Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (98) - май 2020

• 105 306
  • 1 901
  •   1
Отговори
# 1 770
От любопитство хвърлиха едно око на скандала при Baby crema. Не съм играла, защото...не мисля, че децата са ми в категорията. Обаче може ли да ме "светнете" как разбирате, че една снимка/рисунка е крадена?!
Някои хора имат добра зрителна памет, виждали са снимката вече. Пуска се търсене по снимка в гугъл и излиза.

# 1 771
Някой наясно ли е с игрите на Розали.ком, в какви срокове и как се случва определянето и обявяването на печелившите участници? Има игри, на които е трябвало още на 15.04.2020 г. да обявят печеливши, но няма такива? Същевременно с това, продължават да публикуват и нови игри? /ако обяснението беше извънредното положение и недостиг на администратори в сайта, предполагам, че изцяло щяха да замразят тези активности за определен период?

Обявяват си, когато си искат. Няма нищо общо с ИП. И преди е било така. Аз си мисля, че нещо книгите им не са налични и когато ги получат тогава теглят победител. Иначе с пращането са бързи и няма проблеми. Дано пуснат и някоя друга игра с други награди. Пускаха игри и с филмови награди, лакове на SNB и други работи.

# 1 772
И аз сега се зачетох в скандала с Baby crema, днес мернах някъде коментари. Наистина много грозно и нагло! Лесно се проверява за снимката - като се отвори в пълен размер > Search google for this image и излиза веднага. Трябвало е по-добре да си обмислят правилата и да проверят след това.

# 1 773
Изключително нагло същество https://www.facebook.com/iliana.radoslavova.12/about?lst=1547845 … 0982%3A1590782092 - в потрес съм на какво са способни някой за една награда...И колко ли пъти е действала по същия начин - не говоря само за игри, а за отношение и ценности в живота!  Радвам се, че не я познавам!

# 1 774
  • София
И баба Руска има нужда от триколка😁😁😁

# 1 775
Тая Руска Тенева нали се оказа друго момиче? Не е нашата бабка.
Май много ползват фейк профили, за да играят и печелят. Луда надпревара във фейса. Joy

# 1 776
На 31 ще се занули и ще може да избереш клан на инфлуенсър , в който да се присъединиш и до 14 ще е турнира . Simple Smile

# 1 777
Има ли информация дали зайците скоро ще пускат нови ваучери?

# 1 778
  • Бургас
На 31 ще се занули и ще може да избереш клан на инфлуенсър , в който да се присъединиш и до 14 ще е турнира . Simple Smile
Кое ще се занули?
Четохме с децата за турнира и те се надъхаха да играят.
Аз се опитвам да цъкам, ама хич не ги разбирам.

# 1 779
  • Sofia
Малко помощ, извинявам се предварително 🍀, как се отчитат капачките на колата, регнах една златна, нали има ваучери за фешън дейс, не разбрах как ще разбера печеля ли? Не пием кола и не купувам, донесоха гости и така я регнах...

# 1 780
  • Вестерос
Болни мозъци са тези хора с крадени снимки, сто фалшиви профила, че и разговори помежду си си правят Grinning

# 1 781
  • при късмета
Малко помощ, извинявам се предварително 🍀, как се отчитат капачките на колата, регнах една златна, нали има ваучери за фешън дейс, не разбрах как ще разбера печеля ли? Не пием кола и не купувам, донесоха гости и така я регнах...
Отдавна свърши играта с ваучери за ФД

# 1 782
  • Sofia
Отдавна свърши играта с ваучери за ФД

Значи... Само се излагам ли😁😁😁хаха.... Благодаря

# 1 783
Каква е тази игра с vipa chips и какви са тези букви? Може ли линк към играта?

barnipromo.bg Играта стартира понеделник, участваш с покупка на барни за минимум 4лв. С една регистирана бележка участваш за ваучер за Хиполенд на стойност 50лв всяка седмица 20 ваучера и с 3 кода участваш за голямата награда след края на промоцията ще се тегли тя. Спа почивка за два дни с включени закуска и вечеря до 4 човека(2ма възрастни и 2 деца до 18г.) и ще може да се резервира до 2021г.

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 08:54 от bubanka

# 1 784
Тези Барнита и злато да раздават няма да ги купя. Smile

Общи условия

Активация на акаунт