Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

• 198 578
  • 3 261
  •   1
Отговори
# 330
Навремето съм писала само на Зорница и никога не ми е отговаряла! Като цяло при нея почти няма обратна връзка от години. Ако има, то винаги е в някаква отбранителна позиция и после те изритва.Забеляза съм, че при нея конкретно има няква избирателна пропускливост на реакция от нейна страна. На други не съм писала.
Пълно отбиване на номера е това със сърчицата, като реакция, че са ок с мнението ти, т.е. един вид "браво", че не си ги нахейтил или си изказал свое мнение.
Какво пък ще науча от Полина, Валерката или Ивана. Зачудих се и ми стана смешно. Laughing

Отговарят със сърце, за да трупат още коментари и да им се вдига рейтинга, след като паднат лайковете.
Хич не я интересува Полина дали ще е полезна, гледа потребителите й да са й от полза като й трупат коментари.

# 331
На мен Зорница винаги ми е отговаряла и на положителни мнения и на въпроси.

# 332
Аз я отследвах, когато промотираше противогрипна ваксина. Не само тя, но и Патрик така махленски комуникират в инстаграм, че не виждам смисъл да й генерирам трафик и с въпроси. Може би, ако е открита и каже " Приятели, ако искате да ме подкрепите, да развия инстаграма си, моля пишете въпросите си като коментар. Така хем ще подпомогнете развитието, хем повече хора могат да се включат със съвети/идеи. " И се приключва. А не с пост, че и картинки какво да правим, ние, малоумните бройки нали...

Тази наглост докъде?

# 333
На мен Зорница винаги ми е отговаряла, не знам.

Тинкърбел, аз все се сещам как Захажаева посреща Луна на вратата на къщата на Биг Брадър, изглежда я от глава до пети, изумена от безумния стайлинг и казва: "Здрааасти миЛЛа!" - заливам се от смях на това видео! : https://www.instagram.com/p/B-PRR9qJr76L3KiezCJPOfX-Tug8cqE-5TNZos0/

# 334
На мен ми прави впечатление, че Деската Пеева отговаря на всички въпроси под видеата си. Може да е едно простичко "благодаря", но отговаря.

# 335
На мен ми прави впечатление, че Деската Пеева отговаря на всички въпроси под видеата си. Може да е едно простичко "благодаря", но отговаря.

Деската Пеева толкова коментари трие, че не и е никакъв проблем да каже едно "благодаря". Там е леж.

# 336

Деската Пеева толкова коментари трие, че не и е никакъв проблем да каже едно "благодаря". Там е леж.
Не знам, аз казвам само това, което виждам. Явно е доста бърза, защото не помня да съм виждала лоши коментари.

# 337
Едно време като бях активна в Ютюб коментирането, Зорница ми е отговаряла на въпроси, наскоро последвах Станка от know-how-to-cook и съм и задавала сигурно 4-5 въпроса вече, винаги отговаря супер подробно и ми е била от полза също.

# 338
Зорница съм я питала конкретни въпроси, не просто възхвала или порицание. Не съм във възрастта на "Обичам те, много си красива". Всъщност колко отговаря тя лесно се вижда под видета й. В ИГ изобщо не си губя времето.

# 339
Надявам се не го пишеш това с ирония,Ванилия,,защото не смям за нужно да изпадам в обяснителен режим защо живеенето в едно общество/блок включва и доза съобразителност.
Естествено като не ми изнася, дежурният отговор е "отиди да живееш в къща извън града,на спокойствие",ама много нагло,нали,пък и съм достатъчно възпитана в "соц.толеранс" към бременни,майки с деца,възрастни хора, и т.н,просто някои неща или съвкупността от тях,не са ми особено приятни за момента.

А защо едното да изключва другото?
Това, че пускам ежедневно пералня и съдомиялна изключва ли дозата съобразителност?
Не пускам уредите през нощта, както много хора правят и смятам това за достатъчно.
Няма да се зарина в мръсни съдове и пране, за да не би случайно на съседът ми да му бръмчи пералнята.

# 340
И аз мисля, че Полина просто иска да генерира повече коментари под публикациите си. А и има при нея едно поведение " не ми губете времето". Честно казано ми създава усещане за меркантилност - ако не може да извлече нещо от дадена ситуация, не си прави труда.
Колко пък човека ще ти пишат в крайна сметка? Ако виждаш, че въпросите се повтарят, просто пускаш стори или видео с "много от вас ме попитаха.... "Rolling Eyes А ако не ти се занимава просто бъди изчерпателен в публикациите си - ако прецениш, че нещо ще бъде полезно на публиката ти, просто го упомени. Ако и да не са ти платили.

В какво всъщност се изразява нейното ежедневие като инфлуенсър? Съмнявам се да се занимава сама с toptrends.

Под видеата на Деси Пеева има 20 коментара на кръст, как няма да отговори.

Моят опит е, че отговор получавам почти винаги от профилите с до 20 хиляди последователи. И хората се държат много приятелски. Вдигнат ли се цифрите, вероятно е по-трудно да видиш и отговориш на всичко. Но с полинините 30 хиляди.... хайде няма нужда.

# 341
Надявам се не го пишеш това с ирония,Ванилия,,защото не смям за нужно да изпадам в обяснителен режим защо живеенето в едно общество/блок включва и доза съобразителност.
Естествено като не ми изнася, дежурният отговор е "отиди да живееш в къща извън града,на спокойствие",ама много нагло,нали,пък и съм достатъчно възпитана в "соц.толеранс" към бременни,майки с деца,възрастни хора, и т.н,просто някои неща или съвкупността от тях,не са ми особено приятни за момента.

А защо едното да изключва другото?
Това, че пускам ежедневно пералня и съдомиялна изключва ли дозата съобразителност?
Не пускам уредите през нощта, както много хора правят и смятам това за достатъчно.
Няма да се зарина в мръсни съдове и пране, за да не би случайно на съседът ми да му бръмчи пералнята.
Аз пък си ги пускам през нощта, дори спим на отворени врати. На никой не пречим. А дори и да преча, мен пък с други неща ме дразнят. Но пълно щастие няма.

# 342
Като гледам по принцип колко коментари събира Поля под снимките си, това с “десетки, стотици, хиляди” съобщения ми звучи пълна глупост. Значи тя хем иска голяма бройка, че да и’ пращат ПР пратчици и да я търсят за реклама, хем това да са само “бройчици” и да не стоят зад тях истински хора, които се интересуват от едно или друго. Ми да си купи ботове и да миряса, няма да има кой да я пита.

Аз съм писала само и единствено на Деси и Стефи и са ми отговаряли. Съответно и не съм ги питала глупости де. Ама къде са Стефи и Деси, къде е мерканПоли

# 343
Надявам се кризата, която вече започна, да изчисти инфлуенсърите, които не ценят работата си и да ги прати на истинска такава от 9:00 до 18:00.
Работата изисква уважение към всеки инволвиран в нея.
А напоследък доста "инфлуенсъри" си показаха лицата.

Пепе, Ая, дори Гергана винаги, абсолютно винаги са ми отговаряли на ЛС. А само на Ая харесвам снимките. Доста често водим и дискусии. Те също са заети жени, Пепе дори доста повече от Полина.

Тежка е царската корона...

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 18:06 от Анонимен

# 344
Надявам се кризата, която вече започна, да изчисти инфлуенсърите, които не ценят работата си и да ги прати на истинска такава от 9:00 до 18:00.
Работата изисква уважение към всеки инволвиран в нея.
Хайде, моля ти се! От 9 до 18 знаеш ли колко от личното им време ще отнемат? А знаеш ли, че може да се наложи три часа на ден да се налага да правят едно и също досадно нещо, докато ги чака друга по-важна работа? Нищо не разбираш! Close
Че и уважение даже. Стига с тези претенции.

Общи условия

Активация на акаунт