Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

• 198 504
  • 3 261
  •   1
Отговори
# 3 060
И на мен ми беше интересно видеото на Пепе, дори и рекламно да беше, имаше полезни съвети и личен опит.

Сега видях посланието на Гергана, права е и се радвам, че се чувства добре в кожата. Все пак не е задължително снимката да е точно такава, но тя си знае.

# 3 061
Беше ми интересно как е изглеждала Пепе преди. Разгледах й старите снимки в инстаграм- Филип 2 Левски ли си е татуирал?
Скрит текст:
Десислава Стоянова ОТНОВО си е изтрила последното видео. Не разбирам защо го прави, комплексира ли се от нещо, че все й се струва, че не е достатъчно добро.

# 3 062
Беше ми интересно как е изглеждала Пепе преди. Разгледах й старите снимки в инстаграм- Филип 2 Левски ли си е татуирал?
Скрит текст:
Десислава Стоянова ОТНОВО си е изтрила последното видео. Не разбирам защо го прави, комплексира ли се от нещо, че все й се струва, че не е достатъчно добро.
Да, защото прекалено много обичал България и той се бил като Левски или си приличал с него (не помня вече)..

# 3 063
Joy

Сега като харесва повече Латинска Америка, може само да добави една барета и малко брада и Левски ще стане на Че Гевара.

# 3 064
Joy

Сега като харесва повече Латинска Америка, може само да добави една барета и малко брада и Левски ще стане на Че Гевара.

Хахахаха, това беше много добро! 😃
Той по принцип си изглежда доста неориентиран и лутащ се ФилипЧО, та нищо чудно до Левски и Че Гавара да изникне.

# 3 065
Изгледах и аз видеото на Пепе, интересно ми беше.
Относно обработката - наскоро пишеше, че е имала проблем с лаптопа или програмата и ѝ било трудно да монтира, може би за това видео е ставало дума.
Инфлуенсна ме за връзването на кърпа след баня, която често оставям дълго време и ще се опитам да спра.

# 3 066
Полина само мен ли ме дразни с вечно отворената си уста ?
Скрит текст:

# 3 067
Полина само мен ли ме дразни с вечно отворената си уста ?
Скрит текст:
Полина и Маги са вечно с отворени усти, навяват ми други асоциации, които не искам да споделям, но и без това не ги следя и двете. Като цяло изглежда сякаш Полина си е разчекнала устата и и всеки момент долната челюст, ще се откъсне. Абсолютно пошла снимка.

# 3 068
Отивам да гледам Пепе. Отдавна не съм си я пускала, но темата за косата ме вълнува и ще видя дали ще науча нещо ново.

На Валеринда закуските няма и да ги коментирам. Голямо влизане във форма с тея бутерки и готови гофрети. Котенце...

# 3 069
Това с отворените усти явно е някакъв тренд. По едно време и Пепе постоянно си отваряше устата, ей така, без причина. И мен ме дразнят като са така, вечно зейнали. Полина нали е инвестирала в устната си кухина, може да иска да си покаже топ зъбките.

# 3 070
  • Варна/Амстердам
И на мен не ми допада този маниер със зяпналите усти. Бих добавила и пораснали хора с изплезени езици по снимки.

# 3 071
Не харесвам Пепе, но ще видя новото й видео, понеже и аз се вълнувам от темата.
Полина изобщо не я харесвам, ама изобщо. Снимките с отворени усти и изплезени езици са пошли и ми навяват други асоциации.
Следя Джаферович в Инстаграм. Не бих казала, че съм й почитател, но ми харесват снимките, които качва, когато е гримирана с очна линия. Красива е. Направи ми впечатление, че понякога качва снимки от тренировка, на която е с грим. Не знам колко полезно е това за кожата, но отбелязвам, че често се снима и без грим, докато тренира. Прикачвам снимка от снощи. Харесва ми като цяло, но все пак ми е малко странно.
Скрит текст:

# 3 072
Видеото на Пепе е хубаво, а това със снимките от различни периоди много ми допадна. Това, което наистина ми хареса беше изказването, че трябва да избираме продуктите си за коса строго по това от какво има нужда нашата коса в момента.

Галя е обявила, че скоро пуска сайтът с тениските отново. Преди време беше казала, че освен тях ще има и още нещо, което досега не е пускано в България, но май имаше предвид козметичен продукт.

Някой знае ли на каква възраст е Гергана?

# 3 073
  • Варна/Амстердам
Мисля, че е на 26 години (Гергана).

# 3 074
Понякога и аз тренирам с грим .Нямам как ако тренировката е вечерна да помъкна дегримьори и да свалям грим.

Общи условия

Активация на акаунт