Избор на Airfryer

• 152 309
  • 768
  •   1
Отговори
# 405
Този уред заслужава ли си 340 лв.? Видях оферта и за над 800 лв., та затова питам:
Фритюрник с горещ въздух AEG AF6-1-6ST Gourmet 6, 1800W, 5.4л, 200 C, 8 програми

# 406
Според мен не. На Инстант пот със същите характеристики е 290, а лидълският 150. Ако държите на марката, е друг въпрос.

# 407
  • Sofia
В България продава ли се фраер с 2 кошници?

# 408
Да, тъкмо го видях-490лв е.

# 409
Няма да го купувам този АЕГ, разликата от 500лв. в цените по сайтове ми направи впечатление, та викам си....да се осведомя дали си заслужава.
Не успях да намеря фрайера от Билла - покрай ЧП оферта, макар че тук-там в някой филиал може да е останала някоя бр. Не ми отговарят на тел обаждания - звъня на тел.номера, дадени за отделните магазини.
Ако някой го види, да пише, моля.

# 410
Няма да го купувам този АЕГ, разликата от 500лв. в цените по сайтове ми направи впечатление, та викам си....да се осведомя дали си заслужава.
Не успях да намеря фрайера от Билла - покрай ЧП оферта, макар че тук-там в някой филиал може да е останала някоя бр. Не ми отговарят на тел обаждания - звъня на тел.номера, дадени за отделните магазини.
Ако някой го види, да пише, моля.

при  КАТ завиваш дясно , след бензиностанцията, пак дясно и направо  Била под нов блок на
ул. св.Пимен Зографски
или след Дианабад комплекса завиваш ляво ивсе направо..билата ти е от ляво
виж мапса ..ако не ме развбра не помня номера  инфо от днес

# 411
Аз съм във Варна.Simple Smile

# 412
# 413
  • sofia

Закупих такъв, и се видях в чудо! Кухнята мирише, храната мирише, една кошмарна миризма на пластмаса! Пусках го празен няколко пъти, никакъв ефект! Не знам какво да го правя вече, но и храна не смея да приготвям с него.

# 414
  • ВАРНА-морето,сините вълни.

Закупих такъв, и се видях в чудо! Кухнята мирише, храната мирише, една кошмарна миризма на пластмаса! Пусках го празен няколко пъти, никакъв ефект! Не знам какво да го правя вече, но и храна не смея да приготвям с него.
Аз имам същия от декември  и нямам такива проблеми. Даже изобщо не миришеше първия път за разлика от предишния ми фраер.

# 415
Здравейте!Някой има ли наблюдения върху  Еър фрайър Concept FR5000 ?
Много се колебая между него и един Тефал със сходни параметри.
Цялата идея за това чудо е основно за хубави картофки

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 16:32 от estela

# 416
  • ВАРНА-морето,сините вълни.

За тези пари си купете Вортекс плюс. Уникален е.

# 417

За тези пари си купете Вортекс плюс. Уникален е.

iv.elina,може ли един
линк,че точно тези пък не съм ги гледала:rolling_eyes:
Обмислях Тефал easy fry  XXL.

# 418

iv.elina,може ли един
линк,че точно тези пък не съм ги гледала:rolling_eyes:
Обмислях Тефал easy fry  XXL.

Ето ги: https://instantpot.bg/air-fryer

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 16:51 от Grimozo

# 419
Хмм....и нека голямото чудене започне сега Тефал или Вортекс
 Rolling Eyes