Отговори
# 90
Пепи, извинявай, заблудила съм се с проблема при вас. Може някоя друга мама да е писала за увеличено легенче, но аз се сещам, че ти писах на лични, че ние също сме минали през този прлблем с мултикистозата. В момента синът ми е с един бъбрек, просто здравият трябва да се наблюдава и пази. Беше на 15 дни като го заведохме при доц. Буева. Сега тя вече не практикува, не е в България. Препоръчаха ни д-р Гайдарова. Вие към кой нефролог сте се ориентирали?
Брайда, много ти съчувствам за ограниченията. Аз до сега не съм имала проблеми със захарта, но на последната ФМ докторката ме посъветва да направя обременяване с глюкоза заради размерите на бебето сега, а и баткото се роди 4,600 кг. Направо изтръпвам като си го помисля и много ме е страх какво ще излезе на изследванията ми, които ще пускам в понеделник. В рискова група съм, понеже забременях доста килограми, въпреки че спортувах и се ограничавах. А и имам баби и дядовци с диабет. Силно се нядявам да се размина с тази неприятна диагноза, а на теб пожелавам да постигнеш целите си след като родиш едно здраво бебче. 🍀

# 91
  • София
Ivelle и да нямаш ГД, покрай наследствения ти фактор и склонността да качваш килограми, задължително като родиш се ограничавай, проследи се да нямаш ИР и се следи като не е станало късно.
Аз имам проблеми от 25годишна, но е по-лесно по-млада, сега съм на 32 и вече нищо не се случва лесно.

# 92
Брайда, не ми се мисли как се свиква с такива ограничения, със сигурност ти е адски трудно. Поне последно време се намират заместители и рецепти на повечето изкушаващи храни, които ни заобикалят.
Пепи, за МД мога да препоръчам само Дяволов.
Дрийм, ще взема да мина още утре и аз за един сладолед, то се видяло Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 20:31 от Аmélie

# 93
  • София
Даа,  намират се чат пат. Ето, има кето сладоледи по джелатериите си чат пат.
Мисля има кето сладкарници.
Но в момента и кето не мога, че ползват какао, някои слагат фурми.
Ще се справя някак, важното е да успея Simple Smile

# 94
  • Sofia, Bulgaria
Ани Банани и аз съм с болки в кръста. По някога не се търпи направо, най-вече нощем. Онзи ден,докато нарежа две зелки и така ме скова,че от болка премина в контракция. За жалост и при мен, както при Амели мина доста след раждането. А някъде 2-3 седмици след раждането да не ви обяснявам каква криза направих, всички кости ме боляха, тогава ми помогна Калмацин. После към прохождането и воденето приведена за ръчички, пак бях с кризи, тогава лекарства ме оправиха.

# 95
  • Варна
Брайда какво да ти кажа... Надявам се да успееш да постигнеш целта си в килограми и ако е възможно поне част от тия ограничения да отпаднат. Много неприятно...
Мм ходи до Лидл и взе тези неща на Лупилу - Подплънки, подложки и тампочета Simple Smile
Благодаря ви пак! Simple Smile
Ако ми кажете и какви превръзки да си взема направо няма да имате равни 😊

# 96
Лимонче, аз съм взела два пакета на Canpol за след раждане за болницата и обикновени нощни.

# 97
  • Варна
Лимонче, аз съм взела два пакета на Canpol за след раждане за болницата и обикновени нощни.

Да, ама тия на Канпол трябва да им плащам доставка за един пакет. Нещо от Дм по-скоро.

# 98
  • Варна

Да, ама тия на Канпол трябва да им плащам доставка за един пакет. Нещо от Дм по-скоро.
Лимонче, в бебешката борса на пазара също ги има на Канпол.
Аз хубаво бях в настроение днес, но сега влязох във филма.
Прибрахме се от пазар и ми стана топло, вързах си жилетката около корема и легнах, но съм заспала и се беше постегнала на корема ми явно съм се въртяла. И сега съм в тих ужас, да не е станало нещо на бебето, откакто се събудих не е мърдало.. Уффф ще се побъркам вече.

# 99
Да ви кажа поразпитах тук от града ми други раждали момичета и ми препоръчаха една акушерка в града, която се занимава с провеждане на групови сеанси с бременни. Правят йога упражнения, за кръста, за обръщане на бебето, за правилно дишане, обяснява и за кърменето, правела накрая на сесията и масаж на кръста и гърба. Тъй като сега ест няма тези сбирки, утре ще й звъня да я моля ако трябва да идва у нас. Стискайте палци. Болката е ужасна. Цялото ми ежедневие започва да се върти около това.

Brayda, никак не ти е лесно. Героиня си ти. Дано се справиш и можеш след раждането поне мъъъничко сладичко да си позволяваш.

И аз мисля да си взема 1 пакет превръзки на Canpol. Но тук ги има и по магазините. Лимонче, няма как да ги няма и в някой бебешки магазин във Варна.

Редакция: ето преди да успея да го напиша, са казали, че ги имате на бебешките борси Joy

# 100
И аз съм взела два канпола + нощни. В ремедиум са на промоция

На бебето няма как да му стане нещо от сън Simple Smile)) споко..моето пък тия дни мн се активизира, голямо мятане е

За кръста, с второ му казаха, че повече боли и по-дълго време и след раждането даже. Мрън

# 101
  • Варна
Ясно ми е, че няма как да му стане нещо от сън. Притеснява ме, че ми беше стегнат корема от възела на ръкавите, имах и отбелязана следа по кожата.

# 102
  • Варна
Аз си мислех, че са марка, която се предлага само в “и за мама”. Ще видя в борсата тогава Simple Smile Благодаря!
АниБанани, с масажче нещо, няма ли да те поотпусне?

# 103
Момичета аз да ви попитам един тъп въпрос 😄 Тези превръзки, които ще вземате за в болницата, после и за вкъщи ли се ползват такива огромни? Защото от болницата не ми ги искат, но не знам дали трябва да ги имам и вкъщи.. Не мога да търпя честно казано такова голямо нещо, аз само като ги бях видяла и лошо ми стана, сякаш памперс ще имам на д-то.. 🙄

А, и да кажа, сдобих се с нова екстра от два дни. Болка в дясната китка и изтръпнали пръсти на ръцете (най-вече палеца на лявата ръка) Сутрин като се събудя е ужасно, имам чувството, че пръстите са ми сковани, а китката пука супер много. След час - два поотминават болките и не са толкова силни, но сутрин наистина е нещо неприятно  😤

# 104
Ясно ми е, че няма как да му стане нещо от сън. Притеснява ме, че ми беше стегнат корема от възела на ръкавите, имах и отбелязана следа по кожата.

Пак няма какво да му стане Simple Smile ехее, то води вътре, матки, мехури...

За превръзките, аз исках да взема само един пакет, щот ползвах само три дни, ама беше промоция с два. В токуда дори не знам дали дават, ама ще си нося и аз, да ми е по-спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт