На пазар във Варна - тема 57

• 32 818
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Магазин за прежди има ли оцелял някъде? Търся летни, памучни. Само зад пощата на ъгъла работи, но е опоскан, явно нищо не се внася. Този на завоя на Пискюлиев, до у-ще Цар Симеон вече го няма Confused Има ли други с моето хоби, да ме упътят?

# 226
Магазин за прежди има ли оцелял някъде? Търся летни, памучни. Само зад пощата на ъгъла работи, но е опоскан, явно нищо не се внася. Този на завоя на Пискюлиев, до у-ще Цар Симеон вече го няма Confused Има ли други с моето хоби, да ме упътят?
Мисля, че има един магазин до Дилайта на Катедралата, за конци и прежди. Не се занимавам с такива неща и просто съм го мяркала. Пак се пада на ъгъл, нагоре по улицата в същата сграда е магазин за втора употреба HyperMarket.
П.С. утре може да мина и да кажа със сигурност, за да не се разкарваш Simple Smile

# 227
Има магазин за прежди и шапки на Кап Райчо ,срещу салон Поля.
И на мен не ми е хоби,маникюристката беше там и съм го виждала.

# 228
  • Deutschland/HE
Преди 3-4години купувах една прежда от едно магазинче на бул. Цар Освободител и ул. Неофит Рилски, бяха внос от Турция.

# 229
ИП за мен беше адски полезно защото ми показа от какво нсистина се нуждая и от какво мога без проблем да се лиша, без да мизерства семейството ми. Минимализъм в чист вид. Да отбележа обаче че и преди моята терапия никога не била шопинга. Но има хора за които това е важно. Не го казвам с лошо. Всички сме различни. Но да пазаря в мол заради душат е едно, а да си водя там детето на среща с приятелки е друго.
Разбира се съвсем трето е въпроса защо кварталаната градинка , където могат да се разхождат майки с деца , е с площ 1/3 от площа на кварталния мол. Обаче отново тук имаме права пропорционалност. Ако малко хора ходеха на мол,  нямаше да ги строят под път и над път.

Аз също преподредих приоритетите си покрай ИП.

# 230
Аз имам нужда от някакви дрехи, ама нямам желание да ходя да купувам. И преди не си умирах да обикалям по магазини, ама сега съвсем.

# 231
Препоръчайте места около Варна посока Балчик , например , където да се прекара хубав неделен ден и да се хапне вкусна рибена супа и морски вкусотии  .

Мислех си за Мидено стопанство Дълбока в Каварна , но миналата година не останахме доволни.

# 232
Мислех си за Мидено стопанство Дълбока в Каварна , но миналата година не останахме доволни.
За съжаление от години е така.

# 233
Ели-Мели, bobchita, благодаря, в района са ми, утре ще ги обиколя и двете места.
Colibri, ако е това магазинче, за което си мисля, днес бях до там, не работи.

alethea, на брега на Тюленово.  Animal Dolphin Animal Fish

# 234
Сетих Се и за там , но дали работи ?!

Някакви други места в Каварна, които харесвате имате ли ?

# 235
  • Варна
Айде сега кой бил тъп щото ходел на мол... Добре, че бяхте вие да ни опазите да не измрем от вируса. Няма нищо случайно, но ще разберем след време.
Много ми беше полезно инфото за намалението,  ще отида при първа възможност, а и ми трябва нещо от Субра, която не работеше в неделя.

# 236
Не го ли знаете магазина големия в подлеза който е между училището с буквите на центъра и Пискюлиев ? не можах да разбера да не би да говорите за него ,казвате че вече го няма но мисля ,че са различни

# 237
Айде сега кой бил тъп щото ходел на мол... Добре, че бяхте вие да ни опазите да не измрем от вируса. Няма нищо случайно, но ще разберем след време.
Много ми беше полезно инфото за намалението,  ще отида при първа възможност, а и ми трябва нещо от Субра, която не работеше в неделя.

Субра не работеше и днес.( Делта мол.)

# 238
  • ВАРНА
Препоръчайте места около Варна посока Балчик , например , където да се прекара хубав неделен ден и да се хапне вкусна рибена супа и морски вкусотии  .

Заради затворената граница с Румъния районът Каварна - Балчик е напълно умрял и към момента никакво заведение не работи!  
  Ще се сиживи след 1 юни.

Преръчвам панорамен ресторант Фантастико на нос Галата - на гледката на Галата....най-доброто място в момента с панорамна тераса от нос Галата!

# 239
  • плевен
Привет,момичета!Имам нужда от вашето мнение. Харесах си сандали от сайта на един варненски магазин"Габина" .Изглеждат много добре но четох доста противоречиви мнения за качеството им.Скъпички са и не ми се иска да се занимавам с рекламации. Ако някоя от вас е пазарувала от въпросния магазин, ще ми е от полза мнението и.

Общи условия

Активация на акаунт