Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

• 198 564
  • 3 261
  •   1
Отговори
# 285
Севи я намерих покрай темата, само свекито смятах е така вманиачена, изключвам разбира се ОКР, щото ще стане интересно. Но честно, ужасно е да видиш някой, че е  нервен и в лошо настроение,  щото му пречиш същата минута да си мине пода или да мине всяка секунда масата, че има троха. А, и най- якото е, че такива хора обвиняват останалите в мърлящина, нали щото не сме като тях..
Но специално Седи ми допадна, защото е организирана и ми даде доста мотивация, направо си ми е полезна. Дано не е наистина вманиачена. Защото засякох като време и наистина разпределено през седмицата е оптималното. Единствено не ми допада цялата тази химия, заради Хашимото гледам да изключа агресивните, засега 3 години и покрай детето, съм почти на био еко, разни неагресивни. Та отчасти я подкрепям, отчасти може да спести химията в живота си, поне да не я сипе в такива количества и постоянно, някои неща може просто да се забършат с влажен парцал с вода само, но навсякъде с това пръскане, като с пистолет да убием микробите, не е ок, да.

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 12:44 от passionbiojuniper

# 286
Та тя чисти всеки ден, който и препарат да използва ще действа на чиста повърхност??? Ще повярвам на нейните препоръки, когато наистина има мръсотия и видимо се почисти- “уникално”

# 287
Надявам се не го пишеш това с ирония,Ванилия,,защото не смям за нужно да изпадам в обяснителен режим защо живеенето в едно общество/блок включва и доза съобразителност.
Естествено като не ми изнася, дежурният отговор е "отиди да живееш в къща извън града,на спокойствие",ама много нагло,нали,пък и съм достатъчно възпитана в "соц.толеранс" към бременни,майки с деца,възрастни хора, и т.н,просто някои неща или съвкупността от тях,не са ми особено приятни за момента.
И за да не е спам- съфорумка беше споделила,че иска/има намерение да си направи ринопластика при д-Р Илхан,а на мен ми попадна видео на Амелиа Маркова,която се е подложила на тази интервенция при него,може да погледне.

# 288
Гледах видеото на Галя Симеонова от 27.04 - с новите й пратки на Сисли,Филорга,КоКос.......само околооч.крем на Сисли е 360 лв......Всичките й видеа показват много висок стандарт на живот.Интериор,козметика,пътувания,къща с градина. Никога не отговаря на въпроса какво работи.Винаги обвита в мистерия. Забелязвате ли много сериозна корекция на бюста? Много е очевадна.
Като цяло ми харесва стилът й на обличане и грижите,които полага за външния си вид.Просто личи ,че е поддържана от цвета на косата до педикюра.
Казвала е, има мърч, не работи друго. Стандартът идва от мъжа ѝ. И за бюста е казала.

Ф2 е махнал снимките с Ева, освен първата, последните му сторита само с приятели, май латино сериалът приключи, въпреки уюта и готвенето...

# 289
По-старите ел.уреди са доста шумни. Имах сушилня, която всеки път ми се свиваше сърцето като я пускам, такова тракане....За туркините и аз съм с впечатления, че са добри домакини. В тази Севи всъщност има 1-2-3 неща, които са малко в повече, по-скоро притеснително е, че това е радостта в живота й. Сега се сещам за Хилял, в един от последните й влогове показа как сутрин мие 2 чаши и 2 лъжици и тоалетката й беше много разхвърляна, обираше мръсни тампони за грим и клечки.

# 290
Звучи странно, но и на мен ми харесват влогове за чистене/организация. Do it on a dime ми е любимка, толкова е лъчезарна.

# 291
  • Някъде там
Точно това ми е странното на мен. То разбирам щастието да е в малките неща..но да бързаш да се събудиш за да чистиш...Но спирам по темата.
Влоговете за почистване и на мен ми са любими и следя много от тях.

Тони има нов влог с покупки от Зара, отивам да гледам него и Гръмпи все още не съм.

# 292
Видяхте ли новите трепети на Маги и Полина?
Длъжни ли са да отговарят инфлунсърите щом получават толкова много гледания, реакции и въпроси. Отговарянето на въпроси ги изморявало и им отнемало от свободното време.
Много интересно представяне на нещата - даже не ми беше хрумвало, че като работя не трябва да се изморявам и не е редно да ми се отнема от личното време. Хм.
Тръгнах да пиша под поста на Полина, после го прочетох пак, прочетох отговорите и към други коментирали и ми се стори, че в крайна сметка питането е реторично.
Едно време искаха обратна връзка, а сега им дотежа и им отнема от времето.
Първото ми предложение е да си редуцират съдържанието - като нямат по 15 сторита по всяко време на деня, може намалят и повтарящите се въпроси, които вече имали отговор.

# 293
Точно щях да пиша за същото, но Welt ме е изпреварила. Дали има връзка с генерирането на трафик това ? Полина специално насърчава да се пишат въпроси в коментари, вместо на лично съобщение.
Да, обаче може да не искам всичко да е публично все пак. Ако толкова им тежи да си систематизират нещата.

# 294
Ама, Полина защо задава отговори? Винаги имат готови отговори на кофти коментари или неудобни въпроси. И разбира се, цветенца, кученца, маймунки и розови сърца на тези, които са написали това, което им се иска на тях😂

# 295
  • Light of Zartha
А мързи ли ги да гледат? Значи работят "инфлуенсъри", ходят на сешоарче, маникюрче, брънч, представяне, качват някоя реклама за съответната сума и край вече - мноооого са уморени, цяял ден работа... Абе... То бива наглост... Не работи от 8-17(в добрия случай), има доста повече свободно време от обикновения човек и пак недоволна... От Полина не е като да не го очаквам! А някоя от тях замисли ли се,че тези гледания, харесвания, са благодарение на тези, които питат. Да, има и тъпи въпроси, чела съм под постовете им...но има и смислени. Плюс това, ако съдържанието е на ниво, то няма да привлича дечица, който да пишат "искам да си ми майкааа"!

# 296
Цитираният коментар съм го пропуснала. Не мога да търпя назидателния тон на Полина, наистина ми е страшно противен. Връща ме на чина в началното училище.
Всеки човек като е няколко дни или седмици отпуска се връща и позатрупан с имейли, папки и листи на бюрото. Не е сал Полина подложена на това мъчение.

# 297
Ами като не искат да отговарят на съобщения и коментари защо не си заключат профилите и да не започнат да работят нещо, което не изисква такива жертви? То на Полина все някой и е длъжен за нещо..

# 298
  • Light of Zartha
Полина, с "добрия" тон и "мила", ще се скара на наглите хора, които я следват и си позволяват да питат. Естествено, тя отговаря само на избрани, с интелект над средното ниво. Къде е кака Поли, къде сме ние?

# 299
Ааа, може ли такова нещо! Такава сериозна професия, как може да се умаловажава. Не стига, че цял ден снимки, чатове, видеа, че сега и домакинската работа им излезе на главата... мхммм

Цитираният коментар съм го пропуснала. Не мога да търпя назидателния тон на Полина, наистина ми е страшно противен. Връща ме на чина в началното училище.
Всеки човек като е няколко дни или седмици отпуска се връща и позатрупан с имейли, папки и листи на бюрото. Не е сал Полина подложена на това мъчение.

Общи условия

Активация на акаунт