Избор на Airfryer

• 153 002
  • 768
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Eми честно казано фурничка  air frayer от Кауфланд за 180 лв върши същата работа като всички други скъпи уреди. На всичкото отгоре има 3 годишина гаранция, при която връщат парите ако даде дефект. Аз не мога да преглътна 400 лв за Филипс, но разбира се това си е моята гледна точка.

Ама това го казваш,след като си опитвала няколко ястия и на двете ли?
Питам,защото аз съм сравнявала картофки във филипса и
Princess Aerofryer https://www.amazon.de/dp/B0741D7LRD/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_S2E98XER9A8M18QG281M
и определено бяха много в полза на филипса. Така че не е да няма разлика между уредите.

Еми ние не държим много на "пържените" картофки. В интерес на истината правили сме и се получават повече както печени/задушени, но в никакъв случай лоши.
За другите неща съм повече от доволна от фурничката и не виждам какво повече мога да получа.
А и повечето потребители едва ли имат възможност да опитат как се получава и с двата уреда.
Точно това е предимството на електрониката от кауфланд - до 3 месеца от закупуването може да се върнат без причина, ако не е твоят уред.

# 511
Връщането в Кауфланд вече е 30 дни, не 90 дни- просто за информация. Нови правила има след 01.10.2021 г.
Във въртящата кошница на фрайъра-фурничка от Кауфланд картофките стават разкошни. Сами си се въртят...В лидълския с кошница трябва 1-2 пъти да се разбъркат/да се раздруса кошницата, за да се опекат равномерно или да се слага по малко количество. И така ги харесват вкъщи, но в другия уред са идеални.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 21:54 от dolce miele

# 512
Изчетох цялата тема, както и тая за Лидл за да прочета мнения за техния Silver Crest и в крайна сметка клоня между този Philips на Мишенце или Ninja grill

Pink Dress, купи ли Нинджата? Не видях ъпдейт последните страници.

Снощи до посред нощ се ровихме с ММ по сайтове, почнахме от нормален air fryer, през мулти кукър, та последно се спрях на Ninja Max Grill & Air Fryer, защото отговаря на изискванията ми и на това, което искам да готвя в него:

Миа, извинявай, но отдавна не бях влизала в темата... от последната ти публикация не си писала да си купила ninja-та, та да ти отговоря все пак и аз.
Не не си я купих и сега съжалявам. Взех си Philips Airfryer XXL HD9650/90, Twin TurboStar технология, 1.4 кг
. Всичко е супер с него, НО как пуши като се правят кюфтета или наденица не е истина. За картофи, пилешко, зеленчуци и подобни е супер, не мирише и не пуши. Казаха ми да сипвам по малко водичка в съда за да пада мазнината долу. Има лек ефект от това.
Та си прецени сама. Мои познати ми препоръчваха грила на ninja, но нямаше наличност на новия модел в България и това ме накара да взема Philips-а.

# 513
Подкрепям  и аз dolce miele

# 514
Аз съм много зле. Добре че беше розова рокля,за да забележа,че съвсем скоро в темата е писано за фраера,който гледам!
Миа,нареждам се и аз да питам какво реши? Аз също, мисля, бих избрала нинджата!

# 515
  • София
Долче, ще споделиш ли каква е фурничката ти.

# 516
А лиделската фурничка някой има ли?

# 517
  • На острова
Решихме Ninja Pro Max Grill & Air Fryer. Аз исках обикновения модел, ММ си хареса този, че имало плоча да си прави яйцата и бекона там. Ще видим. Големите надежди 😁

Днес пристигна в огромен кашон и още не съм го разопаковала. Ще споделя впечатления. На първо време, дано му намерим място в кухнята 🤣

Pink Dress, жалко, звучиш малко разочарована. Дано все пак ти върши част от работата, която искаш.

# 518
Точно същия искам! Ще те следя,моля те да напишеш впечатления като имаш такива.
Причината да харесам този е,че ще ми замести и скарата на тефал,която използвам всеки ден по много пъти. На първо четене имам следния въпрос-необходимо ли е обръщане на продуктите като се използва опция грил?

# 519
  • София
Изглежда точно като нинджа. Само вкусотии да ви прави. Колко струва и откъде?

# 520
  • На острова
Благодаря 😊! От английския Amazon:

https://www.amazon.co.uk/Health-AG651UK-Cooking-Functions-Plates … nQ2xpY2s9dHJ1ZQ==

И аз ползвам един голям тиган Тефал постоянно и онази вечер правихме пилешки филета, леле, то опръска навсякъде, по земята.. викам, стига толкова. Исках да взема капак-мрежа, ММ вика в кой век живееш, има уреди 😁 Ние ядем предимно пилешки/пуешки филета, риба, бургери, всичко я на тиган, я на фурна, ама с тоя тиган ми прави кухнята мазало.

По принцип исках този - да готвя едновременно за нас месо и за децата картофки примерно. Дано сме взели правилното решение.

Ще пробвам с едни замразени пуешки филета довечера. Стискайте палци 🤞

# 521
  • София
Благодаря за информацията.

# 522
Честит ти помощник в кухнята, Мия! Вкусно да ви е!
Ами, да разочаровах се определено. Не даваме малко пари за тези нови технологии, за да изпитваме горчивина на моменти. Точно като твоя гледах и исках, и по Коледа си беше наличен у нас.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 21:21 от Pink Dress

# 523
Долче, ще споделиш ли каква е фурничката ти.
Да, тази е. Това е марка на Кауфланд:

# 524
Здравейте, момичета. Може да е полезно за някоя от вас и затова ще споделя. Купих си еър фраер преди седмица. Никога не съм ползвала преди и изобщо нямах никаква представа какво правя Simple Smile, но определено имах нужда от някакъв уред в кухнята. Купих това https://www.philips.bg/c-p/HD9270_90/essential-airfryer-xl?gclid … AYASAAEgLkBPD_BwE
Ползвах го два пъти за картофки и два пъти за месо. Картофките се получиха вкусни, но не са твърди отвън. Може би аз не ги приготвям правилно. Пържолките - котлет с кост, маринован за 12 часа, както и наденичка до него - станаха перфектно с едно обръщане. Месото е запечено отвън, а вътре е сочно и крехко.
Ще споделя и друг опит когато натрупам.
Всъщност, колебаех се дали да не взема тефал с бъркалка. Може би другия път, след години
Simple Smile
Весел и вкусен ден!

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 09:14 от LollyPoppy

Общи условия

Активация на акаунт