Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (98) - май 2020

• 105 258
  • 1 901
  •   1
Отговори
# 1 830
  • оттам, откъдето започва България
С лаптоп съм и влизам съвсем спокойно и безпроблемно в спаркса.

# 1 831
  • Пловдив
И аз да помоля,ако някой има код,който няма да ползва,да ми пише.Ще се реванширам ..

# 1 832
Ако се зачетеш има една дама ,която е написала, че сем. Атанасови ( забравих точната  фамилия) пак се е уредило с кашон АМ.
Докато разглеждах печелившите от играта на Нестле Бейби (адаптирано мляко за дечица над 1 година) , установих че пра-баба Руска , баба Иванка и майка Ренета ще си приберат по една кутия мляко , като и трите са качили снимка на едно и също дете 🙈😀😀😀😀🤣🤣🤣🤣
Каква случайност само 🤷🤦
Атанасови е често срещана фамилия- аз съм Атанасова /не съм участвала в тези игри- детето ми е доста по- голямо от бебешката възраст/. Та може да са различни и нямащи нищо общо хора там.

# 1 833
Аз не мога да влизам в Спаркс от телефона, от следобяда някъде.

# 1 834
  • Пеликания
Преди малко влязох през тела и нямах проблем.

# 1 835
Явно при мен е проблема , цял ден е така. Благодаря !
Скрит текст:

# 1 836
  • Бургас
Със спаркса нямам проблем.
Даже днес ходихме до КФС да използваме ваучер от спаркса, че срокът беше до 2.06

# 1 837
Направих си регистрация във Fashiondays, абонирах се за бюлетина, но не виждам да ми дава 10% отстъпка за нова регистрация. Има ли нещо, което трябва да направя допълнително? В последния момент ще правя поръчка както винаги.Grinning

# 1 838
  • Sofia
Коя е конната база? Може и да е коментирано, извинявам се, може и да е от зайците, моля ви кажете къде се намира?

# 1 839
  • София
Коя е конната база? Може и да е коментирано, извинявам се, може и да е от зайците, моля ви кажете къде се намира?

Конна база "Нова Звезда", кв. Княжево, местността Килиите.
Ваучерите са от зайците

# 1 840
  • Sofia
Благодаря много, децата са луди по животни от всякакъв вид и имам около 60К та може и да ги използвам

# 1 841
  • Стара Загора
Някой от спечелилите в Бургаско да е усетил някакви конспирации в час на печалби? Тази вечер регистрирах 6 кода и нищо CryJoy

# 1 842
  • София
Приятели, помагайте, че закъсах с прилагането на ваучерите за ФД. Бях събрала ваучери за 75 лв. /от 5 и 10 лв./. Започнах да ги въвеждам постепенно. Всичко вървеше гладко до петия, след това първите изчезнаха. Не бях натискала бутона "използвай". Междувременно и сумата на желания продукт не намаляваше. Опитах се да въведа отново тези кодове, които изчезнаха, но ми изписа, че кода вече е използван. Сега съм "на никъде" -  поръчката е незавършена, отстъпка няма, кодове - пише , че са използвани, а те не са. На телефоните, разбира се никой не отговаря в неделя.  За капак - това е последен ден. Някой имал ли е такъв проблем и как го е решил?

# 1 843
  • Велико Търново
Има ваучери за едънред!

# 1 844
10 лв за ФД ако на някой му трябват

3579-1030-1263-9446
4371-5797-8858-7673

Общи условия

Активация на акаунт