Отговори
# 1 725
Мистик и Омче, справили сте се невероятно!!! И бебчетата са ви с отлични мерки! Разбихте изчислените термини на пух и прах! Май стана юни!!!
Аmelie, да е благословена рожденичката!
get_real, сигурно във всичко си така подредена. Ще се опитам да взема пример!

# 1 726
Честита радост Омче! Да е здрава и благословена Илияна! Страхотни новини! 💓

# 1 727
Какво прекрасни новини! Браво, момичета Heart
Честити да са Максим и Илияна! Heart бързо възстановяване на мамите.

Чудно! Heart Eyes

# 1 728
  • Sofia, Bulgaria
Мистик, Омм честити рожби! Нека да са живи и здрави, на вас ви пожелавам бързо възстановяване и спокойствие Heart
Оммче твоята мома ако беше седяла на топло до термин над 4кг. щеше да е, като ти знам физическите данни, не знам как щеше да излезе 😂 сега е страхотна мадама с идеални мерки Heart Eyes
Цяла нощ си мислех за теб и си казах, като стана първа работа ще е да питам Омчето за по подробно обяснение на "как изглежда тапата" ?Ако е жълто, лигаво парче, абе все едно сдъвкана и изплюта желирана бонбона (ехххх Ивета обясняваш страхотнооооо Grin ) значи и при мен падна тази нощ.

# 1 729
  • София
Такова е, но има и някакви кървави нишки. Може да е само част от твоята Simple Smile

# 1 730
  • Варна
Ух, че хубава сутрешна изненада ❤️
 Мистик, Омммче да са Ви живи и здрави рожбичките, да растат много щасливи и обградени с много любов! А на вас мамчета, бързо възстановяване 🌷🌷🌷
Усещам, че в следващите две седмици ще има силеен бебевалеж ❤️
Ходих за кръв и урина сутринта, чаках опашка от 7 души, никой не се сети да ме пусне и за капак една птичка ме наака по косата до като чакам 😂😂😂
Реших да не се ядосвам за глупости и че това си е знак за късмет 😁
А сега отивам да си мия косата!

# 1 731
..."как изглежда тапата" ?Ако е жълто, лигаво парче, абе все едно сдъвкана и изплюта желирана бонбона (ехххх Ивета обясняваш страхотнооооо Grin ) значи и при мен падна тази нощ.

Аха, знаем значи коя ще е една от следващите! GrinSmileFlowers Four Leaf Clover

lorennka, точно така, на късмет е! Току-виж и ти родиш днес или утре. SmileFlowers Four Leaf Clover

# 1 732
Омче честито бебче♥️🌷. Да е жива и здрава малката бонбонка. На теб бързо възстановяване и ти предстоят само хубави неща🌼

# 1 733
  • София
Божеее, аз докато се мъча с всякакви болки и неразположения тази вечер, те мамите си раждат без проблем 🥰🥰🥰
Толкова прекрасна сутрин скоро не съм имала, все едно са мои тези две бебчета, така се чувствам 💙💖💙💖
Да са живи и здрави Максим и Илияна!!! Да са благословени!!! И скоро да са в прегръдките на мама и тате!!! Гордея се с вас, момичета!!! Пращам ви много целувкииииииииии 🥰🥰🥰🥰🥰

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 11:55 от engruseva

# 1 734
Иууухууу! Омче, честита дъщеричка, Илияна! Да ви е здрави и много щастлива!

Амели, честит празник! Да е жива и здрава дъщеричката ти.

Каква изненада само, като прочетох от лимочето, че се случва нещо във форума, сърцето ми спря.... Викам си, сигорно е родила!!! 😀😀😀

Пожелавам на всички ви ето такива бързи и безпроблемни раждания.
Довиждане! 😀😀😀

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 11:37 от Veron4ita

# 1 735
  • Варна
То даже знаем следващИТЕ 👀👌🥰
Еххх, Иветаа, Иветааа, за къде си се разбързала пък ти 😀

..."как изглежда тапата" ?Ако е жълто, лигаво парче, абе все едно сдъвкана и изплюта желирана бонбона (ехххх Ивета обясняваш страхотнооооо Grin ) значи и при мен падна тази нощ.

Аха, знаем значи коя ще е една от следващите! GrinSmileFlowers Four Leaf Clover

lorennka, точно така, на късмет е! Току-виж и ти родиш днес или утре. SmileFlowers Four Leaf Clover

# 1 736
Човек да не отвори форума няколко дни и само хубави новини. Много хубаво така. Blush Оммм, Мистик - честити бебета, скоро да си ги гушкате с татковците!

Май ще почна и аз да си стагям багажа като гледам какво се случва този месец...

# 1 737
  • Варна
Оммм, Мистик  супер новини момичета, да ви радват много бебоците и бързо възстановяване. Днес бях се настроила за разходка ама откакто влязах в 37 седмица и АГ ми повтаря,че ще родя до 2 юни съм като залепена за леглото и не мърдам да стискам кълките.

# 1 738
Мистик и тук да честитя 💐 Оммм честито и на теб 🌺
Бъдете благословени мамита !!!
Тази вечер явно е била вечер на бързите раждания. Моя позната също е родила в Надежда много бързо. Но тя с второ и имала някакви си болчици и ей така само за преглед отишла, а то какво се оказало - 9 см разкритие 😲
Та така. Дай Боже всички да родим така лесно и да се насладим максимално на изживяването !❤️💙

# 1 739
Амели, честита да ти е рождничката! Да е здрава, щастлива и с много късмет! 🎉🎁🎂🍭🍀

Общи условия

Активация на акаунт