Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 65

• 32 298
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
Какви капки за нос мога да ползвам при бременност? Със сенна хрема съм . Ще питам и доктора,но някой ако има същия проблем ????
Стеримар спрей за нос. Има листовката в нета, подходящ е за бременни. Пак питай в аптеката за твоя сигурност.

# 271
Кои са най-добрите специалисти за ФМ в 20 г.с. в София? Преди време на Марков се носеше славата. Сега кой бихте препоръчали?

# 272
Кои са най-добрите специалисти за ФМ в 20 г.с. в София? Преди време на Марков се носеше славата. Сега кой бихте препоръчали?

Аз ходих в МЦ Оскар при доктор Виолета Стратиева.

# 273
Здравейте прекрасни.Незнам дали е тук мястото,но съм много уплашена и протеснена.С нередовен цикъл съм и разбрах че съм бременна в 12 г.с.Два пъти прекалих с бирата и до доста,а през останалото време на седмицата изпивах по три,на всичкото отгоре изпушвах по 1 кутия цигари.Четох ужасни неща😢😢😢Толкова много съм наплашена,че немога да спя и да ям.На 19.05 бях на преглед,всичко е наред с бебчо,но ако му има нещо умствено.Вече не близвам дори глътка но съм в 13 г.с и мисля,че е късно защото всичко вече се е оформило.Моля ви от сърце,помогнете ми.

# 274
Според мен не е проблем стига да спреш, но вместо да четеш всякакви страхотии в нета и да те паникьосваш още повече, по-добре го обсъди с лекаря си

# 275
  • София
С две ръце за Д-р Петя Чавеева в Щерев.

# 276
Четох в други теми, че напоследък при записан час за Чавеева всъщност прегледа извършва нейн специализант. Това така ли е? И аз се бях насочила към нея, но държа ако съм се записала при нея именно тя да ме прегледа, а не друг. Нямам против младите хора да се учат, но поне да е в нейно присъствие...

# 277
Първата ми ФМ беше при нея и след 2 дни ми предстои втората. Впечатленията ми са изключителни! Прегледа ме неин специализант като след това ме прегледа лично тя без да претупва след това, а доста обстойно. Тоест вместо един преглед реално получих два.

# 278
  • София
Втората ми ФМ беше при нея и аз много се притеснявах да не се появи някой специализант, но прегледа го извърши тя. Според мен има доза късмет. Аз се бях подготвила да настоявам, че искам и тя да ме види ако се беше появил специализант.

# 279
Явно наистина си е до късмет. А колко по-рано записахте час за нея и как? През онлайн формата не се ориентирах как да запиша час за ФМ. То още ми е рано де, но все пак. И също някой има ли информация дали ще отсъства скоро, тъй като идва сезона на отпуските.

# 280
  • София
Часовете за ФМ се записват по телефона. Предния път часа го записах повече от месец по-рано. Все още няма график за месец юни. По телефона ми казват просто, че няма подаден график, но не казват нищо за отпуската й. Все пак разбрах, че ще отсъства, но не знам кога и колко.

# 281
Д-р Кристина Чачева в болница "Надежда" е страхотен специалист. Не бих препоръчала д-р Чавеева .

# 282
Часовете за ФМ се записват по телефона. Предния път часа го записах повече от месец по-рано. Все още няма график за месец юни. По телефона ми казват просто, че няма подаден график, но не казват нищо за отпуската й. Все пак разбрах, че ще отсъства, но не знам кога и колко.
Мисля, че отсъства тази седмица, защото часът ми беше за вчера, но преди седмица ми се обадиха и ги преместиха за сега в събота

# 283
Д-р Кристина Чачева в болница "Надежда" е страхотен специалист. Не бих препоръчала д-р Чавеева .
Защо не бихте препоръчали д-р Чавеева? Не е видяла някакъв проблем ли?

# 284
Защо не бихте препоръчали д-р Чавеева? Не е видяла някакъв проблем ли?
Защото аз имах записан час при нея и ме прегледа специализант, което смятам за изключително непрофесионално. Освен това срещнах информация във форума за нейни пропуски. И на база сравнение между два мои прегледа това е моето мнение.

Общи условия

Активация на акаунт