Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

• 198 525
  • 3 261
  •   1
Отговори
# 150
Не виждам защо пък точно на Надя, наистина градивната критика в случая трябва да ѝ се спестява. За мен тя се държи тотално неадекватно от доста време и още повече, че за разлика от почти всички други блогъри и инфлуенсъри сама е избрала да се представя като специалист. В тази тема са се писали къде по-груби коментари за всички останали.

Ако се храниш балансирано особено и при интезивен спорт въобще не е никакъв проблем да си позволиш опаковка Марети, бургер, пица или парче сладкиш от време на време. Нито ще ти изчезнат мускулите от това, нито пък ще качиш 5 килограма. Далеч по-притеснителни са ми разни ограничаващи режими и ментални състояния където едва порция "небезопасна" храна те кара да изпадаш в кризи. Въобще не ми е странно хубава тренирана жена да рекламира снаксове.

# 151
Не виждам чак такъв проблем в това, че хората спортуващи и в добра форма показват и вредни храни. Ако се докоснем веднъж в месеца до пържен картоф или хамбургер нищо толкова няма да ни стане. Ако всичко е с мярка, няма да навреди толкова. Дори е добре младежите да го виждат, а не да се чувстват виновни след като са изяли ред шоколад и да тичат да повръщат.
Следя редовно влоговете на момичетата отбора по художествена гимнастика, ами често си хапват и сладкиши шоколадови и някоя друга глезотийка. Тренирайки редовно човек може да изгори тези калории и да не му се отразят.
Иначе Алекс е споделяла, че като тийн е била с наднормено тегло и тялото и е резултат на много ограничения, а като я гледаш как изглежда е толкова трудно да си го представиш.

Аз се зарибих по видеата на Звезди и Кало. Много ми харесва цялата атмосфера, независимо от темата на видеото. А, Калоян изглежда много свястно и интелигентво момче. Последно гледах как си преобразиха мазето в перално и фитнес, ми аз мога да живея там
😂 Ще ми е интересно да видя и реновирането на двора им.

П.п. А, Dalindrah е писала горе-долу същото, докато се публикувам Grinning

# 152
Зорница е качила ново видео в канала си за сметките за ток, как да ги намалим.

https://www.youtube.com/watch?v=Q350s6EHGbQ

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 20:16 от orchid.xx

# 153
Според мен има значение и как се рекламира. Едно е да хвалиш перилните качества на Савекс и как само него ползваш. Друго е да покажеш как споделяш пакетче Марети с партньора си под формата на игра.

# 154
Валери ми харесва много на външен вид, потникът е хубав и и отива като цвят. Тя за мен има много хубави черти и ми е чаровна. В началото ми харесваше повече , сега ми е твърде детска.

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 11:19 от Candy_girl

# 155
Според мен този потник не стои добре на Валери. Това не е нейния цвят.

# 156
Зорница с ново видео! Тъкмо се зарадвах,а то как да си намалим сметката за ток-за мен това е скучно,ако и да е полезно. До там ли я докарахме-да се дават такива съвети. След толкова време това ли измисли. Сега ако отново има намесена реклама вече многж ще се разочаровам.

# 157
Зорница дали беше заучила всичко за видеото...Майко мила!

# 158
На мен ми прилича на оформящо бельо Disappointed Relieved

# 159
  • Sofia
На мен ми прилича на оформящо бельо Disappointed Relieved
Изглежда все едно има импланти.

# 160
  • София
На мен пък точно цветът много ми хареса как ѝ стои. Смятам, че много ѝ подхожда. Всеки гледа различно.

# 161
https://www.instagram.com/p/B_ckaJZj_rG/?igshid=108bvzvywigqh
На мен тук ми харесва как ѝ стои потника.
Но с червилото пак се е престарала. Опитала се е да направи големи устни като ги е очертала извън контура.
Не ми харесва. 😬

# 162
Потникът се слива с тена й и изглежда странно, според мен.

А междувременно Капитонова си живее живота, нищо че има извънредно положение. Явно онлайн рождения ден във влога й преди седмици, беше само “тренд”.

Скрит текст:
[spoiler/]
Скрит текст:
[spoiler/]

# 163
Валери от ден на ден ми изглежда все по-простовато. Преди имаше някаква свежест, сега...
Потникът и изглежда странно в гърдите, макар че моделът изглежда хубав. Все едно и е малък.

# 164
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Въобще не ми харесват дрехите на Валери.Потника стои грозно на нивото на гърдите,и цвета е никакъв.

Общи условия

Активация на акаунт