. То и ние сме на тая фаза че даже и стълби качва вече -една е но е нещо все пак !

Да не се чува повече за разни сакатлъци станали с бебоците! 
да не залитне и на ръба да се удари . То е само едно градино , но за беля ...
А по повод зъбките,аз съм започнала да си мия моите на 1.5год с четките на мама и тате 
.
Ми прочетох постинга на 7of9,че отиват на разходка и реших и ние да се разходим,но с количка.Аз не съм я изкарвала на вън от февруари
беше хванала прах
надявам се,че нищо не съм повредила 

Може и роман да напиша,"Как зимуват раците в Белгия"
Ако чуете нещо за известна Бг писателка,която живее в Белгия,да знаете,че за мен става въпрос
браво на Йоана!
като го сложа и се изпъва като струна.Трябва ли да се притеснявам?.Пълзи успешно,по точно се хвърля
набира се,набира и от веднъж скача и се хвърля напред.Умирам от смях като го видя.Не мога да си представя да го оставя на земята,той с тези отскоци направо ще си разбие главата

Спомням си, че Светлин едва дочака 6-те си месеца, за да го сложа седнал. Набираше се постоянно и като гледам снимки, на възрастта на Александър вече е бил като струна. Но детето си показва. 90 % от времето навън е полулегнал.
Но пък постоянно въртя дръжката на количката, в зависимост от това дали слънцето му блести или не. Не търпи да го грее по лицето, а претенции за посоката няма ... все още.
То не спря! Вършееше навсякъде! Нека те радва, теб и всички около вас. 

.

) орепоръчват след НАВЪРШЕНИ 6 месеца да се слага детето седнало, да се подпира на възглавка, ако на него не муе удобно, само ще си легне отново, така малко по-малко докато само заиска да стои седнало. Наш Ники от 5тия месец искаше седнал
добре че мама е с яки нерви (доста поизпънати напоследък
да сте видяли някой ненаучил се да седи седнал 
много е маневрена, недруса много на бебо и е много стабилна, за разлика от лятната ни с 4ри колела. едва ли е само до колелата де, ама на всяко камъче имам чувството че ще се разпадне

.
Иначе ние специално гледахме да е триколка, че улиците в квартала (както, впрочем, повечето в БГ) са си направо оф-роуд, та ни трябваше 'високо' проходима количка. И още едно предимство на големите (и помпащи се) гуми - не друсат толкова. На мен по ми харесват BUZZ, но вече ни дойде в повече. Пусни търсачката и ще видиш и други мнения във форума. Можеш да погледнеш дали на MAXI-COSI (те са съвместими с Quinny) ще ти допадне някой модел, по-евтини са и са на същото ниво (само че ние не намерихме като търсехме). На пазара бъка от колички, в крайна сметка ти си решаваш накрая какво да вземеш. 
Тежък период пак ни чака!