Избор на Airfryer

• 152 981
  • 768
  •   1
Отговори
# 435
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Сайта не е читав. Не купувайте, за ваше добро го казвам. Аз също съм една от заблудените. Септември си купих друга марка еър фраер. Оказа се нищо общо с това, което рекламират.

# 436
А откъде да се вземе този  фрайер S MAX 12 литра 1800 W , немски ли е наистина?
 Аз гледах Волц с подобни параметри - 12 литра, фурна..., и се чудя дали да го купя.

https://www.pazaruvaj.com/fritjurnik-c4109/voltz/v51980j-p721642299/

# 437
А откъде да се вземе този  фрайер S MAX 12 литра 1800 W , немски ли е наистина?
 Аз гледах Волц с подобни параметри - 12 литра, фурна..., и се чудя дали да го купя.

https://www.pazaruvaj.com/fritjurnik-c4109/voltz/v51980j-p721642299/
Този е с доста малка мощност и няма приставка за шишчета. Аз за почти същата цена имам този, който няколко пъти пускаха на промоции за под 200 лв.:
https://zora.bg/product/fao-1120fx

# 438
Моята фурничка-фрайър е от Кауфланд, за около 180 лв го купих. Но за малко щях да купя Финлукса /като параметри и аксесоари са еднакви/- докато го обмислях, видях, че в нашия Кауфланд има бройки от техния уред. 🙂

# 439
Кауфландският тяхна марка ли е - Суич он или нещо подобно беше, имам яйцеварка и мелачка за кафе от тази марка?
ПП
Имам си грижа - Емаг сгафиха към мен и аз си изпросих компенсация, пратиха ми ваучер за 15 лв.и от няколко дни оглеждам какво да купя, за да не изгори ваучерът. В Емаг, ясно е, цените обикновено са понадути, слагат разни дневни оферти с кодове...но моят ваучер е несъвместим с други кодове.

Voltz 1700 W, но е 12 литра.
Финлукс е 2000 W, 11 литра.
Шишчета с месо не съм яла от години, едно време печахме на скара, сега не се наканваме да я вадим. Намалих консумацията на месо като цяло. И пилета не купувам.

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 23:45 от *Камея

# 440
Да, кауфландската фурничка е Switch on.
Шишчета могат да се правят и със зеленчуци /а защо не и плодови по някой повод/, така че за мен са си полезна част от аксесоарите и е добре да ги има. 🙂

# 441
Ето го кауфландския уред

Във вторник следобед все още беше наличен в Кауфланд Овча купел-София на Кукуряк.

# 442
  • Бургас
Фурничката е добре да има и въртяща се кошница - цилиндрична) - за картофи, ядки и още куп неща. Аз в момента хапвам пуканки от кошницата.

Кажи за пуканките, как? Опитах веднъж както в микровълнова, но не станаха.

# 443
Фурничката е добре да има и въртяща се кошница - цилиндрична) - за картофи, ядки и още куп неща. Аз в момента хапвам пуканки от кошницата.

Кажи за пуканките, как? Опитах веднъж както в микровълнова, но не станаха.
Слагам малко (30 - 40 гр.) в кошницата без нищо. 20 минути на 200 градуса. Но доста остават без да се пукнат. Царевицата е някаква аржентинска. Като се запролети, ще се разходя до Женския пазар да купя българска.

# 444
Недоволна, само от царевицата ли зависи? Или винаги има по много неразпукани? Ако се сложи мазнина и сол, ще станат ли пак?
Аз мисля някой път да запека нахут от консерва в кошницата (овкусен с мазнина, сол, червен пипер) и да го пробвам за снак на малката. Ставал хрупкав, а тя обича хрупкави неща. 🙂 За добавка към салати и крем супи го използват някои хора. Виждала съм и във фрайър с кошница да пекат нахут, и в тава във фурната, но някак ми се струва, че ще се получи изключително добре във въртящата се кошница на фурничката...😃

# 445
Не знам от какво зависи неразпукването. Два опита с една царевица, еднакъв резултат. Първият път ги посолих и омазах със Зехтин. Така че не е от добавките. Ще пробвам с нашенски да видя какъв е резултата.

# 446
А в тиган/тенджера пробвала ли си ги? Така също можеш да разбереш дали е от царевицата  🙂

# 447
А в тиган/тенджера пробвала ли си ги? Така също можеш да разбереш дали е от царевицата  🙂
Почерних неизмиваемо дъното на една тенджера неръждавейка преди години покрай маслото в пуканки те. Доста по-евтино излиза да се пробвам с друга царевица.
А вместо да печеш на детето нахут от царевица, не е ли по-лесно просто да купиш печена леблебия, ако още се продава.

# 448
Правя пуканки в тиган/тенджера със зехтин (преди години и с олио). А малко масло евентуално може да се добави накрая. Във фрайъра  и се струва обаче по-мързеливо и лесно. 🙂

# 449
Царевицата за пуканките има ли вероятност да не е била идеално суха и от това да не се разпуква? Тя като се сложи омаслена вече няма как, едно време баба ми помня че я сушеше в печката ако не е сигурна. И тогава вече правеше пуканките в тенджера на котлона, с мас.
Може би ако се пусне първо на ниска температура царевицата без мазнина да изсъхне, че чак тогава нормално правене на пуканки с мазнина и на висока температура. Струва си да се опита ако вече е налична и без това.

Общи условия

Активация на акаунт