Януарски мами 2021

• 45 611
  • 765
  •   1
Отговори
# 705
Аз по корем не спя изобщо вече, защото ме заболява корема. Иначе нямам проблеми настрани или по гръб. И аз основно си почивам и полежавам, но при мен е заради скъсена шийка на матката.

# 706
И аз съм така и се оказа, че по гръб ми е добре, но четох, че не е добре да се лежи по гръб и не знам вече. Будя се по нощите да видя как лежа.

Оф,вече не знам как да спя.Като се обръщам на ляво или на дясно по якога изпитвам страшна болка,все едно че ми се разкъсва нещо в корема/или разпъва/ и аз не знам как да го опиша.Имал ли е някой такива болки? Извинявам се за тъпия въпрос.

# 707
Здравейте, днес си взех резултатите от БХС. Говорих с лекаря, каза че трябва редовно да си следя кръвното и да се върна за късен тест. Да не се притеснявам, но ми били ниски стойностите на плацентарния протеин (като цяло не разбрах). При гинеколога ще ходя след две седмици. Надявам се да ми даде яснота. Ако някоя от Вас има наблюдения спрямо стойностите, ще се радвам да сподели мнение.

# 708
Здравейте, днес си взех резултатите от БХС. Говорих с лекаря, каза че трябва редовно да си следя кръвното и да се върна за късен тест. Да не се притеснявам, но ми били ниски стойностите на плацентарния протеин (като цяло не разбрах). При гинеколога ще ходя след две седмици. Надявам се да ми даде яснота. Ако някоя от Вас има наблюдения спрямо стойностите, ще се радвам да сподели мнение.

С първата бременност ми бяха ниски стойности
Но до 8мия месец нищо не ми казаха в Англия, чак когато им казах, че ще летя за България ми направиха преглед отново и ми обясниха, че има шанс детето да се роди в първите дни на 9ти месец. Т. Е. Да не го износя до термин. Ами роди се 2 седмици преди термин живо и здраво. Не се плаши нищо сериозно не е. Според мен.

# 709
Здравей,и аз днес си свалих реултатите от БХС-то и съм на лекар чак след 2 седмици да ми разчете резултата. Колко е при теб хормона? При мен е 0,62

# 710
Здравей,и аз днес си свалих реултатите от БХС-то и съм на лекар чак след 2 седмици да ми разчете ресултата. Колко е при теб хормона? При мен е 0,62

# 711
Здравей,и аз днес си свалих реултатите от БХС-то и съм на лекар чак след 2 седмици да ми разчете резултата. Колко е при теб хормона? При мен е 0,62
Гледат се двата Papp-a i free- bcg.
Нормално трябва и двете да са около 1.00.
По късно ще погледа старите си резултати.

# 712
Здравейте днес си направих ранен биохимичен скрининг съкратен в цибалаб.
На лекар съм следващата седмица някоя от вас може ли да разчете

# 713
И на мен съня ми е кошмарен, преди да забременея спях само по корем, много рядко на ляво или дясно, но сега няма как много ми е кофти по корем въпреки че почти не ми личи коремче, но не ми е удобно и по никакъв друг начин. Само се въртя, събуждам се по 100 пъти всяка нощ, понякога заспивам пак, а понякога будувам часове наред. Ужасно е, мислех че към 8-9 месец няма да се спи, а то още от сега ми е кофти всяка нощ.

# 714
Аз по корем не спя изобщо вече, защото ме заболява корема. Иначе нямам проблеми настрани или по гръб. И аз основно си почивам и полежавам, но при мен е заради скъсена шийка на матката.
Здравей,  колко ти измериха шийката? Мисля , че не беше ти момичето, с което обсъждахме този въпрос, нали? Да не ставам досадна 😀
Че все си имам притеснение заради това.

# 715
Здравей,и аз днес си свалих реултатите от БХС-то и съм на лекар чак след 2 седмици да ми разчете ресултата. Колко е при теб хормона? При мен е 0,62

# 716
Здравейте аз до сега ходех на прегледи и в София и в Бургас без да съм се регистрирала за жк , тъй като ми предстои преместване от Бургас в София. Скрининга го направих в Бургас.
Моля препоръчайте ми лекар за проследяване в София, който ще ми дава болнични без проблем.Искам вече да излизам в непрекъснат болничен до края бременността. Това пътуване София -Бургас и  естеството на работата е непосилно.

# 717
  • Sofia
Здравейте аз до сега ходех на прегледи и в София и в Бургас без да съм се регистрирала за жк , тъй като ми предстои преместване от Бургас в София. Скрининга го направих в Бургас.
Моля препоръчайте ми лекар за проследяване в София, който ще ми дава болнични без проблем.Искам вече да излизам в непрекъснат болничен до края бременността. Това пътуване София -Бургас и  естеството на работата е непосилно.
По НЗОК ли искате или не? Ако искате по НЗОК аз бих предложила д-р Семра Акташ - АГ Света София (бившата Тина Киркова). За частно - МБАЛ Надежда.  Аз поради други съображения съм в Надежда, но ако всичко си беше наред със сиг щях да съм при Д-р Акташ 🤗

# 718
Здравейте! Как прекарвате горещите летни дни? Ще почивате ли някъде през лятото или есента? Разбира се ако се чувствате добре. На мен много ми се ходи някъде, но заради вируса май ще се въздържим.

# 719
Ние от 1 август сме на море и вече броим дните, нямаме търпение.
Бях на преглед вчера, дребчо е 101 грама 🤗 в 14+6, спрягат го за момченце 💙

Общи условия

Активация на акаунт