"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 49

• 40 196
  • 767
  •   1
Отговори
# 420
Тестовете за бременност отчитат резултат на първия ден от закъснението.
Това, че на теб ти отчел на десетия, означава само и единствено, че не си го сметнала правилно и овулацията не е била когато си мислила.

# 421
Тестовете за бременност отчитат резултат на първия ден от закъснението.
Това, че на теб ти отчел на десетия, означава само и единствено, че не си го сметнала правилно и овулацията не е била когато си мислила.

Ами като гледам какво е писала, и тя не е много сигурно, кога точно е била О, а на 23 й е “съмнителния” контакт, ако е била в О тогава, и цикъла на 05.05 , е на 1 ден закъснение.
Незнаем дали е с редовен МЦ

# 422
С редовен МЦ съм от 29-30 дни.

# 423
При цикъл 29-30 дни О настъпва около 15-16ти ден, т.е. в твоя случай някъде на 19-20.05. Контактът ви на 23.05 най-вероятно е бил след О, освен ако нямаш по-къса ЛФ.

При редовен цикъл е малко вероятно О да се измести толкова, че на 1-2 дни закъснение тестът все още да е отрицателен, а да има бременност. Причината е, както казах, че тестовете обикновено отчитат преди закъснението. Шуърчек обикновено отчита около 12-13 дни след О, а първия ден закъснение е 16ти ден след О. Мисля, че всеки сам може да си пресметне.

# 424
И аз съм с редовен цикъл на 29-30 дни. Последния ми цикъл също беше на 5.05. На 4 и 5 вече имах ясни 2 черти. Sure check ми изкара черта още на 3 ,но беше бледа Simple Smile

# 425
И аз съм с редовен цикъл на 29-30 дни. Последния ми цикъл също беше на 5.05. На 4 и 5 вече имах ясни 2 черти. Sure check ми изкара черта още на 3 ,но беше бледа Simple Smile
vdgvdg, честито, миличка и лека бременност! Hug

# 426
vdgvdg, честито, миличка и лека бременност! Hug
Много ти благодаря, а на теб желая успех другия път. Аз не съм смятала О и т.н просто редовно се трудихме с ММ. И освен това .. мисля, че само около 30% успяват от първия път (четох го някъде). Горе главата и другия месец ти желая 2 черти Blush

# 427
Здравейте момичета, Ц. ми е 26-28 дни, от 3 месеца меря и БТ, овул. ми е между 12-15ден.

Дойде ми на 2.05,а по БТ засякох О. на 22 ден, и досега няма Ц., на 12 и 13 ден от О. правих тестове бяха отрицателни и реших че ще ми дойде до ден два.
Днес е вече 16 ден след О. а Ц. няма. Болки нямам никакви, само едно,, къркорене"с корема.
Кръвен тест не мога да пусна, че е неделя.
Чета че на много от вас 2-3 дни преди Ц. уринар. тест вече показва +.
Та въпроса ми е, случвало ли ви се е, на 12-13ден след О. теста да е -, и после +

# 428
Момичета само да попитам. Виждате ли втора черта или на мен ми се превижда? Появи се на 4 минута.

# 429
Момичета само да попитам. Виждате ли втора черта или на мен ми се превижда? Появи се на 4 минута.

Има нещо, но е много, много бледо. Повтори си теста утре сутринта-ако има нещо, ще е по-наситена. Успех и стискам палци утре да се похвалиш с по-ясна чертичка! Blush Hug

# 430
Благодаря, значи и вие я виждате:-) Понеже овулацията ми беше преди 3 дена, но може и по рано да е била. Вчера така ми прилоша, явно кръвното ми падна рязко, че чак загубих леко съзнание. Една студена пот ме обля и цялата треперех за около 5-6 минути.

# 431
Благодаря, значи и вие я виждате:-) Понеже овулацията ми беше преди 3 дена, но може и по рано да е била. Вчера така ми прилоша, явно кръвното ми падна рязко, че чак загубих леко съзнание. Една студена пот ме обля и цялата треперех за около 5-6 минути.

3 дена след О, положителен тест?!?!?! 😳🤔🤔🤔
Не ми се вярва....

# 432
Ами не знам, може и по рано да е била:-) А може и да е грешен, ще видим. Затова питам. Бях в шок като се показа:-)

# 433
На мен ми показа втора бледа черта чак 4 дни след закъснение... 15, 16 дена след 0...( оказа се биохимична бременност,  но както и да ) а на 7мия ден от закъснението стана много ясна,  следователно около 18, 19 дни след О, прекалено е рано според мен... то още няма имплантиране даже, че да е положителен... не искам да те разстройвам, но може да е изпарителна черта или нещо...

# 434

Абе моля ви се прочетете малко за тялото си и функциите и процесите свързани с репродуктивността.. Не се излагайте. Ставате смешни като ви се превиждат + тестове на  3ти ден от О.. Това е невъзможно, ако няма бременност от преден месец!
Знам, че се трудите и ви се иска да е + ама малко по - сериозно, наистина. Подигравате се вече.
Всички се борим за едно и също, ама вашето невежество от към анатомия и процесите настъпващи в тялото, минава всякакви граници.
Биология за 3ти клас липсва..
Хубав ден и успех!

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 12:23 от Kikiriki23

Общи условия

Активация на акаунт