Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

• 198 585
  • 3 261
  •   1
Отговори
# 360
Този канал не знам как съм го проспала: https://www.youtube.com/user/bgfilms
Комбинира рецепти и кино, като пресъздава ястия от известни филми и сериали, къде сполучливи, къде не. Страхотна идея, отлично изпълнение и наистина интересно, полезно и забавно съдържание, поне за мен.
На първо четене оставям пудинга на Рейчъл, ако случайно има ентусиасти 😁:
https://youtu.be/G4BxOhJOmUw

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 18:32 от Emi_55

# 361
Попаднах на Ася Енева и ми стана интересно с какво се занимава, но само попрехвърлих влогонете тук-там. Къде живее всъщност? Каква й е историята ако ви се разказва накратко.

# 362
Ох Маги, Маги... беше готина, но майчинството й изпи мозъка. Щяла в свободното си време да развива идеи, проекти 🤦‍♀️ видеата й са на мами тематика, не блестят с обработка и качество, в ИГ доскоро бълваше само ПР пратки. Не мога да съм сигурна, но предполагам, че въпросите които получава на лично са тип "откъде купувате това, откъде е онова за бебето" не е лесно да си ютуб мами гуро звездЪ.
А и това постоянно оплакване колко е трудно с дете е супер дразнещо, като е толкова натоварващо що постоянно е с безумните си филтри по 10-15 сторита на ден.
Не следя Адри, но коментарът й за Полинините неволи със личните съобщения показва, че е класи над нея.

# 363
  • София
Погледнах готварския профил на Гергана. Само на мен ли част от снимките ми изглеждат крадени?

# 364
  • Light of Zartha
Извинявам се, но къде и какво е казвала Адри? Нещо не го намирам.

# 365
Извинявам се, но къде и какво е казвала Адри? Нещо не го намирам.
Под последния пост на Полина.
Адри я открих покрай тази тема и все повече ми харесва. Полина и там се опитва да е "отгоре", явно понеже има малко повече последователи си мисли, че съобщенията й са повече

# 366
Виж коментарите под последната снимка.

# 367
Оуууу ама тя “несмогвала” чисто “количественно”. Айде няма да и’ се хващам и за правописа, щото нали е украинче, тя Кардашиан ли се изкара, с милиони последователи? Къде отиваш ти, може би...

# 368
Полина ми беше симпатична по някакъв начин, но леко-полеко почва да ме отблъсква с високомерието си. Ясно е, че иска трафик в постовете си, не лични съобщения, които са времеемки, но пък за сметка на това не ѝ носят никакви ползи. Страхотно неуважение показва, може би точно заради това ще си остане второкласен блогър (а имаше потенциал).
Адри много хубаво се е включила, с финес е казала всичко, което мислим по въпроса Wink

Едит: Ще погледна включването на Адри. С нея съм си писала, готина, свежа и земна е. И да, ще продължава да смогва, нищо, че има две деца и готви в пъти по-често, просто защото й е кеф, защото не си вири носа в небесата.

То и бански за почти 1000лв не кореспондира и с "предпочитам да купувам пюрета, защото като сметна колко струват две тиквички, плюс ток за готвене, плюс времето, което ще отнеме..." Ама да.

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 19:09 от Анонимен

# 369
Никога не съм коментирала Адри, защото ми е единствената приятелка сред влогърите, въпреки, че не се познаваме лично. Но ми е приятелка, защото е естествена, освен всичко друго. А когато срещнеш естествен, умерен и спокоен човек, задължително трябва да го направиш свой приятел. Много я харесвам. Има страхотна прическа!

# 370
  • Light of Zartha
Благодаря, момичета! Аз съм от блокираните, та ще гледам от балкона Grinning
Иначе аз харесвам много Адри. Доста далеч е от мен чисто житейски, но с удоволствие я гледам.

# 371
  • Варна
Хахаха, специално влязох да прочета коментарите на Адри, че даже ги ляйкнах! Ами като си се хванал на хорото, ще го играеш!

Ели беше казала в 1 ляйф, че понякога стои по 4 часа на телефона и отговаря на съобщения. Каза го, понеже беше афектирана от нападките, че нищо не работи и си клати краката.

# 372
И на мен м е интересно дали някой знае нещо повече за Ася Енева? Знам, че е живяла в Италия и учила в балетно училище като малка, но нямам идея каква специалност е завършила и как станала публична личност!. Спомням си как кученцето Рафи предсказваше кой ще бъде изгонен от Биг Брадър, но само това.

# 373
Благодаря, момичета! Аз съм от блокираните, та ще гледам от балкона Grinning
Иначе аз харесвам много Адри. Доста далеч е от мен чисто житейски, но с удоволствие я гледам.
Ето го разговора:
Скрит текст:

# 374
Йееее, Гергучи много се развихри изведнъж    с готвенето? Или преди кухнята й не беше инстаграмъбъл, нямаше бамбукови дъски и разни джаджи от Икеа и jysk😂 и не вървеше СОЦ декорацията на старата квартира на сега модерните снимки, на храна....

Общи условия

Активация на акаунт