Спор относно името на детето

• 28 876
  • 594
  •   1
Отговори
# 270
Не знам. Аз като напиша, че хората трябва да си оправят отношенията с обсъждане и говорене, т.е. цивилизовано, никой не обръща внимание. Защо ли?

# 271
Уейв, на мене ми се караха, че пиша в темата за дразнещите мъже, понеже не се оплаквам от мъж. По-точно, констатираха, че нямам мъж, понеже не се оплсквам от него и не насъсквам женската силидарност срещу на някоя мъжа ѝ,  докато тя се куми и чуди какво му е харесала.
Достатъчно опит и наблюдения имам, за да пиша това, което на теб ти се види от колкото да не заспя Simple Smile

# 272
Не знам. Аз като напиша, че хората трябва да си оправят отношенията с обсъждане и говорене, т.е. цивилизовано, никой не обръща внимание. Защо ли?

Тайничке, ние с тебе тук не можем да се разберем, камо ли в реала. Само със секс ще постигаме разбирателство.Blush
И беше тъпо да имаш мъж, а да ми се слагаш. Не ги одобрявам тези неща аз.Thinking

# 273

За конкретния случай ли говориш? Каква цивилизованост очакваш от две поколения индивиди, които преминават директно на заплахи? И колко пъти да се напише, че авторката е опитвала нееднократно да говори и с двамата, но те са отказвали, не са си вдигали телефона и са си тръгвали.

# 274
Не за конкретната. В конкретния случай всичко е изговорено, позицията на мъжа е ясна. Компромисно решение не може да има, просто той иска едно, тя - друго. А и на всичкото отгоре да й се зарадват и да са доволни, което няма как да стане.

# 275
Уейв, на мене ми се караха, че пиша в темата за дразнещите мъже, понеже не се оплаквам от мъж. По-точно, констатираха, че нямам мъж, понеже не се оплсквам от него и не насъсквам женската силидарност срещу на някоя мъжа ѝ,  докато тя се куми и чуди какво му е харесала.
Достатъчно опит и наблюдения имам, за да пиша това, което на теб ти се види от колкото да не заспя Simple Smile
Ти и там пишеш колкото да не заспиш. Wink

# 276
Е, няма да си променя мисленето, за да се харесва на теб, я Wink

# 277

Забелязвам те как за ен-ти път се оплакваш в една тема какво неприятно ти били казали в някоя си друга тема. Погалване по главичката ли очакваш? Виртуално успокоение някакво?

# 278
  • Някъде там
Авторката спря да пише.
Или е решила проблема или проблемите на другите не са и на дневен ред и не е пуснала темата да ги решават в нея.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 14:05 от daviz

# 279
Ама моля ви се. Как смеете да не се съгласявате с мнението на Дренка? Тя е последна инстанция. Щом каже нещо, точка!
Тя е най- опитна, мъдра и изобщо най, най.
😂

# 280
Айде, превключихте пак на тийн режим.
😂
Никъде нищо не казвам, докато не се появи някоя да ми обяснява каква съм, щото не мисля като нея и като стадото. Ама знам, че сте прави, де. Винаги!

# 281
Е, такива индивидуалисти като теб никога не пропускат да нарекат мнозинството инакомислещи "стадо". Вероятно поради високата си интелигентост.

А, тук

Цитат
Никъде нищо не казвам, докато не се появи някоя да ми обяснява каква съм

директно излъга.

Няма тема, в която да се включиш коментирайки казуса, а не мнението на потребителите. Че и правиш някакви опити наклон да даваш, сякаш едва сме оцеляли в тоз живот без твоите безценни съвети и насоки.

# 282
Типичната манипулативна личност. Подписът особено ме забавлява, как казвала винаги истината, пък хората я мразели. Звучи познато. Повечето токсични личности винаги се заяждат, ама някак го маскират като: "Аз просто казвам истината".

Та, така и мненията на Дренка. Винаги присмехулни, винаги "на контра" и никога по конкретната тема.

И не, не си длъжна да си съгласна с мнозинството, нито си длъжна да предлагаш "емпатия" (нещо, което многократно си иронизирала във форума Wink ). Но мнение може да се изкаже по конструктивен начин, а не с тънки заобиколни заяждания. Нито коментарите към самите пишещи са особено полезни, ама нейсе.
Ти не можеш, или по-точно, не искаш да схванеш, че никой няма проблем с това да имаш различно мнение, но винаги прозира тънка ехидност в повечето твои мнения. Все да си казала последното, и все другите са ти криви, че не са съгласни, пък ти си по-по-най-, не си от стадото все пак  Joy

Ако съм на теб бих изследвала откъде идва желанието ти да се държиш по начина, по който се държиш, и какви точно липси си запълваш Simple Smile

# 283
Точно запълване на липси е.
Дренка, ще си позволя да ти дам непоискан, но добронамерен съвет. Обикновено, когато целият свят ти е крив ти си крив. Обърни си внимание и концентрирай всичката тази енергия, която харчиш докато се заяждаш с хора във Форума в нещо конструктивно от реалният живот. Просто няма как човек, които излива толкова много жлъч да е щастлив.

# 284
  • Някъде там
Честно казано за мен лечението на такива като Дренка е игнор. Опитите и да е център на вселената, да бъдат подминавани.
Да обсъждаме темата по същество. Но, май без инфо от авторката, тя става подходящо поле за изява.

Общи условия

Активация на акаунт