Спор относно името на детето

• 28 837
  • 594
  •   1
Отговори
# 165
Сух теоретик, джъст пърфект.
Да споменавам ли, че жена няма? Grinning
Ми не се учудвам. Май няма и да има и ще си остане само с мераците за покорство.

# 166
А според мен просто троли, кефи се да създава суматоха. Не вярвам да има чак такива пещерняци в 21-и век.

# 167
ScroolLock, що буниш духовете?! Или си правиш експеримент?
Като скочихме срещу теб и взе да го обръщаш на майтап.

# 168
Защото съм загрижен за авторката на темата, Нанук Simple Smile Ще вземе да повярва на глупостите, които се пишат тук и ще си развали семейството за няма нищо...

А трябва да ползваш "женски начини", за да постигнеш своето, защото си жена. Мъжът и жената не са еднакви. Не са равноправни и равнопоставени партньори. Семейството не е бизнес сделка. Колкото и да се опитват либерастите да промиват мозъците на подрастващите с теории за феминизъм и еманципация. "Разбирателство, уважение и обич" има, когато жената не се опитва да се прави на мъж, а мъжът се държи като такъв.

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 15:11 от ScroolLock

# 169
На мен лично Добрин ми харесва. Но на авторката - грам.
Ако дядото се казваше примерно... Компир, щото дедите му са били велики производители в самоковско на картофи, трябваше ли пак с наведена глава жената да си кръсти детето така?
Айде примера е преувеличен, друго да е - Грую, Танас, Вълчо, Гуньо, Йото и пр.?

# 170
ScroolLock, ама то от 2-3 нищота става едно гляяяямо нещо. И тогава пак идва ред на тема в бг мама. Не че е лошо, но ще означава, че душевното равновесеие е нарушено.

# 171
  • Най-красивата страна
Тя не е безгласна буква.
Името на детето трябва да бъде избрано от двамата родители и да се харесва и на двамата.
Защото тя е майката.Не е инкубатор.
В едно нормално семейство такива важни решения се вземат и от двамата.

# 172
Според мен мъжът се инати, именно защото Добрин не е лошо име. Да беше кътьо, да речем, и той нямаше да го иска. Отделно, че е на баща му. Докато авторката няма друг аргумент освен да е модерно.

# 173
Вместо Добрин, не може ли Добромир?

# 174
"Не ми харесва" е достатъчен аргумент. Или за уважително се приема минимум докторска дисертация от 30 страници и PowerPoint презентация?

# 175
ScroolLock, как пишеш, като в 18и век е нямало нет?
Повръщам от дърти традиции. А някой заповяда ли ми нещо, автоматично правя обратното, такъв ми е характера.
Михаела, не клякай, моля те.

# 176
  • Най-красивата страна
Мъжът и няма подход.
Не е това начина да я накара да кръсти детето на баща му.
Така само я разочарова,отблъсква,губи нейното доверие.
И ако не промени поведението си,той ще загуби семейството си.За което сам ще е виновен.
Защото тя явно не е мекотело, щом не се примирява с психическия тормоз.А и има хора зад гърба си.Не е сама.

# 177
Според мен мъжът се инати, именно защото Добрин не е лошо име. Да беше кътьо, да речем, и той нямаше да го иска. Отделно, че е на баща му. Докато авторката няма друг аргумент освен да е модерно.
Тайне, въпроса вече не е и ди името и до това дали си мерят инатите. Добрин не е лошо име, но на жената не и харесва. Няма значение мотива. Въпроса е че не толкова че инат е проявил бащата, а заплахите ако тя не приеме да е на неговото.
Това е по страшното.

# 178
@djoleva
Ами да се научи да навежда глава и да слуша мъжа, когото си е избрала. Ако иска да е с истински мъж. Ако иска нещо третополово, което може да командва - да си търси такова.

Скучно ли ти е, та хвърляш евтини провокации?

# 179
Защото съм загрижен за авторката на темата, Нанук Simple Smile Ще вземе да повярва на глупостите, които се пишат тук и ще си развали семейството за няма нищо...

А трябва да ползваш "женски начини", за да постигнеш своето, защото си жена. Мъжът и жената не са еднакви. Не са равноправни и равнопоставени партньори. Семейството не е бизнес сделка. Колкото и да се опитват либерастите да промиват мозъците на подрастващите с теории за феминизъм и еманципация. "Разбирателство, уважение и обич" има, когато жената не се опитва да се прави на мъж, а мъжът се държи като такъв.
Имаме разминаване относно определението за мъжко поведение. Нима е мъжко да караш жената да се чувства унизена?!

Общи условия

Активация на акаунт