💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 5

• 34 530
  • 774
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Аз искам всички, които наричат Елена злобака, защото прие "подаянието", да се замислят те ако са там биха ли лишили себе си и собственото си семейство и деца от 35 000 лева с лека ръка. Много е лесно да се сочи с пръст от дивана в хола.
А и аз ако бях на мястото на Искра и Данчо, щях да се обидя, ако ми откажат. Ве пак щом са предложили, значи това е тяхната воля и не са го казали с идеята да чуят "Много мило, но няма нужда".

# 721
Аз нещо друго се сетих, вчера, като се отказаха на една трета от стената, Йордан коментираше, че предпочита да си запази силите за последната игра, вместо да прекарат часове в катерене. А Пламен и Елена дадоха всички сили да се изкачат с четири тръби, и то първи. Те са  се разглобили физически и са си натоварили мускулите до краен предел още вчера. Анси и Марти също. А тази игра от вчера днес нямаше значение. Затова съм доволна, че и двете двойки са победители.
И Пламен хайде най-накрая да сложи един пръстен на тази силна, всеотдайна и сърцата жена Елена след толкова "обичам те" днес Simple Smile
Пожелавам и на трите двойки-финалисти да сбъднат мечтите си.

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 00:13 от @NoName

# 722
  • Испания
Искра и Йордан вече правят бизнес в България, както вече някой писа. Правейки този жест на финала, си осигуряват повече клиенти. През цялото време не им симпатизирам, не вярвам в искреността им и в чистите им намерения.

Да са живи и здрави всички!

# 723
Искра и Йордан вече правят бизнес в България, както вече някой писа. П

Нищо не правят още Искра и Йордан, имат една новосъздадена инстаграм страница, която тепърва Искра ще разработва. Тя това и от Англия може да го прави онлайн, без да се връща тук. Идеята им за завръщане и собствен бизнес е била по-мащабна и дано успеят да я реализират с парите.

# 724
  • София

Победители
        Пламен и Ели - Искра и Данчо

Един за друг (10.05.2020) с01е24
Епизод: 24 ФИНАЛ

за МОБИЛНИ_

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 725
Последната игра беше по-скоро като за финал на Сървайвър. Всички се представиха много достойно. Коментирате главно колко силно се представи Ели, но тя до сега винаги е била много силна на физически изпитания, мен много ме изненада Искра, наистина не очаквах тя да издържи толкова много, явно подкрепата на Дани наистина ѝ дава сили. Аз видях в очите на Искра истинско притеснение за здравето на Пламен и постъпката им наистина е много достойна. Очаквах такова развитие, а ако продукцията бяха предложили две двойки победители може би трябваше да дадат 2х70 000, а така дават 2х35.

# 726
Също мисля, че не беше добре обмислено състезанието. При Анси и Мартин изигра роля и това, че той е много по-висок от нея и по трудно балансират тежестта. При другите две двойки нямаше такава разлика във височината.
Не мисля, че Искра и Данчо ще спечелят повече клиенти от този жест. 35 000 лв. повече щяха да им помогнат за бизнеса. За мен те постъпиха спортсменски. Въпреки, че Елена и Пламен са ми много по-симпатични от тях, мисля, че не трябваше да приемат. Все пак Искра и Данчо реално спечелиха, независимо по какви причини.
Анси ми е много дразнеща, когато говори. Не знам защо я даваха непрекъснато да философства с този високопарен тон.

# 727
  • out of space
Спомням си как в едно друго реалити Ивайла Бакалова си счупи крака. Тогава мисля й платиха някаква сума, за да не ги осъди

Цъ, платиха й лечението.

# 728
Мисля си, че  постъпката на Дани и Искра освен жест към достойните съперници, които наред с тях издържаха 4 часа мъчение, беше и умен ход, защото и те (Дани и Искра) бяха каталясали, уморени, мокри, лепкави и на предела. Ако играта продължеше, можеше да не удържат и да паднат, т. е. да си загубят цялата сума от  над 75 000. Избраха разумното - половината сума, но сигурна печалба, а не 75 000 и под въпрос.
Профилът за здравословното хранене на Искра в Инстаграм бе с около 450 последователи. Тепърва нещо ще правят и дано имат късмет.

Пачи и Ели се държаха докрай и си заслужиха подарената/преотстъпената половина от наградата, просто имаха мал шанс да пострада единият, но въпреки това искаха да продължат.
Продукцията би трябвало да преразгледа правилата и наградите си. Не едната двойка да предлага на другата. Жестът трябва да идва от продукцията.

# 729
  • Варна
...
И Пламен хайде най-накрая да сложи един пръстен на тази силна, всеотдайна и сърцата жена Елена след толкова "обичам те" днес Simple Smile
...
И какво ще се промени ако ѝ сложи един пръстен? Ще я заобича повече ли? Ще станат повече семейство ли?
Те не са гаджета от вчера. Имат 20 годишна връзка зад гърба си, 2 прекрасни деца и куче. По-важни неща ги очакват от един подпис.

Пламен може да е всякакъв, но не е глупак. Не мисля, че едва сега е осъзнал какво бижу е Елена. Винаги го е знаел и обичта и загрижеността му си личат постоянно.

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 01:05 от Didi168

# 730
Направи ми впечатление как Пламен си слагаше ръката пред лицето на Ели, за да я предпазва от вятъра и ''дъжда''. Обича си я, но за нея е важно да имат сватба, тя много иска. Така че..защо пък да не я направи наистина Съпруга Simple Smile

Пламен защо не се сети да променя от време на време позицията, в която държат чанатата? Ето, Анси и Марти, а мисля, че и и Искра и Данчо, на няколко пъти качваха и сваляха дръжките на сака по ръцете си.
Интересна беше постъпката на финала.По-скоро и на мен ми се струва, че Искра се притесниха, че ако продължат още играта, биха изгубили. Но при всички положения, 35 000 не се дават лесно. Само.. ми се доиска, като така и така разделиха наградата и имаше повече от 1 двойка-победител, поне да бяха я разделили на 3. И някой да кажеше ''а защо не дадем и на Марти и Анси? И те се представиха достойно".

Определено предаването ще ми липсва. Чаках с нетърпние да дойде уикендът, за да го гледам. Носеше ми много хубави емоции и ме зареждаше положително.
Късмет, здраве и любов и за напред на всички двойки, които участваха! Дано си поддържат новите приятелства, това ще им бъде най-ценното.

# 731
  • UK
Не ми хареса финалът. Играта беше трудна, психологическа, но не мисля, че беше честно да се разделя победата. Както и да го гледам, не виждам вариант, в който Пламен и Елена да поделят победата, ако те бяха останали първи. Не ми стана приятна тази двойка до края.

Ако Емо и Кики бяха на финала, със сигурност щяха да отпаднат много рано. Но пък ми се струва, че Симона и Вели повече време биха издържали, тя щеше да ореве студиото и света, ама щеше да държи. Smile

Изпитанието беше много гадно обаче, аз сигурно щях да се разболея след първия половин час още.

Колко им плащаха на човек за всеки снимачен ден? Поне това остава за Мартин и Анселита, да са събрали прилична сума от самите снимки.

Сестрата на Анселита изглежда като много интелигентно и приятно момиче.

# 732
Не може да се отрече, че постъпката на Искра и Данчо беше много благородна.
Пламен ги постави, в много лоша позиция. Ако бяха взели цялата награда, щяха да се големите гадняри. Така че те нямаха друг избор.
Не мисля, че има разумен човек, който няма да усети, че като чантата седи на едно място, притокът на кръв спира и ръката се подува. Така че даже мисля, че това е търсен ефект, за да може да каже - аз щях да победя, ама видите ли, по медицински причинк не успях.
Нали при тях нищо не е на живот и смърт, в предаването са да се забавляват. Не беше редно да приемат предложението на Искра и Данчо. В обратната ситуация, те никога не биха разделили наградата.

# 733
  • Sunshine state
Последната игра беше повече от ужасна и за мен бе мъчение да гледам тая гавра. Виждам, че и вие сте се изказали вече по повода. Иначе много благородна постъпка от сърана на Данчо и Искра. Аз лично бях за Вли и Пламен и се радвам, че не си тръгват с прязни ръце от формата. 🤗

# 734
Искра и Йордан трябваше да отпаднат на предната игра. Те се отказаха да играят.
Може би се почувстваха малко кофти и за това предложиха да поделят наградата.
Пестиха си силите за последната игра, а другите се раздадоха на нея и от това нищо не зависеше за финала.

Общи условия

Активация на акаунт