Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (98) - май 2020

• 105 526
  • 1 901
  •   1
Отговори
# 1 590
Хм, аз вече си регистрирах 8 цифрения и имам добро предчувствие за него, защото има няколко повтарящи се цифри... Така че ще държа да ми го признаят, ако спечели Simple Smile

# 1 591
Sweet Clash искат да дебелеете! Laughing
Искате ли да спечелите Kit Kat в количество, колкото тежите? Това е за турнира. Ще има бонус зайци, ако споделяте различни неща в Instagram или Facebook(в пълния текст в Скрито в края). Засега толкова.
(Изтрих излишните празни приказки)
Цитат
Този, който спечели най-много трофеи от PVP (Играч срещу играч), ще спечели теглото си в KITKAT като награда.
За първи път във Вселената, Идън е толкова щедър. Споделянето показва грижа и затова Kunfood иска да възнагради всеки участник в този турнир за различни неща.
Ще имате 15 дни от 31 май 2020 г. в 18:00 до 14 юни 2020 г. в 18:00 часа, за да докажете, че заслужавате да останете в това прекрасно сладко царство.
Колко щедър ще  е не е много сигурно. Пишат, че ще обявят още награди.
Цитат
5). Всички, които влязат в топ 1 000 на PVP класацията в края на турнира, трябва да се свържат със Sweetclash отбора. Споделете класирането си, сложете коментар, тагнете @sweetclash.io и ще спечелите награда, както следва:
От 1 топ 30 TOP PVP - 50 000 зайци
От 31 до 100 TOP PVP - 25 000 зайци
От 101 до 1000 TOP PVP - 10 000 зайци

Тук поствам без редакция:
Скрит текст:
Цитат
Историята на турнира

Тъмният магьосник иска да поеме контрол над света. Той използва заклинание, за да обедини всички измерения в едно и сега всеки се бори за своето собствено царство. Време е да докажете, че заслужавате да сте истинският крал на Sweet Clash.
Kunfood Panda, генералът на крал Идън, подготвя голям конкурс, за да провери дали сте достойни.
Трябва да изберете между 5 клана и да водите битки. Kunfood ще награди най-добрия рицар на кралството. Този, който спечели най-много трофеи от PVP (Играч срещу играч), ще спечели теглото си в KITKAT като награда.
За първи път във Вселената, Идън е толкова щедър. Споделянето показва грижа и затова Kunfood иска да възнагради всеки участник в този турнир за различни неща.
Ще имате 15 дни от 31 май 2020 г. в 18:00 до 14 юни 2020 г. в 18:00 часа, за да докажете, че заслужавате да останете в това прекрасно сладко царство. За да ви помогнат, слугите на Сладкия Крал Идън ще ви чакат в социалните медии на @sweetclash.io и Discord, за да ви помогнат със съвети, за да подобрите своите карти и да направите по-силни битки.
Всички имате равен шанс да спечелите, така че бъдете смели и късмет!!!

1). Първо си създайте акаунт за игра на адрес foodpanda.Sweetclash.io
Ако вече имате акаунт, можете да играете, без да отваряте версията на foodpanda.
2). Подкрепете един от любимите си инфлуенсъри, като се присъедините към неговия клан.
Team Stefie / Team Stan / Team Flapa / Team Nadia / Team Ivan
(не преди31 май)
Споделете го, тагнете @Sweetclash.io в Instagram или facebook и вземете 5 000 зайци
3). Отидете в магазина в играта, кликнете върху банера и свържете акаунта си на Sweet Clash с openpush акаунта си, за да получите бонус. (използвайте един и същ имейл адрес за двата акаунта).
4). Завършете всички 21 свята в режим приключение преди края на турнира. Споделете скрийншот в Instagram или Facebook, тагнете @sweetclash.io и вземете още 10 000 зайци.
С довършването на тези 21 свята ще имате достъп до всички герои и неограничени нива и джакпоти.
5). Всички, които влязат в топ 1 000 на PVP класацията в края на турнира, трябва да се свържат със Sweetclash отбора. Споделете класирането си, сложете коментар, тагнете @sweetclash.io и ще спечелите награда, както следва:
От 1 топ 30 TOP PVP - 50 000 зайци
От 31 до 100 TOP PVP - 25 000 зайци
От 101 до 1000 TOP PVP - 10 000 зайци

# 1 592
Ей, браво, тъкмо съм напълняла Wink

# 1 593
  • Велико Търново
Имам въпрос за КК и Кауфланд. Купувам си две коли и какво става - вземат ли ми бележката/ пускам я в кутия/ карта ако ми дадат да трия за малките награди то губя ли право да участвам за големи... Четох условията и не схванах точно, а съм сигурна че и в кауфланд още не са съвсем наясно

# 1 594
  • София
Daydream,някои сме от провинцията😀.Фантастико не ни грее особено.
Това е ясно, то като цяло няма почти нищо за други градове...

# 1 595
  • София
Аз ще се включа на кола, толкова го искам този оптигрил, не е истина. Даже съм решила, ако не го спечеля, че ще си го купя.

# 1 596
  • Sofia
Бихте ли дали линк към играта на дискрийт, аз не откривам нищо никъде, чакам с нетърпение Бочко, както и мерси бонбони с гифт картите, първият път се надявах а не спечелих, сега много искам 🍀успех в игрите и на вас!
Браво момичета за въпросите, търпението и настойчивостта към фирмите и изпълняващи в игрите им
 агенции!

# 1 597
Купувай го направо.Моят има рд другият месец и съм му го набелязала отдавна.Кола не пием,не са малко бройки,но е ясно къде ще отидат повечето.Страхотни отзиви четох за него,мисля и тук някой в темата се похвали,че го е взел с ваучерите от играта на тефал.

# 1 598
Аз пък така се надявах да го спечеля от Метро... Но предполагам, че и да ме бяха изтеглили, щяха да изберат резерва, защото от последните им 3 игри все печелих...

# 1 599
  • София
Имам въпрос за КК и Кауфланд. Купувам си две коли и какво става - вземат ли ми бележката/ пускам я в кутия/ карта ако ми дадат да трия за малките награди то губя ли право да участвам за големи... Четох условията и не схванах точно, а съм сигурна че и в кауфланд още не са съвсем наясно
Доколкото разбрах, търкаш карта за моментните награди, а за голямата се попълва талон, в който се вписва номера на касовата бележка.

# 1 600
Булпост ли разнасяха Марети? Звъннаха ми да отида да си взема пратка на ул. Гурко 5. За какво ни искаха тогава адресите?! Някой от София получи ли си наградата на адрес?

# 1 601
  • при късмета
Бихте ли дали линк към играта на дискрийт, аз не откривам нищо никъде, чакам с нетърпение Бочко, както и мерси бонбони с гифт картите, първият път се надявах а не спечелих, сега много искам 🍀успех в игрите и на вас!
Браво момичета за въпросите, търпението и настойчивостта към фирмите и изпълняващи в игрите им
 агенции!
Няма линк, участието е с СМС. Ето правилата п ише номера на който трябва да изпратиш СМСа и какво трябва да съдържа
https://assets.ctfassets.net/u36zb5g6hv8z/5oneW99wtdLfT5Ino7TrYf … iscreet_____1.pdf

Петя, имам старите правила на дискрийт, ако случайно те изтеглят и не ти признаят бележката. В отметките ми стоят и те, не знам до кога
Булпост ли разнасяха Марети? Звъннаха ми да отида да си взема пратка на ул. Гурко 5. За какво ни искаха тогава адресите?! Някой от София получи ли си наградата на адрес?
И двете на адрес си ги получих. Даже в последователни дни се разкарваха различни куриери

# 1 602
  • София
Да, преди празниците, без никакво предупреждение се появи в службата.

# 1 603
Странно тогава. Чакам само Марети и една книга от Ентусиаст, но и за нея ми искаха точен адрес за доставка. Значи ако е Марети такъв скандал ще им вдигна като отида... Работя на другия край на града.

# 1 604
Здравейте,  на мен Булпост ми донесоха подаръка от марети в събота. Много ме
 изненадаха. И печеля часовник от Билла,въобще не очаквах  Simple Smile чакам си кутията от Софиямел ,от второто теглене.
Ние не пием кола ,но ще се включа поне един път.

Общи условия

Активация на акаунт