Няма радост по-голяма, от това да бъдеш ФЕВРУАРСКА мама!

• 15 552
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Сестра ми има такива зърна и свекърва и (естествено кой друг) я обвиняваше, че затова няма мляко и не може да кърми. Сега при второто си има достатъчно мляко и вече 6 месеца си го кърми и нищо не му пречи. Не е правила нищо със зърната си, просто малкото си се оправя само. Важно е само да имаме мляко всичко останало се урежда от само-себе си. А болки има винаги в началото, които с времето утихват и преминават, няма как да не се получат болки като още не са свикнали гърдите. Е не е лоша идеята да се възползваме от намалението и да си изпросим по един масаж от любимия  Party струва си да помислим ...  Thinking  Grinning

# 166
Момичета, как сте с килограмите? . Аз май се попритесних малко - откакто съм бременна - резултатът е 2 кг по-малко и това е. От 67 станах 65 и не мърдам. Като се замисля, не съм си променила режима на хранене кой знае колко, даже като, чели ям повече отпреди, защото преди си позволявах да погладувам малко, например да не закуся, но сега не . Не съм повръщала, само ми се гадеше, като изключим еднодневния морски вирус. Но сега вече нито ми се гади, нито нищо, хапвам си редовно.  Чудно ми е нормално ли е до началото на 4 месец да е такава равносметката ?

# 167
Zdraveite vsi4ki! Sory za latinitzata, ama niamam drug izbor zasega.............

Rene_rs i az imam su6tia problem s kolastrata - te4e mi po malko ot vreme na vreme.......

S parvata bremennost /predi 8 godini/ne sum zapomnila da e bilo taka..ama koi znae..........

# 168
Радостче , аз в средата на 4-тия съм  минус 6кг. По принцип си ги  имам в повече де...... Така че  въобще  не се  вълнувам и се опитвам да не се вманиачавам на тема килограми........
Утре  ще  си  взема  резултатите  от  БХС....стискайте  палци , яко  шубе  си  ме  тресе ..... Confused

# 169
Fruclichka, спокойно- всичко ще бъде наред с резултатите. Кога ти правиха изследването, че аз на 21.08 бях, ама не рзбрах 1 или 2 седмици се бавят. Утре ако успея да се класирам да ми вземат секрет- ще попитам за моите.
А за килограмите, защо не се радвате- ако всичко е наред бебитата, няма какво да му мислите. Аз съм качила 1-2 може би и се радвам засега, че не се знае в последните месеци, когато се качвало най- много на какво ще заприличам.

# 170
Само аз ли не съм си правила БХС.???  newsm78
Докторите ви ли препоръчаха или вие решихте за всеки случай - нали трябва да си в рискова група, за да го предпишат?

# 171
Radostche, може би си направила по- добре. Мен в шейново ми определиха дата и аз въобще не съм мислила по темата. Сега осъзнавам, че може би е било по- добре да не ходя, не знам. Само дано са ми наред резултатите.
Щом доктора, който те гледа нищо не ти е казал спокойно. И без това вече много много не се препоръчва този метод на изследване. Аз съм решила да отида по- нататък на 4-измерен ехограф при някой специалист, хем да видим хубаво бебчи дали е здрав, хем какъв ще е пола.

# 172
а  мен никой  не  ми  препоръча.......аз си  реших. Лекаркана  ми  каза , че  всичко  е  наред , но  въпреки  това  аз  искам Confused

# 173
И на мене не са ми правили БХС, всъщност аз изобщо не знам какви изследвания ми правят никой нищо не ми обяснява. Само ми дават листчета за кръв и урина и после лекарката казва "добре, много добре, резултатите са добри" и това ми стига. А на кила съм с 5 горе, та малко ме е страх как ще бъде до края.

# 174
Здравейте.
И аз не съм си правила БХС. Вчера бях на лекар. Каза ми че всичко с бебето е наред било едно много добре оформено бебе но не ми каза пола. Дайе не ми каза на какво залага повече. Не обичала да казва нищо преди да е напълно сигрно а сега не била. Нищо аз съм решила след около 2 седмици да отида на 4D и се надявам там да се види. Все пак нали най-важното е че бебето е добре.

# 175
  • София
Привет момичета,

И аз не съм правила БХС, в понеделник ще видим доки какво ще препоръча, но в края на септември със сигурност ще направя фетална морфология. Това изследване давало повече информация доколкото разбрах.

При нас започва одисеята с ремонта. Дано до края на септември, началото на октомври да приключи. След дълго мислене май ще викам после майка ми да помага за чистенето, че аз сама май няма да мoга да се справя.

Последна редакция: ср, 30 авг 2006, 09:26 от green_dawn

# 176
  • Стара Загора
Добро утро на всички. И аз не съм правила БХС. И даже още се чудя дали да го правя, при условие че док не ми препоръча и каза че с бебо всичко е наред Thinking
А за килограмите аз съм с 4 напред вече  Sad Ще заприличам на хипопотам в по-големите месеци каквато съм си пухла и сега  smile3534 Ама...здраве да е.

# 177
Добро утро и от мен ,бъдещи мами Simple Smile Аз също не съм правила БХС,но май ще трябва да попитам док дали трябва да го правя ,че се водя и  с рискова бременност Rolling EyesВ четвъртак ще го питам! А с колограмите съм 3 нагоре!И хем,не си хапвам чак толкова много! Храня си се както преди,същото количество изяждам на ден!Ама нищто,само да са добре бебенсата, всичките бебенца от темата Praynig
po_pi можеш ли да ми кажеш,къде в Русе има 4D? Понеже и аз съм от Русе и незнам къде мога да отида ! Simple Smile Просто си мислех  ,че в Русе нямаме! Rolling Eyes Благодаря предварително!!

# 178
  • Варна
Привет и от мен, аз днес по обяд съм на лекар и ще питам за БХС, а какви изследвания включва той?

# 179
  • София
Привет и от мен, аз днес по обяд съм на лекар и ще питам за БХС, а какви изследвания включва той?

Само ти вземат венозна кръв, подписваш че си съгласна да се изследваш и това е.

Общи условия

Активация на акаунт