Моите бебчовци вече са много активни и ако съм на площадката сама не винаги успявам да реагирам мигновено
момиченцето ми постоянно намира боклуцу, които да стиска в ръцете си, а пясъчника й е най-любим. По принцип ги държа с биберони в устичките за да съм по-спокойна, но днес за секунда я видях как си е махнала бибката, а в ръката й едно аки 😱😢🤯😱 още се треса от погнуса 🤮 сега в главата ми са сами тении, глисти и тем подобни 😢 Ще откача!!!
Още си пазя свиден спомен за моят прадядо, който ми доеше мляко от кравата - директно в едно канче. Плуваха разни треви отгоре. Майка ми май така и не разбра, не съм смятала, че е проблем, докато не разбрах за Пастьор. Е, преживяла съм.
в главата идеята беше супер. На практика, разбира се, и 30 % от нея не се реализира, ама криво-ляво я докарах като за пред родата. Горкото дете! Добре, че нямаше амбиции да яде от нея поне. Обаче очаквах да изпадне в истерия, както е отвикнала с хора последните месеци, но тя беше върха на сладоледа. Общуваше с всички и се радваше и беше много щастлива от контакта с хора /бабите и дядовците, нали, не съм събрала родата до 9-то коляно, но и това са си много хора на фона на извънредното положение, в което живеехме напоследък/. Сори за дългия пост, държах да споделя идиотията си с тортата
) Сигурно недоспиването и нервите си оказват влияние. Днес трябваше да изляза навън, че да разбера, че е празник на детето... дано поспим скоро малко поне
Препоръчани теми