На пазар във Варна - тема 57

• 32 846
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
В магазина им вече са заредили сандали, ако искаш да ги видиш на живо.
Не съм им клиент, мнение от първа ръка не мога да дам.

# 241
От както им смениха калъпа преди години на обувките в Габина на мен лично нищо не ми е удобно. Истината е, че тр да се пробват.

# 242
  • ВАРНА
Аз редовно купувам от Габина и съм доволна,но...последните години имам проблем с подметките.В кратък период се сцепват направо.Предполагам са сменили доставчика си,но вече съм разочарована при тези цени.

# 243
  • плевен
В магазина им вече са заредили сандали, ако искаш да ги видиш на живо.
Не съм им клиент, мнение от първа ръка не мога да дам.
От Плевен съм,няма как да ги видя.

# 244
  • Варна.
Имала съм любими сандали на Габина, скъсах ги от носене, бяха на платформа, високи но въпреки това много удобни. Сомням си, че си ги купих заради големите цветя върху тях, като си мислех, че ще ги обувам само за кратко, т.е. не съм търсила удобството, а външния вид. Изненадваха ме поне три години.

В последните лета за мен и дъщеря ми (тийн) купувам Рикер. Тя никога не ги харесва в магазина, бабешки били, но аз настоявам и ги вземам. После - слагай ги до магазина, до тук-до там набързо,  вижда им удобството и вече си ги носи.

# 245
  • Варна
Сетих Се и за там , но дали работи ?!

Някакви други места в Каварна, които харесвате имате ли ?
Точно днес мои познати се тагнаха от Тюленово, та явно работи. Simple Smile

# 246
  • Варна
Тузлата също работи.

# 247
  • Варна
Аз също имам едни сандали на платформа от Габина, ами нямат скъсване, не са мръднали и са супер удобни, а си ги купих на майтап съвсем случайно

# 248
Относно прежди и конци знам два магазина. Единият е скоро отворил, казва се нещо от сорта "моето хоби". Намира се по Владислав Варненчик, от страната на пилетата, посока център, до едно фотостудио Луна. Преди, точно там имаше сергия с книги втора ръка, сега ги няма. Магазинчето е много яко, вече няколко пъти си купувам интересни неща от там. Другият за който се сещам е на пазарчето в квартал Младост, точно срещу МЦ Санита.

# 249
Другият за който се сещам е на пазарчето в квартал Младост, точно срещу МЦ Санита.
+1
Там има прежди

# 250
  • Варна
Другият за който се сещам е на пазарчето в квартал Младост, точно срещу МЦ Санита.
+1
Там има прежди
Същия магазин го им на пазар Чаталджа. На Ген. Колев срещу оградата на Окр. болница има малко магазинче за прежда (намерих го При Рокси Hand made.)

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 09:53 от k_savova

# 251
  • Варна
Имах сандали на Габина с тънка подметка, изкараха години. Имах и други на платформа, при които се разлепи подметката още първото лято и не стана да се залепи, понеже основата й беше на тънки квадратни кутийки, просто нямаше достатъчно площ, за да хване лепилото. И майка ми е имала сандали с друг тип платформа, изкараха години. От техни боти и ботуши също съм много доволна.
Като цяло са качествени, въпросът е да се случи на добра подметка, което няма как да се прецени.

# 252
Пред Пепко в Делта Планет вчера имаше голяма опашка. Всички по на 2 метра разстояние си чакаха чинно реда

# 253
  • София
Здравейте, търся тази паста за зъби на Лавера? Преди ИП купих последно от DM, но сега не я откривам... някой да е виждал скоро в някоя дрогерия/магазин?

# 254
  • Варна
Пред Пепко в Делта Планет вчера имаше голяма опашка. Всички по на 2 метра разстояние си чакаха чинно реда

Значи, добре, че съм отишла в понеделник! Joy

Общи условия

Активация на акаунт