Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (98) - май 2020

• 105 533
  • 1 901
  •   1
Отговори
# 1 575
Получих си картата от зайците,сега остава да я заредят. Бързичко стана.
Само не мога да я активирам,ама ще пробвам сега пак.

# 1 576
Daydream,някои сме от провинцията😀.Фантастико не ни грее особено.Аз се чудя дали да се откажа от Бургаското.Накарах кварталната продавачка да ми донесе едно стекче кенчета.Представа си нямате как купувам всеки ден,крия я в чантата и в 10 сутринта пия една бира.От 24 регистрирани кода-нищо.Туборг ги отрязах,няма да играя.Ариана-също.Бургаско ми е евтино и наградите са ми силно потребни.ММ не пие и знае,че и аз пия два пъти в годината по някоя бира.Та такова криене,такова чудо,все едно от среща се връщам и крия любовника(бирата)в гардероба😀.Той е твърдо против да купувам неща за игрите си.

# 1 577
Lunatichka92, много ме разсмя с коментарите ти. Аз бях взела 3 Ариани на промоция от Кауфланд преди 1-2 седмици и нямаше нищо. Сега взех и Бургаско на промоция от Била (по не ми харесва бирата, но наградите са много хубави) и на първото кенче имах кен. Grinning Иначе лятото пия по някоя бира, но тия дни и времето не предразполага.

ПП Забравих да спомена за зайците - лимитът на златното ниво да не би е 245 000, защото през нощта завъртях (бях 244 900, паднаха ми се 300) и не ми ги отчете.

# 1 578
https://www.billa.bg/promocii/stiker-album/pechelivshi

Печелившите от Била са качени.

# 1 579
  • у нас

Е, разгеле. Голямо мотане. От нашия град са само четирима. Шанс нулев.

# 1 580

Е, разгеле. Голямо мотане. От нашия град са само четирима. Шанс нулев. А къде имената на спечелилите плейстейшън?

след стоте с часовници

# 1 581
  • у нас
Да, видях ги, редактирах поста. Крем, много си бърза Kissing Heart

# 1 582
Кумата печели плейстейшън,малкият ще си умре от радост 🤩.Дадох им и нашите стикери,моят телефон нямаше такава програма така или иначе.Много се радвам за тях,очаквах клана да се е активирал.

# 1 583
  • Русе
В Била не съм се включвала, нооо днес чакам Бочко Simple Smile Определено с идването на лятото имам нужда от наградата им Simple Smile

# 1 584
Игра на Аvon с покупка над 30 лв за детско колело:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157012778161932&am … p;id=275751876931

# 1 585
# 1 586
Някой знае ли от кога стартира играта на Милка-Орео?

# 1 587
  • Пеликания
Питайте Милка. И 10 пъти да пишете тук, след като не са обявили нищо как да отговорим.

# 1 588
Днес не съм успяла да ви изчета още, но честито на всички, който са спечелили нещо!
Аз идвам да кажа, че днес пристигнаха очилата. Много са готини, ще си ги нося с кеф.

# 1 589
  • при късмета
Правилата на дискрийт са променени.  Премахнато е, че кода трябва да е осемцифрен. Пример на бележката продължава да няма. И друго не можах да разбера, но чак сега се замислих. Не е описано дали непечеливши бележки от преди първото теглене, важат и за второто. Ама повече не мога да се занимавам с тях, ако евентуално реша да се включа или като мине първото теглене. На някой, ако му се занимава може и по телефона, ако се свърже да ги пита

Общи условия

Активация на акаунт