ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СЛАДКАТА АЛИ.ДА РАСТЕ ВСЕ ТАКА СЛАДКА И ПОСЛУШНА!

Момичета,благодаря ви за милите думи
.Моята кукла все бърза-да се роди,да седне,да стане,да тръгне.Така ако върви ще проходи сигурно на 10 месеца
ЧЕСТИТ МИНИ РОЖДЕН ДЕН НА АЛИ И ВИКИ!!!ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!! 

Честит 7-ми месец на Али и Вики! Да растат все такива красавици и да са много здравички! 
но днес след курбана съм реанимация.Уж нямаше да има аху-иху,ама какво стана..
Готвих с една приятелка(готвачка) курбан-чорба от кокошка,и отделно един петел го запекох с картофи,погача,мезета..
До 3ч.имахме гости.
И нали целта на курбана не е да се наядем и напием,а да раздадем на някой,които няма(да го нахраним) та давах на една баба със сина и от входа,после на още една и така. Но пък беше много хубаво,попа ни чете
освети къщата,а Дари през цялото време го беше зяпнала в устата и ни гък ни мък.
На сутринта беше Хирушима и Нагасаки,до обяд съм

Но ми напомни за нещо съществено,кото трябва да се вземе- кръщелното на кръсника и акта за раждане на детето. 
Утре сме на консултация при педи и трябва да взема направление първо.

това е

Че ви се налага да се борите с едно колело по-малко. 

Eхххх така ме изкушава мисълта да отскочим с мъжлето до вашият приказен град макар и за 2 дни да си подарим малко удоволствие за годишнината от сватбата ,брат ми вика идвайте,майка ми е винаги готова да се отдаде на внучката си,но с кърменето незнам как ще се оправя - а и там да ми минават дните в цедене (то нали са много дни)
Препоръчани теми