Спор относно името на детето

• 28 830
  • 594
  •   1
Отговори
# 150
Не може да нямаш проблеми. Правя каквото си поискам и си търпя всички последствия. Хем да стане както аз искам, хем другите да са доволни и да ме третират добре, как да стане?

# 151
@djoleva
Ами да се научи да навежда глава и да слуша мъжа, когото си е избрала. Ако иска да е с истински мъж. Ако иска нещо третополово, което може да командва - да си търси такова.

Искрено се надявам това да е някакъв вид ирония.
В противен случай е доста объркана представа за човешки взаимоотношения.

# 152
Аз пък да попитам тези които... да речем не оправдават авторката. Вие какво бихте я посъветвал да направи. Как да постъпи за да няма проблеми и в двете страни. Примери?

Извини ме, не съм разбрала, че се намираме в съда. Какви оправдания и неоправдания?
Какви съвети и примери? Сядат и се разбират. Откъде да знам аз кое им е важно, за да давам съвети и решения?
НИщо не включвам и не изключвам, не съм следовател. Тя казва, че била готова на всичко, тя си знае кое е това всичко, мъжът ѝ пък, гОркият, даже хич хабер няма за тая дискусия тука.

# 153
  • София
Дренче, както се разбра, той на дискусии не е отворен. Решено е и точка. И не, не сам е взел това решение.

# 154
@djoleva
Ами да се научи да навежда глава и да слуша мъжа, когото си е избрала. Ако иска да е с истински мъж. Ако иска нещо третополово, което може да командва - да си търси такова.

Ако иска да е с истински селянин, искаше вероятно да кажеш.
Живеем в европейска държава, предполага се с такива ценности и култура, не в Анадола.

# 155
@djoleva
Ужас. И нима всички тези семейства в които цари разбиране и уважение и съобразяване един с друг са с трето полови.
Мога да те уверя, че истинският мъж уважава жена си и не изисква свежда е на глава. Съобразява се и с нейните желания. Другия дето не го прави е завършен простак и тежко и горко на жената на такъв.

# 156
@djoleva
В кой век живеем?! Те не са ли партньори?!
Или той командва, а тя е длъжна да навежда глава и да търпи? И защо да го прави?!
Къде живеем - в талибанска държава?

# 157
  • Най-красивата страна
Истинският мъж не тормози,не заплашва и не изнудва бременната си жена.

В днешно време само комплексиран див субект може да се зарадва на някоя свеждаща глава ,покорна женица.
Ама това май го има само в турските сериали.

Да го слуша?
Че тя да не е непълнолетна или невменяема?
Двамата трябва да вземат решения заедно.Не единия еднолично,а другия да слуша.

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 14:47 от -veni-

# 158
Тя не му е жена. Нарича го БНД. Толкова им е и уважението и отношениеъо в живота.

# 159
Ужас. И нима всички тези семейства в които цари разбиране и уважение и съобразяване един с друг са с трето полови.
Мога да те уверя, че истинският мъж уважава жена си и не изисква свежда е на глава. Съобразява се и с нейните желания. Другия дето не го прави е завършен простак и тежко и горко на жената на такъв.
Уважение и разбиране има в семейства, в които жената си знае мястото. И думата на мъжа и е закон за нея. Отделен въпрос е, че има много типично женски начини в повечето случаи тя пак да постигне своите желания. Но тръгне ли с рогите напред, а мъжа и да навежда глава - скоро ще започнат да се карат кой да ползва пръв вибратора... Simple Smile
И защо да ползвам "женски начини", за да постигна своето?!
Не е ли по-добре да има разбирателство, уважение, обич?
И какво означава "жената да си знае мястото"? В едно семейство закона е разбирателството и компромиса между партньора и партньрката. Ако питаме жена ти(ако я имаш), дали ще е съгласна с теб?

# 160
Хахахаххаах припадам с последните постове, честно. Жената да си знае мястото?! Really?! Я марш обратно в по-миналия век. Нямам явно и аз уважение на ММ защото не съм му законна жена. Какво да направя, парчето хартия не е за мен.

# 161
Уважение и разбиране има в семейства, в които жената си знае мястото. И думата на мъжа и е закон за нея. Отделен въпрос е, че има много типично женски начини в повечето случаи тя пак да постигне своите желания. Но тръгне ли с рогите напред, а мъжа и да навежда глава - скоро ще започнат да се карат кой да ползва пръв вибратора... Simple Smile
И защо да ползвам "женски начини", за да постигна своето?!
Не е ли по-добре да има разбирателство, уважение, обич?
И какво означава "жената да си знае мястото"? В едно семейство закона е разбирателството и компромиса между партньора и партньрката. Ако питаме жена ти(ако я имаш), дали ще е съгласна с теб?
А пред него жена му може и да е съгласна. Кой знае какви ги върши зад гърба му. То обикновено така става. Тия дето са Тихи и с наведени глави, са най опасни.

# 162
Естествено, че гледам мъжа ми в очите, мога да правя само това по цял ден - има прекрасни зелени очи.

И коленете ми е вярно, че треперят като го видя. Ама не щото размахва базука из вкъщи, ами щото е готин 190сантиметров индивид.

И мястото си знам. Не зад него, не пред него, а до него. Наравно. Щото сме партньори и живеем в дом, не в кучешка колиба, в която ще влиза само главатаря на глутницата.

# 163
  • София
Сух теоретик, джъст пърфект.
Да споменавам ли, че жена няма? Grinning

# 164
  • Варна
Омъжват се за тарамбуки щото са на пенсионна възраст. А на тарамбуките всички ги знаем какъв им е интересът от подобен брак.

Общи условия

Активация на акаунт