Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 65

• 32 290
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
На мен само Лактулоза ми помогна.Нищо друго.

# 256
Препоръчвам пробиотици! Откакто пия, всяка сутрин като по часовник.. а и преди бременността имах проблем с ходенето до тоалетна.

Би ли споделиля марката на пробиотика, може и на лично

Биозин пробиотик фем по препоръка на АГ-то ми.

# 257
На мен само свещички ева кю ми помогнаха и много движение.

# 258
Много благодаря на всички за включването Ви, ще питам и АГ за пробиотика и Лактулозата.
Ева кю сложих,  но никакъв ефект. Много е зле положението..

# 259
На мен ми помага Дулкософт, питах моя АГ, каза че мога да го пия, дават го за бременни.

# 260
Здравейте,
Имам един необичаен въпрос. Надявам се някоя от вас да е минала през това и да можете да ме информирате. Смених се АГ, който ми следи бременноста и вторият на втория ми преглед при него ми каза, че не може да ме регистрира при него, защото съм се водила още при първия АГ, което не е така уверих се. И така вторият АГ ми взе сума пари за прегледа макар че бях с направление. Въпросът ми е дали това е възможно или са ме изиграли. Благодаря предварително.

# 261
  • София
Изместиха ми часа за ФМ 21г.с. И сега се получава, така че понеделник имам час при генекиложката (тя ще ме пуска сигурно на Ултразвук) прегледа ми при нея  е контролен, а на следващия ден съм на ФМ- 4д ултразвук. Това дали е безопасно? Два последователни дни два ултразвука?

# 262
  • София
Това дали е безопасно? Два последователни дни два ултразвука?

Безопасно е.

# 263
Здравейте! Бременна съм в 6г.с. Паралелно с прегледа за установяване на бременността ми откриха киста на яйчника (ляв) с размери 3х2см. Седмица преди това същата киста беше с размери 2х2см. Изписаха ми утрогестан 3х1 и но шпа 3х1. Има ли мами с подобен проблем, да търся ли второ мнение и имя ли опасност ако се спука да навреди на плода? В предишни случай ми се е спуквала киста, не са ме подлагали на Кой знае какво серизоно лечение, но сега предвид бременността някой има ли представа?

# 264
Здравейте! Бременна съм в 6г.с. Паралелно с прегледа за установяване на бременността ми откриха киста на яйчника (ляв) с размери 3х2см. Седмица преди това същата киста беше с размери 2х2см. Изписаха ми утрогестан 3х1 и но шпа 3х1. Има ли мами с подобен проблем, да търся ли второ мнение и имя ли опасност ако се спука да навреди на плода? В предишни случай ми се е спуквала киста, не са ме подлагали на Кой знае какво серизоно лечение, но сега предвид бременността някой има ли представа?
Здравейте,
на мен също ми откриха киста в 7 г.с., когато се долови и пулс на плода. Кистата беше на десен яйчник с размери 4/6 см. Казаха ми да се пазя, да не правя резки движения и секс, за да не я спукам. Към 11 г.с кистата за последно се видя на ехограф, на нито един от следващите ми прегледи не ми казаха нищо повече за нея, най-вероятно е изчезнала от само себе си. Началото на месеца родих и всичко беше наред. Не е нищо сериозно, няма от какво да се притеснявате.

# 265
Кистите често намалят или изчезват сами, понеже са хормонозависими. Имам опит с такава на гърдата, но предполагам е на същия принцип.

# 266
Аз също имах малка киста в началото на бременността. Сега никой не споменава да се вижда ткава

# 267
Благодаря ви момичета. А за болките нещо да ми кажете, изпитвам кофти болки както преди цикъл и понякога са силни, по често са по-слаби. Четох тук в темите, било нормално, но моля споделете вашия опит..

# 268
Здравейте, вчера бях на трета ФМ (31 г.с. и 5 дни). Всички кръвотоци са много добри, обаче имам калцификати по плацентата. Втора степен на зрялост е. Лекарят каза, че не е притеснително, понеже е много добре кръвоснабдена. Препоръча ми да намаля солта.
Аз обаче реших да ходя вече всяка седмица, защото си имам едно наум от първата бременност. Въпросът ми е дали при наличието  добри кръвотоци тези калцификати са тревожни. Втора степен за тази седмица как ви се вижда? Има ли нещо, което мога да направя, за да забавя стареенето?
На ежедневна терапия с АП и Фраксипарин 0.4 съм.

# 269
Какви капки за нос мога да ползвам при бременност? Със сенна хрема съм . Ще питам и доктора,но някой ако има същия проблем ????

Общи условия

Активация на акаунт