Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

• 198 578
  • 3 261
  •   1
Отговори
# 345
А, сега се сетих още нещо. Нали "ресурсът" е голям - който иска може да си наеме секретарка, асистент, ПР. Да възложи на някого да му обработва видеата и/или да отговаря на "стотиците хиляди тъпи въпроси." И така работата ще се намали максимално. Току-виж се появи и професионално отношение и уважение към аудиторията, а "партньорствата" станат по-адекватни на останалото съдържание.

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 16:29 от Анонимен

# 346
А, сега се сетих още нещо. Нали "ресурсът" е голям - който иска може да си наеме секретарка, асистент, ПР. Да възложи на някого да му обработва видеата и/или да отговаря на "стотиците хиляди тъпи въпроси." И така работата ще се намали максимално. Току-виж се появи и професионално отношение и уважение към аудиторията, а "партньорствата" по-адекватни на останалото съдържание.
Ако това се случи, съвсем ще се вземат насериозно някои.

# 347
  • Light of Zartha
Явно ресурсът не е чак толкова голям! Wink
Или е голям/малък според нуждите... жалко, все повече пада надолу, а я харесвах преди гафа с празника. Май след годежа ѝ порасна много работата? Видя големия ресурс и вече няма стигане! Ако рязко спрат спонсорствата и пратките, дали ще пее същата песен? Поли, животът не е само мерене на ресурси...

# 348
Ресурсът на общия бюджет отиде в тунинговане, къде ти за асистент 😂

# 349
На мен ми прави впечатление, че Деската Пеева отговаря на всички въпроси под видеата си. Може да е едно простичко "благодаря", но отговаря.

Деската Пеева толкова коментари трие, че не и е никакъв проблем да каже едно "благодаря". Там е леж.
Не знам, аз казвам само това, което виждам. Явно е доста бърза, защото не помня да съм виждала лоши коментари.

Трие ги за части от секундата. Личен опит. 😂😂😂 Още, когато беше с предишния откаченяк мъжа ѝ ги владееха тия тактики. Дори на обикновен неудобен въпрос е същото (е ли силиконът природосъобразен, или не е..? 😂)
Полинининото "мила" и "скъпа" ми е много неприятно фамилиарничене. Винаги е последвано от някакво ехидно коментарче. Айде, няма нужда.
А като нямаш желание да отговаряш на стотици и хиляди съобщения, кажи нямам време за това. Недей да скачаш на пишещите и те да ти кажели как да стане. С подтекст "глупава си, мила, и не знаеш колко е трудно, така че млък"

# 350
  • софия
Аз не обичам да коментирам видеа. Писала съм под някои видеа на Ивана, дори с някаква забележка и винаги ми е отговаряла. Милена също. Останах приятно изненадана и от Звездев, който беше отговорил на въпросите ми относно някакъв десерт, който при мен не се получи на 100%.
МагиСан ми е неприятна, но не мога да кажа с какво точно ме дразни. Както обичате да казвате "не е моята чаша чай" Simple Smile
Ивана колкото и да е зациклила откъм съдържание, не мога да отрека, че поне отделя време и за смислени неща - като курсовете по език и фотография. За разлика от Валерие, която само се чуди какви тоалетчета да си купи, а мозъчните й клетки най-вероятно са хванали паяжини.

П.с. аз коментирах видеото на Амелиа и че бих си направила ринопластика при Илхан. Хареса ми, че прави и различни от принцес носове, иначе го бях отписала.

# 351
Между другото, сега се сещам, че навремето, когато коментарите по видеата на Антоанета бяха активни, съм й писала и ми отговори доста дружелюбно и изчерпателно.
А Полина редовно се държи неадекватно. Скоро нали пак беше искала обратна връзка и пак се държа надменно в коментарите. Мисля, беше видеото за бюджета и кредитите. Но не я следя отдавна, точно защото я намирам за абсолютна лицемерка.

# 352
Аз пък, ако нещо ми хареса лайквам, може и да коментирам. Например, видеата на Ая са винаги качествени - често коментирам, лайквам и я подкрепям. На другите инфлуенсърки също, дори и на Адри, която пише тук.

Но никога не бих подкрепила Полина, просто понеже с това си изказване показва, че за нея всичко е бизнес и грам не й пука да за последователите й и да им бъде полезна, а иска да монетезира чрез техните коментари.

Със смесени чувства съм към Адри, но евала, че е коментирала и е споделила мнението си. Инфлуенсърството не е да направиш един бърз пост за Марети, да налайкваш коментарите под него, а е да си в комуникация с аудиторията си, да си полезна, а не да изискваш зрителят да изгледа 100 часа съдържание, за да види дали ще намери отговора на въпроса си.  не е да се държиш пренебрежително с феновете си, а е да обменяш опит и приемаш препоръки.

# 353
Полинария я следвам сигурно от 5-6 години, още когато беше скромно момиче, купуваше си дрогерийна козметика, живееше на квартира със съквартирант и се боядисваше сама.
Последно време е станала отвратително дразнеща, имаше наскоро и пак някаква изцепка с един сок от джинджифил. Много й било ценно времето, та предпочитала да даде 20лв. за литър сок, отколкото да си го направи сама. Ама who cares? Преди време имаше и пак подобни глупости с един бански за 700лв, опитвайки се да обясни колко бил супер, заслужавал си парите. Да, разбрахме, че имаш солидни спонсори, ама не си единствената, която гледа дете, та чак и литър сок да не може да изстиска. Изобщо подобни парадиране е толкова абсурдно, че ако не беше смешно, щеше да е тъжно. Аполинария, понеже знам, че четеш тук, някои от нас помнят немалка част от живота, който си споделяла, не е лошо да си спомняш и ти.
Само веднъж съм писала на непознат и това е било Стефи. Беше страшно мила и много изчерпателна. Пописахме си приятелски и останах с много добри впечатления. Но аз харесвам съдържанието й и по принцип. Радвам се, че започна да се завръща.

# 354
Полина ми беше симпатична по някакъв начин, но леко-полеко почва да ме отблъсква с високомерието си. Ясно е, че иска трафик в постовете си, не лични съобщения, които са времеемки, но пък за сметка на това не ѝ носят никакви ползи. Страхотно неуважение показва, може би точно заради това ще си остане второкласен блогър (а имаше потенциал).
Адри много хубаво се е включила, с финес е казала всичко, което мислим по въпроса Wink

# 355
Надявам се кризата, която вече започна, да изчисти инфлуенсърите, които не ценят работата си и да ги прати на истинска такава от 9:00 до 18:00.
Работата изисква уважение към всеки инволвиран в нея.
Хайде, моля ти се! От 9 до 18 знаеш ли колко от личното им време ще отнемат? А знаеш ли, че може да се наложи три часа на ден да се налага да правят едно и също досадно нещо, докато ги чака друга по-важна работа? Нищо не разбираш! Close
Че и уважение даже. Стига с тези претенции.

А, не е ли по-добре да са на първа, втора и нощна? 😄

# 356
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз я помня Полина от периода й на съвсем нормално,скромно момиче,което имаше 200 последователи в блога си.Земна и приятна за общуване,след това дойдоха спонсорите и Полина стана това,което е сега - надута,високомерна и префърцунена.Изключително падение е за мен,точно защото имам база на сравнение преди-сега.Нямаше ли да пътува към Китай?

На никой не съм писала на лични,но Деса редовно си я коментирам в Ют(неласкаво,но напълно заслужено) след всяко поредно нелепо видео.Отговаря ми,не ме е трила много пък и какво ме интересува дали е трила или не.Важното е,че е прочела гледната ми точка.

Снощи между другото изгледах видеото на Галя за чистенето и въпросните Сисли.Връщам си думите назад за устата,явно наскоро я е бола,защото последното видео(презентацията на бюти стаята),което гледах,устата й си беше съвсем добре.Силикон има,но това не го е крила никога.Не бих сложила импланти на фона на нейното дребно,крехко тяло,но пък при нея не стои вулгарно.Може би защото не държи на всяка цена да й се видят гумените цици.

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 06:03 от Adoralova

# 357
И аз я харесвах Поли в началото, комуникирали сме, беше по-земна. Сега се ъпдейтна и то ненужно, освмен зъбите -там имаше нужда и нещата се промениха. А е хубава, интересна като човек, като интереси, по-различна беше.

# 358
  • Sofia
Току-що изгледах новото видео на Антоанет - много ми харесаха нещата- семпли, бюджетни, много добре и седят. Просто си остава любимата ми влогърка и единствената за мен, която не парадира с някакви скъпи марки. Много я харесвам.

# 359
Моята работа е свързана с ежедневна онлайн комуникация и разбирам, че това дотежава на моменти, даже прекрасно разбирам.
А и хората могат да бъдат абсолютно непоносими - пишат пълни безмислици, искат да си чатят, мислят си, че светът се върти около тях. Нямат навик да филтрират и отсяват, директно питат. Но не е това начинът, преди всичко дължиш уважение към последователите си. Въпрос на избор е как ще подходиш, а изборът на Полина не ме кефи.

Общи условия

Активация на акаунт