Отговори
# 1 770
Maria_nna честит да е Димитър 🥰
Прекрасно име сте избрали! Нека бъде здрав и много щастлив и вие покрай него 💙❤️
Бързо възстановяване!

Вече всеки ден има бебета във форума, толкова е хубаво 😁

# 1 771
  • София
Йеее, само прекрасни утрини ни чакат от тук нататък!!!!
Да е жив и здрав Димитър 💙 и да радва много мама и татко!!! Мариянка, бързо възстановяване мила!!! Прекрасно си се справила!!! 🌺🌼🌸

# 1 772
Maria_nna, честито бебче! Пожелавам на Димитър да е здрав и прекрасен, на теб бързо възстановяване! 🌷

# 1 773
  • София
Добре дошъл на Димитър, прекрасно, избрал си е датата сам Simple Smile По-хубаво от това няма Simple Smile
Да е честит, жив и здрав.

И аз чакам за тонове вече, да го видим и моя човек как върви.

# 1 774
  • Varna, Bulgaria
Maria_nna, честита радост! Да е жив и здрав малкия Димитър и да порасне голям и достоен мъж Simple Smile

Аз тези дни си мисля за Сънчи-Пънчи. Днес близначките Сияна и Елия стават на 2 месеца. Някой да знае как се развиват нещата при тях?

# 1 775
  • София
Мариана, добре дошъл на Димитър!

Ще чакаме да разкажеш подробности как се случиха нещата!

Прегледа за разкритие боли, ако нямаш разкритие само. Освен това болката е еднократна, а тези по време на раждане са съвсем различни, а и мотивацията тогава е различна.

Омче, сигурно си в видяла вече бебката! Пиши после!

Аз нещо съм станала много емоционална, ама така ревливо ми е. Само да прочета за някое бебе и пускам сълза. На кой мъжа му го нямало и пак - пускам сълза. Хем ми се иска и моето бебе да се появява вече, хем не още, щото е рано и не съм влезнала в девети месец. Ама да ти кажат, че аха-аха ще родиш, я то нищо да не става си е доста тъпо. Настройваш се, че ще се появи по-рано, а то си седи вътре и ти се смее на суетнята. Днес съм на тонове, ама какво от това, аз сутрин нямам контракции, всичко ше е точно най-вероятно. Бе.. някаква апатия ме е налазила.

Хубав ден, момичета!

# 1 776
  • Варна
Мариана, честит да е Димитър! Нека бъде много здрав и щастлив! Бързо да се възстановяваш! Hug

# 1 777
Честит Димитър на мама Марианка. Да расте здрав, щастлив, послушен и да радва мама и тати ❤

Манди аз нямам кьорава контракция, а вече искам да раждам. Вчера питах как мога да забързам процеса... катерене на стълби, много движение, секс (който ММ отказва и нямало да тормози детето 😂) И аз станах много емоционална покрай тези бебета, а вчера понеже ходих на тонове в Токуда... видях и един приятел, на който жена му е при Богданова и тя съвсем случайно след тоновете в св. Петка я пратили да ражда по спешност в Токуда. Е много се развълнувах, оказа се че тя е с моя термин - 21 юни. Без оплаквания просто тоновете не били окей. Еее вече си имат бебенце.
Направооо с тези всички новини, сърчицето ми става все по-нетърпеливо 💕
Манди пиши днес как е минало. Стиснала съм палчета

# 1 778
Добро утро 💋

Вчера в 21:00 ч се появи на бял свят Димитър! 3110 кг и 49 см, който не пожела да чака 01.06. 😉
Днес предстои да се срещнем за по- дълго време!🥰🥰🥰🥰

Честита рожба 💚 Жив и здрав да е, Димитър 🌷 Да носи хубавото си  име с гордост 🍓🌷

# 1 779
Честито, Мариана! Да е жив и здрав Димитър и много да ви радва! Heart
На теб бързо възстановяване! Hug

# 1 780
Благословени да са мама Марианка и бебчо Димитър, който от раждането си се показва решителен и инициативен! Tada People Baby
   Терминът ми е на 2 юни, но при мен е пълно затишие. Ни контракция, ни болка!
    Едва удържам кръвното, а се притеснявам и за бебчо. Вчера като си изпих допегита, усетих, че му намаляха движенията. Днес ще ходя на лекар.
   ММ ще отсъства тази вечер и утре, което ме притеснява, но винаги имам план Б, ако се наложи.

# 1 781
Мистик, а на теб дадоха ли ти вече Максим или и ти го чакаш днес да се гушкате? 😊
Надявах се днес да ми го донесат, но няма да е..
Все още не са успели да го захранят, защото повръща води. Вливат му разни неща да го подсилят и са му пуснали изследвания за инфекция. Чакам резултати по-късно днес и поне да ме пуснат да го видя.
Чувството да нямаш бебе в корема, но да нямаш и в ръцете е адски подтискащо!

Дано на теб ти доведат Илиянка днес, че е ужасно да си далеч от бебето си. ❤

# 1 782
Марианна ,

Честито бебе Димитър!❤Да ви е жив и здрав и много да ви радва!Когато можеш разказвай повече подробносни😊

Мистик,дано скоро ти дадат Макси.Представям си колко ти е подтискащо,но се дръж!Все пак знаеш,че всичко е наред и въпрос на време да се гушкате❤

# 1 783
  • Варна
Охх, Мистик, като чета, че бебко не е при теб и колко е подтискащо и тегаво, направо ме изби на чувства Disappointed Дано съвсем скоро се оправят нещата и да си бъде при теб, да се гушкате и да не се разделяте повече! 🧸
 Омче, на теб също желая да се радваш и гушкаш малката бебка още днес! Heart

# 1 784
Мариана честита радост! Да е жив и здрав Димитър и много да ви радва. Бързо възстановяване! Relaxed
Мистик стискам палци много скоро всичко да е наред и да се гушкате Blue Heart
И аз вече ставам доста нетърпелива, както сподели и Манди особено когато са ти казали, че ще подрани-чувството е едно странно. Да вярно, сигурно си му е добре да си постои и вътре, така че все пак го оставям да си избере момента, колкото и да се вълнувам.

Общи условия

Активация на акаунт