Цветята в нашия дом - тема 79

• 32 228
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Купете си препарати от агроаптеката.
+1! И при мен всяка година има въшки по розите в двора и само с препарат се махат. Иначе розичките загиват. Миналата година пробвах да ги птъскам с водата от сварен бръшлян. Освен че ми се гадеше, друг ефект не видях.

# 151
  • София
Добри,защо чак сега пускаш този линк за сенецио от 4 лв?Аз като Звънче купих от ФБ страница за 10лв и вече е пресаден.

# 152
  • софия
Натуся, и аз очаквам от 10 лв., но, поне на снимката, изглежда 3 пъти по-голям. Утре ще видя какъв точно е 🙂
Скрит текст:

Ф12 била саксията.

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 11:15 от zvаnchе

# 153
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добри,защо чак сега пускаш този линк за сенецио от 4 лв?Аз като Звънче купих от ФБ страница за 10лв и вече е пресаден.

защото вчера попаднах на него. търсих си "тревичката" Flushed
имам много мили детски спомени за една "чужда" баба, която ми беше като своя. и от там...

# 154
Имам си още една драцена. Поне си мисля,че другото също е драцена,обаче ще ви пусна снимки,да кажете,че не съм много наясно. Ето ги двете:

И това много добре ми върви,дифенбахия мисля се казва:

Ии шефлерата,много си я обичам:

# 155
Здравейте! Да се примъкна и аз при вас?
Отскоро успях да завъдя няколко саксийни, много успешно ги убивах преди това. На повечето и имената им не знам, та ще имам доста въпроси.
Ще покажа засега дворните. Тези, първите, пак от тази тема научих как се казват, но вече доста години се гледат сами и им се радвам.
Скрит текст:

# 156
Здравейте, нахално се вмъквам и в тази тема да питам има ли някоя дама от Троян? Миналото лято видях там на басейна на Чифлика такива сакъзи, че ги сънувам вече. Цветовете им огромни топки, кичести, разкошни. Но не ми дадоха клонче, не можело. Сън не ме лови как са отгледали такива огромни цветове. Ако има някой оттам и знае за какво говоря, да си споделим мечтанията. Simple Smile

# 157
  • Италия
Здравейте, цветарки Hug
Записвам се и в тази тема с въпрос:

Някой знае ли как се казва това растение? Много ми е ценно и бих искала да попрочета за него в нета, но не му знам името Blush
Благодаря предварително!

# 158
Мирена, това е дяволски бръшлян.

# 159
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
дяволски бръшлян = Епипремнум Ауреум – Epipremnum pinnatum Aureum?

Simple Smile http://cvetq.info/news.php?extend.95.2

# 160
  • Италия
Natt, Добри, благодаря! Отивам да чета. При мен расте като пощръкляло и искам да си го размножа във всички стаи в къщи. Искам да си пусна и едно на терасата. Скъпо ми е, защото ми е връзка със свекърва ми, която много обичах Heart

# 161
Момичета, а някъде виждали ли сте да продават лупина, но разсад или в саксийки? Много съм си я харесала, но вече два пъти опитвам от семена, обаче все не става и не става.

# 162
Да, аз си купих миналата година, но вече не помня кой точно разсадник. Напишете лупина разсад цена в гугъл и вижте резултатите,но не само от първа страница и назад. Иначе може и да си откопаете някоя дива.

# 163
Само вие ще ме разберете.
Изведнъж излезе много силен вятър и ми повали вистерията върху жълтата розичка. Счупи цели три пъпки! 🥺😣 Знам,че ще се оправи,ама така ги чакам. И като ги видях прекършени,ми се дорева!

# 164
Някой отглежда ли калоцефалус и при какви условия?
Купих го на някаква промоция по Коледа, но оттогава не е мръднал. В долната си част е направо хербаризиран, но върховете на клонките са мекички. Надявам се да е жив все още.
В разни руски сайтове обясняват, че даже цъфти, но като цяло информацията е оскъдна.

Общи условия

Активация на акаунт