Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за приема на желязо и магнезий, както и други добавки по време на бременност?
Какви са препоръките за обрязване на момчета и какви са преживяванията на родителите?
Кои са препоръчителните лекари и болници за раждане и бременност в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за приема на желязо и магнезий, както и други добавки по време на бременност?
Препоръчително е да има поне 4-часов интервал между приема на желязо и магнезий, както и между желязо и млечни продукти. Желязото може да се приема с портокалов сок поради съдържанието на витамин С, който подобрява усвояването. Приемът на желязо и други добавки по време на бременност може да бъде индивидуален и зависи от конкретни нужди на бъдещата майка. Важно е да се консултирате с лекар относно правилния прием на добавки и да следвате неговите препоръки.
-
Какви са препоръките за обрязване на момчета и какви са преживяванията на родителите?
-
Кои са препоръчителните лекари и болници за раждане и бременност в София?
За раждане в София е препоръчително да изберете лекар и болница след консултация със специалист и съобразяване със здравното състояние на бебето. Доктор Гунев от МД София се препоръчва като добър избор за акушер-гинеколог, а форумът предлага препоръки за лекари по майчинство в София, включително д-р Евтимова в Токуда по ЗК, д-р Попмарков и д-р Дачева в Окръжна. Приветстват се мнения за тези лекари и други препоръчани от форума.
-
Какви са препоръките за консумацията на кафе и лекарства по време на бременност?
-
Какви са препоръките за приемане на желязо и магнезий?
.След това цикъла си ми беше точен както и преди.
.
нооо не съм загубила надежда, че ще идем! В края на Август, началото на Септември, само с тези ваксини да видим как ще се напаснем. Че със смяната на климата и бебка да не ми настине нещо ..

отварям прозореца и не мога да спра да се наслаждавам, особено сега като се позатопли ухае на свежест от всички цъфнали дръвчета, лек ветрец разнася морския въздух... имам някакво чувство, че скоро ще започнем да се връщаме към стария начин на живот.