Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (98) - май 2020

• 105 347
  • 1 901
  •   1
Отговори
# 1 755
Много Ви благодаря! Пробвах на сайта 10 пъти и нищо ме стана , утре ще звънна. Благодаря отново!
За картата от зайците-като ви я пратят се обадете на телефона,който е изписан на листа,защото от сайта не става. Мъчих се и аз и писах тук на една мацка на лс,тя ме светна,че само по телефона става. То е автоматично,не говорите с човек,вкарвате номера и се активира. После пращате мейл с номера и чакате. На мен днес са ми писали,че парите са преведени,аз не съм и проверявала.

# 1 756
Някой качил ли си е приложението Givvy на телефона за печелене на парични ваучери и други награди?

# 1 757
Да,аз го имам,но много ми е измислено някакво. 😃
Precious_5,за нищо! Радвам се,че съм била полезна. 🤗

# 1 758
Относно турнира на зайците
Постарали са се с наградите, браво, може и да участвам.

“ Здравейте на всички,

Знаете основните правила за турнира, който започва на 31 май от 18:00 ч.
Трябва да се присъедините в клана на един от нашите инфлуенсъри.
Решихме да наградим първите топ 100 за целия турнир, без значение от кой клан е.
Най-добрите от 1-во до 5-то място ще спечелят пари с известната гифт карта на SweetClash.
От 6-то до 100-тно място, ще направим лотария, на живо която ще се състои на 17 юни в нашият офис.
Като наградите ще бъдат:

10 бр.: Dolce Gusto Machine
5 ваучера за Фантастико от 50 лв.
5 ваучера за СПОРТ ДЕПО от 50 лв.
5 ваучера за SILABG от 50 лв.
5 ваучера за foodpanda от 30 лв.
20 бр. тениски на foodpanda
25 ваучера по Ваш избор от openpush.io
20 бр. гифт карти от 20 лв.

Разбира се, ще имаме огромна изненада за победителя. Следете социалните ни мрежи, докато започне турнира.
Успех на всички играчи!!! “

# 1 759
Moonlight92, благодаря за отговора. Аз прочетох правилата и видях, че са го обявили това. Но реално не обявяват печеливши, въпреки че е минало повече от месец, откакто е описано в условията, че е трябвало да ги обявят /и то поне на 5-6 игри/ и остава съмнение, дали са били изтеглени такива? И дали има смисъл още да се надяваш, че може да се свържат с теб с уведомление, че печелиш, или вече няма шанс, защото са се свързали с печелившите, но са пропуснали да ги обявят? Та исках да питам тук, дали някой поназнайва нещо от кухнята на този сайт и да разясни.

Mariana_n_k, на Дискрийт промениха правилата и няма значение с колко цифри е номера на касовата бележка, с която се участва.

Ето и още няколко игри от фейсбук:

https://www.facebook.com/111770620371297/photos/a.11599025994933 … ype=3&theater

https://www.facebook.com/%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D1%87%D0 … ef=nf&__xts__
  • =68.ARC_JK_vJsv3xhKZUjGFsOUbzOzBFHS5wHzmI3J-9In4U4DPY1DIBSEhzSPrJ0eJ0nHo9KJNHlb49C6f5E_ZRFmT5RJ89lUZMkW2iKJ3F_VZDLxeheH5Nk5hem5glpPazXb6hgTQNQOIZZYR4vV_wIoIBsi7dwK5f0pCe_KxdGs7Fe0eoN1Jc3eAO5m1ol9eJuG75WnmX-LVVyR5hAoZ6bQSjTSrv-f1c4GbvjYATVlwZWd00kicTB70edYKp2qksPSvbh9z25I5ceKcGJK24AviNwDCrJvlbLrZZBX0uAcoVyyvmqVJa3mI4kF3d77T7dQTMty_9xSEVUEZ8swAVpqTquq6Yxr6kdMq7rCJ5g8I2jbgqgtUwl7I

https://www.facebook.com/HoeglShoeFashion.Bulgaria/photos/a.4684 … ype=3&theater

# 1 760
За картата от зайците-като ви я пратят се обадете на телефона,който е изписан на листа,защото от сайта не става. Мъчих се и аз и писах тук на една мацка на лс,тя ме светна,че само по телефона става. То е автоматично,не говорите с човек,вкарвате номера и се активира. После пращате мейл с номера и чакате. На мен днес са ми писали,че парите са преведени,аз не съм и проверявала.
Когато  се  спазват  стъпките при регистрация и активиране на картата- всичко е наред със сайта. Регистрирах карта на приятелка и 20лева вече и са заредени.  Сега вече имам и своя карта- регистрирах се и я активирах - знам как да проверявам и чакам да ми бъде заредена с паричките.
Няма проблем със сайта.

# 1 761
Пробвах през телефона много пъти, само ми изписва надпис с червени букви и нищо не става.
Когато  се  спазват  стъпките при регистрация и активиране на картата- всичко е наред със сайта. Регистрирах карта на приятелка и 20лева вече и са заредени.  Сега вече имам и своя карта- регистрирах се и я активирах - знам как да проверявам и чакам да ми бъде заредена с паричките.
Няма проблем със сайта.

# 1 762
Зайците обявиха наградите за турнира.Доста хубави са,сега съм на 250 + място,не знам обаче дали ще имам време цели 2 седмици да играя.Доста хора ще се включат със сигурност.И картите ми не са особено силни,2 и 3-то ниво.
Скрит текст:

@everyone  Здравейте на всички,

Знаете основните правила за турнира, който започва на 31 май от 18:00 ч.
Трябва да се присъедините в клана на един от нашите инфлуенсъри.
Решихме да наградим първите топ 100 за целия турнир, без значение от кой клан е.
Най-добрите от 1-во до 5-то място ще спечелят пари с известната гифт карта на SweetClash.
От 6-то до 100-тно място, ще направим лотария, на живо която ще се състои на 17 юни в нашият офис.
Като наградите ще бъдат:

10 бр.: Dolce Gusto Machine
5 ваучера за Фантастико от 50 лв.
5 ваучера за СПОРТ ДЕПО от 50 лв.
5 ваучера за SILABG от 50 лв.
5 ваучера за foodpanda от 30 лв.
20 бр. тениски на foodpanda
25 ваучера по Ваш избор от openpush.io
20 бр. гифт карти от 20 лв.

Разбира се, ще имаме огромна изненада за победителя. Следете социалните ни мрежи, докато започне турнира.
Успех на всички играчи!!!

# 1 763
Готини награди на турнира Simple Smile Мисля, че мога да вляза в топ 100, като се има предвид, че сега съм в топ 50, а дори не играя редовно... Но ще видим, може пък всички изведнъж да станат много активни...

# 1 764
  • Сливен
В discord, в момента има админи на линия.Пишете им. Simple Smile

# 1 765
Стана с картата! Трябва да е от компютър, от телефон не става

Когато  се  спазват  стъпките при регистрация и активиране на картата- всичко е наред със сайта. Регистрирах карта на приятелка и 20лева вече и са заредени.  Сега вече имам и своя карта- регистрирах се и я активирах - знам как да проверявам и чакам да ми бъде заредена с паричките.
Няма проблем със сайта.

# 1 766
От три пакета vipa chips с промо лента нито една буква не намерих вътре
.. пълна измама и 60гр и 120гр бяха пакетите

# 1 767
  • Сливен
Готини награди на турнира Simple Smile Мисля, че мога да вляза в топ 100, като се има предвид, че сега съм в топ 50, а дори не играя редовно... Но ще видим, може пък всички изведнъж да станат много активни...

Сега ще е друго,едва ли ще си топ 50(е все пак нищо не се знае)..защото повечето от "топ/силните" играчи,след края на предишният турнир играеха по-малко,та дори  да не кажа,че и спряха Grinning.Аз бях в топ 10 и също като тях направих.Grinning

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 21:38 от сикрет

# 1 768
Коя е играта със снимката /крадената/?

# 1 769
  • София
От любопитство хвърлиха едно око на скандала при Baby crema. Не съм играла, защото...не мисля, че децата са ми в категорията. Обаче може ли да ме "светнете" как разбирате, че една снимка/рисунка е крадена?!

Общи условия

Активация на акаунт