Януарски устнички бърборят,бързо искат те да проговорят

• 12 795
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
  • София/Овча купел 2
                                  newsm67 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СЛАДКАТА АЛИ.
                       ДА РАСТЕ ВСЕ ТАКА СЛАДКА И ПОСЛУШНА!
newsm67

Момичета,благодаря ви за милите думи bowuu.Моята кукла все бърза-да се роди,да седне,да стане,да тръгне.Така ако върви ще проходи сигурно на 10 месеца Mr. Green.

Последна редакция: чт, 17 авг 2006, 14:57 от niunia

# 31
  • там където ме зове сърцето!!!
baloniЧЕСТИТ МИНИ РОЖДЕН ДЕН НА АЛИ И ВИКИ!!!ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!! baloni
 Лисана, искрено ти съчувствам за "тренировките"!Дано след постижението да се возите в количка , Дарис се смили над теб и да измисли по- щадящ мама начин за заспиване   Hug
Ние  още сме в групата на беззъбите бебоци,но пък иначе стои седнал и пълзи! От два дни се изправя и сам в кошарата!Снощи се събуждам  към 3ч(по това време си хапва),а той  прав, захапал кошарата и се ококорил -в първият момент се стреснах, а после си се посмях сама Joy
Кака му пък упорито се опитва да го научи да казва -ка-ка.Калоян се опитва да си направи устата като нея,но звук не издава и като му писне започва да и се смее!!
Весел ден на мами и бебоци!!

# 32
Честит мини  рожден ден на днешните рожденици !  bouquet
Днес пак излизахме сутринта за да си накупя памперси , дизихфектант , сапуни и т.н. и така се натоварих че нямам думи .
Каката вече ходи непрекъснато , а малката е в количката докато не почне много да мрънка .
Тогава присядаме някъде аз и давам да цока докато сестра и беснее около нас и после обратно в количката и продължаваме .
Само дето днес спирахме повечко явно от жегата и бебка не може да яде добре та по-малко но на често .
Мерси на всички изказали се по въпроса ми !  bouquet
Сега още нещо за живеещите в София !!!
Този д-р.Драганов според вас на колко години е ?
Сестра ми на времето имаше проблеми и ходехме все до Горнобански път само дето нейният лекуващ лекар се казваше д-р.Денев , страшно кадърен и приятен човек .

# 33
Сега още нещо за живеещите в София !!!
Този д-р.Драганов според вас на колко години е ?
Сестра ми на времето имаше проблеми и ходехме все до Горнобански път само дето нейният лекуващ лекар се казваше д-р.Денев , страшно кадърен и приятен човек .
някъде между 35-40г според мен. чувала съм само добри отзиви за него, доволна съм от прегледа, който ни направи преди време и пак там мисля да ходя Peace

# 34
Здравейте. Едно бързо въпросче. Бяхме понастинали с 1 повръщане и 4-5 дни разстройство, в резултат само на мляко - лечебно и после нормално. Може да е свързано с настоящия ни проблем. Сега обаче не иска нищо от лъжица. Същевременно венците са ужасно подути, най-вероятно го боли от допира. Сега продължавам на мляко, но докога така. Вече близо седмица сме така. Дали са зъби или е отвикнал от лъжицата? Какво да правя според вас, да карам ли спокойно на АМ? Направо незнам, хвърлям промишлени количества храна - приготвя - не иска - реве с пълна сила. Като дам шишето - пие.  ooooh!

# 35
Не мисля,че има проблем ако продължите само на мляко.Пробвай след няколко дни да му дадеш нещо с лъжичка,за сега го остави така.Аз поне,така бих постъпила.Дарис имаше период в който отказваше всичко друго,освен каша Crazy
Не зная дали е правилно това което казвам,за това нека някой по запознат да се включи Peace

Последна редакция: чт, 17 авг 2006, 18:01 от Лисана

# 36
newsm18 Честит 7-ми месец на Али и Вики! Да растат все такива красавици и да са много здравички! newsm18

Аз малко набързо четох признавам, Blush но днес след курбана съм реанимация.Уж нямаше да има аху-иху,ама какво стана..  Drunk  Готвих с една приятелка(готвачка) курбан-чорба от кокошка,и отделно един петел го запекох с картофи,погача,мезета.. ooooh!До 3ч.имахме гости. TiredИ нали целта на курбана не е да се наядем и напием,а да раздадем на някой,които няма(да го нахраним) та давах на една баба със сина и от входа,после на още една и така. Но пък беше много хубаво,попа ни чете  bishop освети къщата,а Дари през цялото време го беше зяпнала в устата и ни гък ни мък. Simple Smile На сутринта беше Хирушима и Нагасаки,до обяд съм  newsm79 1dishes

Vili4ka питах попа,и той не каза нещо по-различно от това,което ти и аз знаем.Трябва  да се сложи кръстче(кръстрника го купува) на детенце. Peace Но ми напомни за нещо съществено,кото трябва да се вземе- кръщелното на кръсника и акта за раждане на детето.  Wink

lika не сме ходили още при алерголожката на преглед.Ако ни разреши грах и домати,малко ще ни се разрастне менюто.  chef Утре сме на консултация при педи и трябва да взема направление първо.

някъде между 35-40г според мен. чувала съм само добри отзиви за него, доволна съм от прегледа, който ни направи преди време и пак там мисля да ходя Peace

И аз съм много доволна,разбира си от работата. yes

# 37
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!!! САМО РАДОСТ ДА НОСЯТ НА БЛИЗКИТЕ СИ!   bouquet

БОДЛИВАТА, много хубаво нещо си свършила, въпреки че сега сигурно си като мината през месомелачка (бляяяя, какъв гаден черен хумор, не се сърдиш, нали?).  Joy

sea woman - поздрави моренцето от нас и плисни малко морска водичка да ни поопръска жадните за море душички Mr. GreenБЛАГОДАРЯ  bouquet

Поръчката се изпълнява! Специални мокри морски поздрави!!!

http://images09.snimka.bg/001060942.jpg
http://images09.snimka.bg/001060940.jpg

На Светлин не му стигна морето, ами искаше и във фонтаните да се изкъпе!

http://images09.snimka.bg/001060941.jpg

# 38
makaui daniela , слагай го полулегнал наистина.  

casiopea, въобще не се притеснявай, че не яде с лъжица. Не е отвикнал. По-добре да му се пооправят венците. Иначе лъжицата с болка ще я свързва.
Можеш да слагаш 2-3 пъти на ден по 3 супени лъжици (без връх) оризова каша в 200мл мляко примерно. Хем си пие с биберон, хем действа затягащо, хем получава разни полезности.... Ако му е много тясна дупката на биберона вземи поразшири, че да може да смуче.
НОАМ можеш да даваш не повече от литър на ден, ако е 2-ка. Натоварва бъбреците. Така че най-добре вземи пак 1-ца и даже намали с една лъжичка дозата, ако ядете повече от 5 пъти на ден и повече от 200мл. Дано си ме разбрала.

zaicheto, точно заради неравностите по терена за предпочитане  4 опорни точки са по-добре от 3. Не се сетих, че майките обаче трябва да се борят с едно запецнало колело в повече. Wink

galita , ти се шегувкаш за поне 2-3те деца, но те тук точно така правят. Та холандски колички, по холандски стандарти.  Grinning

# 39
Za картофеното пюре да се изкажа и аз.
Галита, слагаш повече вода /или мляко - според както си го правиш/ - става на пръв поглед доста рядко.
После обаче като престои час-два става с прекрасна консистенция, като не е нужно да се реже с нож - и не е изобщо лепкаво.
Т.е. добавяй вода докато ти хареса консистенцията, после като изстине ще се сгъсти.

# 40
Да се оплача, Кристиян не иска вече и шишето.
В момента в който влезе в устата му прави зловещи гримаси - очевидно са венците. При вас имало ли е такива проблеми със зъбите?

# 41
casi, защо не му вземеш някакво гелче за венците, явно си е зъбки newsm78
примерно аз мажа понякога Камистад гел, снощи например. от два дни е супер кисел, венците му са много издути и побелели, а зъбче още няма. ох, да никнат вече, че ми побеля косата и ми се вдлъбнаха очите от недоспиване. ако ме види някой, сякаш са ме круширали в очите Shocked
7от9, честно да ти кажа, много по-лесно се кара триколка из дупките отколкото четириколка Peace
Никола вече тотално отказа гърдата, равносметката е 7месеца и 5 дни  breastfeeding това е Sunglasses

# 42
Ха здравейтеее Simple Smile
В тези високи температури сме си в къщи и спинкаме, че то навън е ад!  Tired
Днес бяхме на консултация. Вече сме 8.400 кг. Нямаме белег от БЦЖ и ни сложиха проба, която ще видят понеделник. При вас как е? Имате ли белег, правиха ли ви тази ваксина повторно?
Иначе сме добре. Пълзим много добре, седим, и се изправяме, където докопаме нещо за подпора. Сега това и е упражнението - изправяне. Зъби още нямаме.
Картофеното пюре аз го правя с АМ и става много вкусно. Вече да ви се похваля захраних и с домат и с телешко. Нямаме проблем. Ядем от време на време кухня, друг път готови пюрета, трети - правени - да има разнообразие.
Нещо много ме домързява да пиша.  Щях да ви питам, като станат от сън малчовците през деня миете ли им всеки път очичките?

# 43
zaicheto, аз какво ти написах последно?  Wink Че ви се налага да се борите с едно колело по-малко.  Stuck Out Tongue
Имах в предвид, че принципно четирите опорни точки дават по-голяма стабилност (иначе всички автомобили щяха да са с три колела). Не говорех за удобство.
...макар, че моята количка е маневрена въпреки 4-те си колела...да не говорим, че е лека и малка (но без да му е тясно на Боре), не друса (въпреки че не е с надуваеми колела). Просто зависи какъв е дизайна на една количка. За това и не дадохме 450 евро за Quinny (бяхме се спрели на quinny speedy). Да ги дадем, но да отговаря на 80% от  идеята НИ за функционална количка. За това пък всеки цент си заслужават (според нас) кенгурата им. И това до 10кг и това до 15кг...

та най-добре brambar4e освен да пита,  да иде да ги пробва някъде. Да види дали е това, което тя очаква...   yes

А ти как ще спреш сега с млекопроизводството? Хапчета ли?

# 44
Ехееее много мини-рожденници днес Grinning
Да са живи и здрави Поля,Александра и юнак Дарис! Hug
sea woman, newsm51 newsm51 newsm51 Eхххх така ме изкушава мисълта да отскочим с мъжлето до вашият приказен град макар и за 2 дни да си подарим малко удоволствие за годишнината от сватбата ,брат ми вика идвайте,майка ми е винаги готова да се отдаде на внучката си,но с кърменето незнам как ще се оправя - а и там да ми минават дните в цедене (то нали са много дни) Confused Но поне си помечтах Mr. Green
Весел и усмихнат летен ден на всички  love001

Общи условия

Активация на акаунт