Отговори
# 1 755
Мен цикатридина спрей ме спаси след външните шевове. От първото впръскване имах облекчение. Донесоха ми и  смрадлика, но ми беше гадно да се пипам 😧.

# 1 756
Тъй като споделяме и обменяме опит и аз ще споделя за днешния преглед...ами да си призная отново се постреснах. Тези дни някак успявах да си владея притесненията, страха, но днес се напрегнах. Тоновете на бебчо са ок, водите са ок, но прегледа за разкритие при мен беше ужасен, а траеше секунди. Чувството беше отвратително, нетърпимо, гадно, болезнено. Доста подцених процедурата'.Казах на АГ, че ако ме заболи така по време на раждане няма да се справя, а тя се засмя и каза, че това не е нищо Cry много ми стана тъпо. След това я попитах дали нещо не подсказва скорошно раждане, не знам защо, но имах 6то чувство, че ще е на 27, а тя ми каза, че няма да е скоро и иска събота да предизвикаме раждането, защото вече съм 39 + 2 , а и бебко става голям. Прибрахме се и след като осмислих прегледа, си дадох сметка, че каквото и да става вече е почти сигурно, че до края на седмицата ще родя и това много ме .... не намирам правилните думи. Разбира се, че  се моля и искам вече да гушна малкия, но като ми заговори за банки, окситоцини и като се сетя как болеше прегледа... Някак не си представях нещата така. Каза ми да правя секс, разходки, но има и друго, което не ми дава мира. (накратко)Утре с ММ няма да имаме връзка почти цял ден и настръхвам като си помисля, че нещата могат да станат тогава.. Разбира се, баща му ще е тук цял ден, за да не стане беля", но ми е неспокойно. Съжалявам за оплакванията, но един колега беше прав - към края на бремеността става нетърпимо и се започва едно мрънкане, оплакване, пуфтене 😪. До скоро готвих, чистих, а от 2 седмици насам не мога да стоя права на едно място повече от минутка две, а като излезем на разходка не издържам повече от 20 минути. Почти цял ден лежа, наистина нямам сили Cold Sweat До сега не съм споделяла за багажа, но съм напълнила куфара до горе. От Шейново не изискват почти нищо, но щом не позволяват на таткото да присъства ще ми е по-спокойно ако всичко ми е под ръка. 🙏🤱🌼

# 1 757
Ppolina, горе главата аз също ще раждам в Шейново. От утре съм в 38 г.с. и отпуската на ММ точно тогава. Та и аз ще съм почти сама следващите дни, а той е на доста плаващо и нередовно работно време. Разбирам те напълно, днес имам доста контракции, а съм на тонове чак утре следобед.

# 1 758
Омм колко емоционално разказа за раждането на моята позната 🙂 само докато чета и се развълнувах 🙈
Оф и мен все повече ме хваща шубето за петък, тогава съм на преглед и тази проверка за разкритие .... Ако много ме заболи и аз много ще се депресирам как ще изкарам раждането 😔 то като слушам от всички колко е гадно и като чета разни истории ( с изключение на бързите раждания) как докато имат контракции ги проверяват по 2-3 пъти.... Не ми се мисли 🙄

# 1 759
Добро утро 💋

Вчера в 21:00 ч се появи на бял свят Димитър! 3110 кг и 49 см, който не пожела да чака 01.06. 😉
Днес предстои да се срещнем за по- дълго време!🥰🥰🥰🥰

# 1 760
Maria_nna честитооо 💙💙💙 Да ти е жив и здрав Димитър!
Тенденцията е явно сутрин да са ни изненадите 😄

# 1 761
Честито! Да е жив, здрав, щастлив и да радва мама и тати! Бързо възстановяване 🌹.

# 1 762
Maria_nna честитооо 💙💙💙 Да ти е жив и здрав Димитър!
Тенденцията е явно сутрин да са ни изненадите 😄

Вчера беше в 21:01 ч 😉😆🍀 благодаря!

# 1 763
  • София
Добре дошъл на Димитър! 💜💜💜
Честито! ❤❤❤

😁😁😁😁
Абе ставах аз към 2 и проверих веднага форума, обаче той още вчера си дошъл 🌞🎉👍🏼
В темата много хубаво взе да става, все така да е! 💖🌺🌸

# 1 764
  • Варна
Maria_nnaчестит да е Димитър! Да е здрав и да ви носи само радости! 🥳🥳🥳
Бързо възстановяване! Simple Smile

# 1 765
Честито, Мариана! Добре дошъл на Димитър! Нека бъде здрав и благословен! Blue Heart

# 1 766
Maria_nna, честит да е Димитър, сам си е избрал датата! Да ви е жив и здрав и скоро да се гушкате вкъщи! На теб бързо възстановяване! 💙🐣☀

# 1 767
Maria_nna, браво на теб! Я какво перфектно момченце си родила 🥰 Да ви е здрав малкия Димитър, много усмихнат и нека има най-веселото и безгрижно детство ❤️🍀🎉🐣

Наистина в темичката но става все по-хубаво и уютно ❤️😍❤️ Ето, на 25ти се роди Максим, а нашата бонбонка и Димитър се родиха на 26ти май 🥰 Хайде, чакаме си следващото бебеееее 🐣🐣🐣

И аз съм будна от 5 часа и се приготвям с такова вълнение, защото след визитацията си очаквам най-важната особа - моята сладка дъщеричка (която прилича на китайче, толкова са й големи бузите 😂). Вчера я видях само за няколко минутки и още не съм си я гушкала, защото я държат на някакво термолегло. Явно си имат протокол за по-рано родените бебета и го спазват, но се успокоявам, че е за нейно добро. Казаха ми, че се е адаптирала идеално и дори глюкозата й е чудесна, но за всеки случай искаха да я наблюдават 24 часа след раждането. Дано днес вече сме си заедно и да не се разделяме никога повече... Знаете ли, доста в самотно след като нямате бебче в коремчето. Снощи си легнах и нямаше кой да ме ритне, да се намести и да ме усмихне, но и да не ставаш по хиляда пъти до тоалетната си е приказка направо 😂 За първи път от месеци, успях да спя без да се събуждам 😁

Мистик, ама и твоята история е много вълнуваща 😂 Как си се разхождала докато си раждаш - то така се прави! Аз пък усещах че нещо се случва и цял ден правихме разместване вкъщи и давах нареждания на ММ 😝 А после, докато водите ми си течаха на воля, си гладех най-спокойно дрешките за малката, а ММ само ме ръчкаше да тръгваме - беше се яко панирал, че даже караше доста бързо и трябваше да му се скарам. Ами така де, видяло се е че раждам, какво се е разбързал толкова 😂.

Полина, няма как да не те е страх, но веднъж тръгне ли раждането, сякаш те залива вълна от спокойствие, защото няма къде да ходиш и всичко приемаш лесно, а и в този момент трябва да си повтаряш, че ти предстои най-важната среща в живота и това е твоето бебе, което с всяка контракция е все по-близо до теб, а с всеки напън, му/й помагаш да се роди и да си поеме въздух 🥰 Този преглед за разкритие наистина не боли докато раждаш, така че не го мисли толкова, а самото раждане не е нещо непосилно, иначе нямаше да ражда никой 😝 Боли, но с правилната нагласа и мислене, всичко минава бързо, а след максимално 2 часа (нормално раждане) вече си като нова и прилива на енергия е огромен - все едно си я трупал през 9те месеца и сега се е освободила.

Мистик, а на теб дадоха ли ти вече Максим или и ти го чакаш днес да се гушкате? 😊

# 1 768
  • Plovdiv, Bulgaria
Добре дошъл и на Димитър Simple Smile Жив и здрав да , и да носи само радости! Мариана, на теб бързо възстановяване 💐

# 1 769
  • София
Мариана, Честита радост Heart Да е жив и здрав Димитър и с безгрижно детство Flowers Four Leaf Clover

Омче, наистина много увлекателно разказваш Heart само не свиквай много да спиш Hug Stuck Out Tongue Winking Eye

Приятна среща на всички мамита, които вече си гушкате бебоците Flowers Sunflower

Общи условия

Активация на акаунт