Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

• 198 536
  • 3 261
  •   1
Отговори
# 195
Гледах новото видео на Зорница и забелязах, че има ново интро, което ми кара да мисля, че се завръща с видеата.
Видя ми се обаче напълняла, противно на коментарите, които бяха по-горе.
Видеото на мен не ми беше особено полезно, защото всичко, което тя каза, го знам. Но мисля, че би било полезно на хора, които искат да си намалят сметките и не правят определени неща като вкючването на ел. уреди като пералня,миялна и т.н. на нощна тарифа и нещото, което мен лично много ме дразни - зарядно за телефон, което не се използва, но е вкючено в контакта.

# 196
  • Sofia
Сега гледах сторитата на Капитонова - голямо парти спретнала, а и уж обича здравословния начин на живот, а налапала наргиленцето, което е пълна отрова.

# 197
Ще започна да гледам Зорница тогава, когато направи клип със съвети как икономично да използваме тоалетна хартия. Вярвам, че скоро ще покаже това и ще реши проблемите поне на половината човечество. Тя всичко, всичко знае!

# 198
Лонгория е с бели корени от месец в ИГ. А Галя се беше боядисала сама, според мен. Аз се изрусявам и така изглеждам, когато го правя сама. Joy

# 199
Приятни са ми влоговете на Ивана, забързвам ги понякога, но обичам да я слушам. Въпреки че си има някои периоди, което е нормално за всеки човек, на мен ми е много земна и естествена. Сподели полезна информация за бизнесите по време на ситуацията, като си е направила труда да остави линкове в описанието. Питали са я за някои рецепти и за да е по-лесно за интересуващите ги, ще ги обособи в рубрика в блога и в хайлайтс в иг, за да може който иска да не трябва да рови из дългите влогове.
И понеже пита - със сигурност аз предпочитам по-малко обработени снимки.

Капитонова е пример за псевдоздравословен живот. Замразени продукти, десертчета и "колбаси," бъкани с консерванти, овкусяващи сиропчета, наргилета час по час, еднообразно меню. Да каже, че иска да е определени кг и да не бърка нискокалоричното хранене със здравословното такова. Платените режими няма да ги подхващам, че полудявам само като се сетя.

# 200
Зорница определено е напълняла, изглеждаше добре. Очаквах някакви полезни съвети наистина, но и този път не откри топлата вода.

# 201
О това не го вярвам! Тя ходи на фризьор всяка седмица, за да й измият косата, а да се боядиса сама, струва ми се, че няма как да стане.

Лонгория е с бели корени от месец в ИГ. А Галя се беше боядисала сама, според мен. Аз се изрусявам и така изглеждам, когато го правя сама. Joy

# 202
Харесвам Зорница и се надявам да се завърне. Тя ми е най-естествена и на светлинни години по-приятна от Пепе, Галя, Ивана.
Нощната тарифа е хубаво нещо, но човек трябва да я ползва с мярка. Не намирам за удачно пералнята и сушилнята да бучат нощем, понеже така се пести ток. Не е коректно спрямо съседите в блок.

Повода да пиша обаче е, че най-сетне изгледах двата епизода на предаването Джеймс Чарлз. Мнението ми за него, лигавщините му и цялото му присъствие съм го давала, така че няма да се повтарям. Предаването му обаче е сполучливо... А ако го сравня с парелно течащото предаване на Ейвън, направо е гениално. Много по-талантливи участници, много по-интересни задачи, много повече реклами и фокусиране върху правилните марки и етикети. Simple Smile Състезават се всеки срещу всеки, а не в някакви незнайно как определени двойки.
Норвина ми е малко неприятно, а косата и в първият епизод беше ужасна. Нещо като твърде дълго престояла на слънце Ариел. Няма да коментирам журито, понеже е ясно, че се искат връзки и пари за членове като Парис Хилтън. Ще гледам и следващите епизоди. Стана ми кофти за участника, който си тръгна в този епизод, беше ми симпатичен.
Грим Мастърс беше все така скучно, вяло и сиво. Очаквах плътни вежди, ярки цветове, техника... Има страхотни ориенталски гримове, виждала съм жени с ориенталски произход, целите облечени с черно и с покрити лица, а очите светят от перфектен грим, докато излизат с ръце пълни с торби на МАК. Нашенките - едно голямо нищо. Едната участничка свързвала думата "ориенталски" само с бенка на лицето. Rolling Eyes

# 203
Ралица Генчева е с кампания в инста - последователите й да тагват Силвена Роу, за да се включи на живо с Ралица. Може да е нормално, на мен ми се струва нескопосан опит да привлечеш вниманието на някой по-популярен.
Скрит текст:
И репоства съответно сторитата на фенчетата си. Досадно ми се струва.

Надявам се Зорница да започне по-редовно да качва видеа. Дори и ако звучи все едно си е научила сценария - по-добре е от някой като Ивана например, в чието мнение за "Разказът на прислужницата" основното определение е "уау".

Някой следи ли фестивала на go guide? Днес Милена Трифонова размаха пръст, че не сме го оценили достатъчно и се зачудих за какво става дума.

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 17:29 от Sally May

# 204

Не съм гледала другите и видеа, но много се смях на началото на този клип. 😀

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 14:20 от Katniss Everdeen

# 205
Никога не съм гледала Зорница, но вчера й дадох шанс и още с първите си изречения, ми напомни водеща на вечерната емисия. Тембър, възклицание, тон... всичко! Също има нещо старомодно в нея, което не ми допада.

За Капитонова отдавна казах, че според мен фигурата й се дължи на ген, защото начинът й на хранене противоречи с начина на живот, който проповядва. Няма да се учудя и някой път да тренира, само за да заснеме тренировката, така че да поддържа имидж.

Шоуто на Джеймс Чарлз също много ми хареса. Никога не съм била негова фенка, но ми беше симпатичен до скандала с Тати, сега ми е безразличен, но не ме дразни. База за сравнение с българския вариант дори няма, предвид инвестираните средства. Не може да се сравни грим шоу с жури Ивана, която не умее да прелива сенки и шоу с жури Норвина, която аз лично обожавам, дори целият й образ да наподобява недовършена dragqueen-визия, което е отблъскващо за много. Това е нейната маркантна визия, харесва ми гласа й, идеите й и критиката, която отправи в шоуто, да не говорим за това колко много успя да доразвие ABH в последните години. Участниците също са страшно талантливи и е вълнуващо да гледаш завършените визии.

Към хората, които го гледат: Кой е вашият любимец от участниците? На мен най-много ми допада чернокожата жена, не се сещам за името й. Визията й в епизод 2 беше нива над останалите.

# 206
Гледах Ева Лонгория - със сигурност това си е нейната коса и нейните бели корени. Много я харесвам, готина, естествена, не се притеснява от това, което е, за разлика от родните превземки. Няма устни тип мис джуки, няма вежди тип хайдутин, няма екстеншъни, няма силикон, няма изкуствено изглеждащи зъби. Знае кои са й силните черти и тях подчертава.
Ето това е за мен да се приемеш такава, каквато си, без да се превземаш и пак да си красива и чаровна по свой начин.

# 207
И на мен най-много ми допада чернокожата дама. В състезанието с drag визиите наистина си пролича. Другите са ми малко дразнещи. От момчетата само това с къдравата коса не ме дразни.
Супер интересно ми е и чакам с нетърпение новите епизоди, защото си личи, че са вкарани средства, някаква мисъл и интересни предизвикателства. И участниците са талантливи!
А в "нашия" вариант от кол и въже. Капитонова не съм я чула за грим да говори, ама на всяка манджа мерудия.

# 208
Aз във всички участници намирам по нещо симпатично. Единствено момчето с котешката драг визия не ми е особено приятно.
Вярно е, че не е коректно сравнението заради огромната разлика в бюджетите, но на Грим мастърс им липсва някаква елементарна идейност в задачите и представянето. Това може да се постигне и с малко пари.

# 209
Аз това за старомодното в Зорница отдавна го казах, винаги ми е приличала на асоциална консервативна леля. Имаше един влог с някакви китайски рокли преди време, беше много ретро, ама много. Същото беше и с фотосесията й за Дайхман.

Общи условия

Активация на акаунт