Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 65

• 31 758
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Точно същото и при мен. Симптомите ми бяха 3-4дни и тогава правих тест. Вече нямам нищо... Трябва да е 5г.с, а нито гадене, нито гърди, нито апетит, нищо не подсказва за бременност.
В понеделник съм на лекар. Знам, че е скоро, но за мен е цяла вечност.

# 151
Бъди спокойна, аз симптоми на бременност имах чак в 3тия месец, повръщах 1 седмица и ми се спеше много, после всичко отмина

# 152
С кръвни тестове през 48 часа може да се следи дали се развива добре в началото.

# 153
Здравейте, момичета. В 8г.с съм и от няколко дни имам болка в десния крак, която започва от бедрото от долната страна, отива към свивката на коляното, на долу по прасеца до пръстите. Знам, че неможе да пия нищо и да мажа, но снощи не издържах и намазах с Фастум гел. Нямаше ефект. Предполагам, че е някакъв нерв или муслул. Дайте съвет какво да правя, че от снощи вече е много изнервящо, дори като лежа и седя ме опъва и все едно нещо ме натиска

# 154
Не те съветвам да мажеш с тия кремове, те съдържат кортикостероиди, ако не се лъжа. Няма как да кажем какво е, невролог би помогнал.

# 155
Не те съветвам да мажеш с тия кремове, те съдържат кортикостероиди, ако не се лъжа. Няма как да кажем какво е, невролог би помогнал.
Знам за мазането, но просто не издържах. Имам и магнезиево олио, но ефект нямаше пак. По принцип преди забременяването имах подобен проблем и май сд оказа ишиас. Пих диклофенак и отмина, но сега няма как да го взема. За това исках да попитам има ли някоя от вас, която е минала през това.

# 156
Сигурно е засегнат нерв  Аз пиех милгама по лекарско предписание. Но след като родих болката стана още по- нетърпима. Тогава познат кинезитерапевт така ме усука и изпука, че направо се родих. Но първо отидох при невролог, правиха ми ЯМР

# 157
Сигурно е засегнат нерв  Аз пиех милгама по лекарско предписание. Но след като родих болката стана още по- нетърпима. Тогава познат кинезитерапевт така ме усука и изпука, че направо се родих. Но първо отидох при невролог, правиха ми ЯМР
Намерих упражнения за ишиас и като че ли веднага болката намалява. Просто преди имах само болка в кръста към таза и тогава не бях още бременна и пих диклофенак и мина. Но сега болката е по целия крак от задната страна а немога да пия нищо. А и не съм в напреднала бременност за да ми тежи

# 158
Точно същото и при мен. Симптомите ми бяха 3-4дни и тогава правих тест. Вече нямам нищо... Трябва да е 5г.с, а нито гадене, нито гърди, нито апетит, нищо не подсказва за бременност.
В понеделник съм на лекар. Знам, че е скоро, но за мен е цяла вечност.

Болезнени и чувствителни гърди са характерни за много ранна бременност. Това често е и първият симптом. Обикновено утихва след известно време. При мен беше така и двата пъти.

За гаденето, не си го пожелавай, но е рано още. Гаденето е симптом, който обикновено започва към 7-8 седмица (6+/7+). Рядко се случва по-рано. И аз, когато забременях първия път, мислех че гаденето се появява съвсем в началото. Като видях, че не ми се гади бях много щастлива, че ще ме подмине, но един ден се събудих със зверско гадене и се започна. Ужасно е и не знам как някоя бременна би си пожелала такова нещо. Късметлийки са тези, които ги подминава. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 159
Аз, слава богу, до сега не съм имала гадене. Обаче киселини ...майко , майки !!! А честото ходене до тоалетна в съвсем ранна бременност защо се приема за симптом? Разбира, когато детето порасне и натиска мехура да има такива усещания ама толкова рано?

# 160
Не на всички жени им се гади, аз също нямах гадене, не ми е било лошо. Но и аз имах/м адски киселини, сърцебиене, гони ме безсъние. Това, което ми се спести в начална бременност, се компенсира последния триместър.

# 161
  • Бургас
Аз също съм от щастливките, които за 3 бременности не знаят какво е повръщане и гадене. Липсата на симптоми не означава задължително проблем.

# 162
Аз тъкмо се зарадвах, че съм от "леките" начални бременности, ама на. Днес (почти 10г.с.)започна да ми се гади, не повръщам, обаче направо ми се обръща стомаха, не ми се яде, понеже имам чувството че ще върна всичко. Гърдите почти спряха да ме болят или по скоро сега има напрежение, но не ужасната болка, от преди няколко седмици. Обаче страшен проблем ми е подутия корем, понякога чак ме боли, а не искам да пия хапчета. Друг проблем ми е, че ми се появи някакво течение (тип бяло течение, но с розово оранжев оттенък и аз не мога да го определя) миналата седмица се психирах заради него. Нямам болка(освен обичайната тежест и придърпване) или сърбеж, но има странен мирис и не е постоянно, а от време на време се появява. Притеснявам се, че съм на лекар чак края на месеца, дали има някакъв риск за бебо, ако е някаква инфекция? Мислите ли, че трябва да отида по рано на лекар?

# 163
Щом споменавате, че имате оплакване като сърбеж може би е по-добре да Ви види доктор да не сте си докарали някои гъбички...

# 164
Дали мога да ползвам Арни гел за мазане? Болката вече е такава, че на моменти ме схваща доста. На лекар съм, чак другата седмица

Общи условия

Активация на акаунт