Майското човече стана на годинка вече - Тема 4

• 25 986
  • 808
  •   1
Отговори
# 705
Ние спим , но имаше период в който намали съня На 1 час , да не би да спинка много сутринта кога става , вечер кога заспива ?
Те спали не спали забелязвам че енергията кипиии...Grinning

# 706
Ние спим , но имаше период в който намали съня На 1 час , да не би да спинка много сутринта кога става , вечер кога заспива ?
Те спали не спали забелязвам че енергията кипиии...Grinning
Ляга към 21 и 30,става най-късно в 8 😕

# 707
И нашият така.. може вече за него си да е порастнал и да не му се спи ама като тръгнат на ясла ще се оправи сигурно , ще става по рано

# 708
  • София
Това със съня явно е индивидуално. Каката на 10 м спря да спи сутрин, други дечица ги гледах клюмаха по количките и след 1 г
Наближава втория р. Ден и за втора година милото парти няма да има. Проклет ковид 😔
Но поне в нашата ясла са нормални и разрешават торта и сокчета. Ще надуем балони, ще им пуснат музика и ще има парти. В началото на месеца едно момиченце от неговата група имаше рожден ден и бяха качили снимки. Мн съм щастлива, че позволяват, щото в мн градини не може торта и всякакви почерпки.
Та детето ше има празник, а не само вечеря с родата.

# 709
При нас проблема не е само Ковид, но и това, че таткото е на плаване точно на рождения ден на детето. Ще направим скромен рожден ден с родата, а ММ като се върне ще направим парти. Може би градинско парти или нещо, не знам още..

# 710
Ние ще сме на заведение, който дойде. То половината имат някакви планове за тая почивна седмица и баш в средата ѝ я има някой в града, я не, ама ще дойдат бабите, някои приятели с деца...

# 711
Много гадно това с рождения ден Sad
Ние тази година също няма да правим парти. То детето един рожден ден ще има ли като хората не знам. При нас си е локдаун ,даже няма подарък от къде да му купим,хубаво ,поне че онлайн има. Аз такива представи имах,то втора година нищо Sad Ние вече бяхме болни,но хората при нас се пазят много, а и е забранено събирания. Пак вкъщи семейно ,друг избор нямаме.

# 712
  • София
Аз в заведение не съм празнувала нито на баткото нито на малкия. Не си падам по такъв тип празненство, та не ме тревожи изобщо рожденния ден.

# 713
  • Варна
Аз започвам все по-често да си мисля за идващи рожден ден 🥰😄🤪 Обмислям да отидем на едно място с чешма, беседки и поляна, близо до града. Само времето ме притеснява.  Ще поканя всички ама абсолютно всички приятели и познати пък който дойде 😊😁😄 Малко балони и надпис happy birthday и готово 😁 Само тортата как ще оцелее ми е загадка 🤔
Има ли някое мамче, чието детенце тепърва ще тръгва на ясла. Моите патета са на първи учебен ден буквално на деня следващ рождения им ден 😄🙃😃

# 714
Аз още не съм пуснала Пламен на ясла, защото съм вкъщи, мисля евентуално на есен да го пусна с приятелчетата (децата на приятелките ми)

# 715
И аз обмислям за рд някъде наблизо до града насред полянка, с барбекюта, пейки. Да поукрася малко и да поканя няколко семейства с деца и такива без, плюс малко роднини.
Макар че ми се искаше и някое заведение с хубава площадка или детски кът (но не се знае каква ще е пак ситуацията за около месец напред)

# 716
Аз ще го направя с деца , нека да се забавлява , Той на 6 ти май е роден на 10 ти ще го пусна на ясла , дано вече всичко е наред , мястото му е сред децата Heart

# 717
  • София
Аз кандидатствах сега за прием септември. За щастие няма да имам проблем с приема, че баткото е приет вече та ще имам допълнителна точка. До есента, обаче, мисля да си го гледам аз.

# 718
Аз също записах моя син на ясла ,но чак на есен. Ще започне септември. При нас е доста сложно с яслите и детските градини ,та ще ходи на частна,защото за общинска трябва и двамата да работим,а аз със второ няма как. Аз даже исках още сега да ходи ,но няма места в момента в групата ,пък и от една страна по добре,че с бебе и болести трудно ще е .

# 719
А момичета, какви подаръци ще купувате за рд, дайте идеи
Че аз засега само за лего и колело се сещам

Общи условия

Активация на акаунт