Отговори
# 1 785
Не бързайте, нека се навършат 37 седмици, чак тогава завършва развитието. После с бебчо цяяял живот Simple Smile))

# 1 786
Много благодаря за поздравите!
Станах раздвижих се и чакам да ми го дадат! Не съм много шен, но като го видя ще съм 😆😆😆 от снощи не съм го виждала

# 1 787
Честит да е малкия Димитър HeartHug Жив и здрав да ви е, а на мама бързо възстановяване Heart Нека само на такива новини да ни върви Flowers Hibiscus

* На мен леко започна да ми пада тапата, но все още е като жълтеникава слуз.
* Споделям клипове, които вероятно сте гледали, но ако някой не е, мисля че действат успокояващо.

https://youtu.be/jasV3E-4oFE
https://youtu.be/gfXrxgAOJq0

https://youtu.be/dVkgf8YDRcc

# 1 788
Мистик, доплака ми се като прочетох как си чакаш бебето и колко ти е мъчно. Горе главата, кураж ти пращам и днес да можеш да си с него ти пожелавам. Все пак не ти го дават, защото така трябва, за негово добро 💙
Марианка, като прочетох как си се раздвижила вече и ти завидях Simple Smile  радвам се за вас и бързо да гушкаш и ти бебо.

Омммче, толкова увлекателно разказваш и така се радвам и за теб и бебка също.
Извън темата, замисляла ли си се да напишеш разказ или нещо подобно, мисля че много ти се отдава. Не знам какво работиш, но ако е нещо свързано с тези ти способности, предполагам си много успешна.

Изобщо и на мен ми е едно сантиментално.

Днес ММ има рожден ден 🥳
Почерпете се виртуално с нещо сладко, което много обичате. 🎂🥧🍰

Искаше му се бебето да се появи днес май Simple Smile аз съм с такива стягания и контракции, че нищо чудно Simple Smile Притеснявам се само, че Докторът ми не е в София. Винаги съм си мислила колко гадно би било да ти замине Доктора извън София в последната седмица, в която се очаква раждане и хоп, точно това ми се случи... Стискайте палци да мине всичко по план, момичета, моля ви!

# 1 789
  • Sofia, Bulgaria
Мариана честит да е Димитър! Да ви е жив и здрав и много да ви радва!

Омм Мистик надявам се силно днес да си гушнете децата. Много е тежко това да не можеш да си вземеш детенце в ръце (спомням си съседката по легло колко и беше гадно, а аз до нея се чувствах много гузно с бебе в ръце,а раждахме едновременно).
Тази нощ поспах подобаващо добре, обаче се събудих недоспала Astonished . Намерих си лек за обрива на корема и съм доволна, че иначе лудите ме хващат от сърбеж. От както падна онова лигаво нещо предната нощ, странно но нямам капка течение, а си беше доста силно преди това.

# 1 790
Честито бебче, Марианна!

Аз минах на тонове, ок са, утре отивам до детската градина за една бележка, живот и здраве вторник записвам дребната на училище и после вече мога да раждам Simple Smile
До тогава да си седи мирно човечето лудо, докато шофирам яко се дразни и коремът ми придобива невероятни форми, на един завой така ме разпъна, че ме заболя и щях да изпусна завоя, егати и бебето, дъщеря ми беше супер ленива, това не спира и денем и нощем, дано не е така и след като се роди!

# 1 791
Марияна, честито бебче!!!
Да е жив, здрав и много щастлив малкият Димитър!!! 🌷😊🎈

# 1 792
И аз да честитя на Марияна, живи и здрави да сте 💐🌺🌹💙
Ом наистина действаш успокояващо с разказите ти, всички забелязваме че ти се отдава. Продължавай ☺️
Аз от днес съм 38 г.с.  и днес нещо усещам дискомфорт ниско долу и леко в кръста. Доста наподобява все едно ще ми идва цикъла. Но е слабичко де, ще следя.

# 1 793
Мариана честито бебче! Да е живо и здраво и много да ви радва. Бързо възстановяване ти пожелавам. 🍀🌞💐

Хънимама честит рожденник и да е жив и здрав ТМ. И моя мъж е рожденник днес. 🙂

Мистик много тъжно ми стана. Стискай още малко зъбки. Дано всичко се нареди максимално бързо и да се гушнете с твоя бебо. ❤
Дали няма възможност да те допуснат да отидеш при него за да го видиш поне за малко?

Омче поста ти ми подейства много окуражаващо.

Вчера и аз минах тонове - всичко е идеално по думите на акушерката. А другата седмица съм на преглед при АГ-то и като ви чета за тия болезнени прегледи за разкритие , започнах да се притеснявам за прегледа, както и ще съм в 38г.с. Този преглед кога точно и на базата на какво го правят? Не е ли редно да се прави, ако е тръгнало раждането вече, т.е. при наличие на контракции, изтекли води, паднала тапа, има преносване и т.н.? Защо го правят предварително и то ако все още не е минал термина?

Снощи сънувах едно много красиво, голямо дърво на късмета/за желания и си пожелах в съня да имам леко и безпроблемно раждане. Дано ми се сбъдне!
Напоследък доста често си мисля какво ли ме очаква, но пък и в същото време все още далечно ми се вижда.

# 1 794
Аз разпитах вчера АГ и тя каза, че го правят, за да се прецени позицията на главичката, има ли вече някакво разкритие, абе да се види каква е ситуацията, но това според мен не би трябвало да е болезнено, целта му не е да предизвика раждане.

# 1 795
Мамите, които са раждали естествено с епидурална упойка, биха ли разказали малко какво са почувствали. Извинете ако въпросът ми е глупав, просто на много места четох как се поставя, кога се поставя, но ми е интересно дали болката изчезва напълно. Моята АГ ми каза, че иска да предизвикаме раждането с окситоцин и ми каза "споко, ще ти поставим и епидурална", но за окситоцина четох, че страшно много боли и ми е интересно ако се сложи  епидурална до каква степен  претъпява болката. Не,че ми е гаранция, че нещата ще станат така както си ги мисля и ги обсъждаме с АГ, но искам да съм подготвена, тъй като да си призная от тази епидурална очаквам чудеса, а дали е така...не знам 🙏🤔😇😇

Относно прегледа за разкритие и аз знам, че се прави с тази цел - да се провери главичката и разкритието, а ужасяващата болка при мен може би идва от там, че съм с 1 2 см разкритие.

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 16:05 от Анонимен

# 1 796
Болката изчезва напълно, аз бях с окситоцин и след това епидурална, усеща се стягането от контракциите.

# 1 797
  • Варна
Полина защо искат да ти предизвикват раждане с окситоцин?

# 1 798
Благодаря, ShukM 🥰
Искат да го предизвикаме, защото АГ каза, че нямам признаци за скорошно раждане, а бебока става голям. След като споделих на майка ми се оказа, че едно момиче е със същия случай - термин 2 юни, 1 2 см разкритие и нейният лекар й е казал, че когато  реши може да я включат на окситоцин. Аз се надявах нещата да се случат естествено и раждането да тръгне само, но още не съм изгубила надежда.🙏🤱

# 1 799
Полинка значи наближава момента ,но не го мисли и не се настройвай лошо ! Всичко ще е наред акушерките / лекарите си знаят работата..Просто е важно каква е нагласата ти ! И на мен ще ми е за 1 път но да ти кажа честно повече се притеснявам за гледането на самото бебче после ..иначе си прави някакви неща да не мислиш за това аз съм така.. готвя си,рисувам си ,чистя си  с мм сме постоянно заедно и то минава времето и не мисля лоши неща..

Общи условия

Активация на акаунт