ. Та, сега съм нетърпелива и развълнувана.

# 709
Онзи ден поръчах разни нещица от сайта на Икея, втрещи ме доставката от 15 работни дни, преди бе
беше 5. Но ще чакам.
Това нищо не е. На 07.04. съм направила поръчка в JYSK. На 29.04. бе готова за пращане. Още я няма. Идват от склад в Полша и явно всичко, което не се яде и не е налично в България се придвижва адски бавно. За сметка на това в петък се възползвах от промоцията в Комсед и днес дойдоха подаръците за именния ден на щерката. Много съм доволна. Сега ще прослушам и Озон. Те дали за 24-ти ще имат нова акция?

Много поводи пропуснах - всички да сте здрави!
Мони, няма вече следи от ухапването, нали?

Хубав ден!

# 710
Аз в неделя поръчах разни козметики от Мake up и то на шега. След 5 мин ми се обади едно момиче,каза,че 4 дни се бавят нещата,понеже склада е в Полша. На сутринта вече беше опакована и изпратена. Та,Рире,звънкай им и ги тормози. 😁
Хубава вазичка,Мари. Чакаме и ние бебето ви. 😍🥰
На Хрис да кажа,че имам касисчета възрали. 😍🤗 И малки маслинки също.
Рози,карамфили,невени,здравец имам в градината. Много е хубаво! Вчера насадих и домати,да видим какво ще излезе. 😃

# 711
  • Euskal Herria
Добро утро!
Рир, Озон от днес до 24 май организират пролетен онлайн панаир на книгата:
https://www.ozone.bg/landing/proleten-panair-na-knigata/?utm_sou … mc_eid=e3c517b8dd

Имат различни намаления. Преди това имаха друга промоция - 12 години Озон, 12 дни всичко беше с различен процент намалено.

# 712
Eни, много се радвам за касиса, че се е хванал. Ако искате още, пращам наесен отново. Hug

# 713
  • Germany
Няма да казвам добро утро, че стана добър ден Simple Smile Днес почти не ме сърби на мястото, на което беше кърлежа, но още е като пъпчица там. Звъняхме до офиса на личният вчера и казаха, че е нормално да ме сърби няколко дни. Ако нещо ме притеснява да отида в петък да го погледне и да следя за типичните кръгове при лаймска болест. Намерих и някакъв препарат, с който можем да напръскаме двора, за съжаление няма с кедрово и евкалиптово масло, както ме посъветва Фонсе.
Вчера си купих рози и имам нужда от съвет от градинарките в темата. Едната е бая голяма и е отрупана с пъпки. Да я засадим ли сега в двора или да изчакаме да прецъфти?

# 714
Здравейте банда,
имам малко свободно време и реших да ви нагледам. Hug

Бубе, не съм разбрала, че ще ставаш баба. Лека бременност до края и едно здраво бебе на финала!
Мари, леко раждане на снаха ти и скоро да вдигаме наздравици за новия човек. И аз чакам, ама чак на есен.
За рачетата само хубави неща мога да кажа, прекрасни хора.
Ени, каква козметика си взе? Аз наскоро се сдобих с една корейска почистваща пяна и засега съм много доволна. Тези корейци имат страшна козметика. Искам да си взема нов лосион за тяло, че моят ми омръзна, от 2 години съм все с него и искам да пробвам нещо ново.

# 715
  • Canada
Такива сме си раците, хубави хора Stuck Out Tongue Winking Eye

25 км са, Бубе, не са много Joy

От корейците ползвам един серум, допада ми. Иначе май ми е време от пяна да мина на почистващо олио, възрастови ограничения Joy

И аз вчера се отчетох с поръчка, ама за мен, не за къщата Grinning Бавят се и тук пратките, много. Тези с Канада пост де, другите си вървят...

Ени, звучи чудесно градинката Heart

# 716
Ем,някакви за смесена кожа,крем за бръчки,балсам за устни,за коса повечето,такива дреболии. Като дойдат ще видим кое ще ми понесе добре. 😃 Даже не бях сигурна това ли искам,друго ли,цъкнах след данните и изписа успешна поръчка. 🤣 За това писах,че на шега я направих поръчката.
Фонсче,не е като тези,дето ги гледам по разните сайтове и форуми,но с Мм трудно излизам на глава и ме органичава много. 🤣 Все пак ако някой иска да гледа,мога да пусна албума в Пинтерест,в който качвам всичко. 🤗

# 717
Хрис, и аз имам касисчета.

# 718
  • sofia
Здравейте, дами!

Мисията подаване на документи за подновяване на изтичащи беше успешна и с минимум чакане.
Вчера бяхме до личната за медицински... толкова празно при нея никога не е било (педиатър е)! На етажа са 4 педиатрични кабинета - нямаше никакви деца. Та няма ДГ и училище, няма и болни деца. Тя сподели, че даже лятото потокът от болни деца не бил секвал.

Нищо не съм поръчвала скоро, но май ще трябва нов лаптоп да купуваме, че настоящия много забива. Най-вероятно е за някаква "профилактика", ама докато са на училище няма как да стане.

Хич не съм цветарка, ама ММ само ми носи разни. Преди седмица-две някаква орхидея купи, вчера чупи листа от някакви теменужки....откачена история Sweat Smile А лозовите пръчки, дръвчета и подобни по двора не ги и броя...като "жунгла" е станало.

Тия дни сме на скара и салата, та може да се каже, че не готвя. Нещо за баница споменаха, ама ще е утре.

# 719
Веси,и ММ онзи ден ми снима и праща от една вила всякакви растения. Донесе ми 3-4,явно вече съм го обработила и него. 😃
Преди обяд ходихме с малката на дълга разходка. Плакнах око с рози по оградите,божури в градините,череши по дърветата. От вчера се учи да кара колело. Зор виждам,но има светлина да се научи.
Ето ни го единия от новите домашни любимци над ментата на припек:

Има още поне 3-4,един по-малък,друг такъв,но с дълга опашка... Изкарват ми акъла,но са красиви и безобидни (надявам се). 😃🤗

Общи условия

Активация на акаунт