На пазар във Варна - тема 57

• 32 424
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
  • Под Слънцето
Минавам само да кажа, че  и на паркинга на Кауфланд Възраждане са поставили контейнери на БЧК. Ситуирани са в дясно още на влизане.

# 496
Може ли препоръка за добър мамолог. Имам болка в едната гърда, но нямам никаква идея към кой да се насоча.

# 497
Много ходят при др Янчева в Майчин дом. Тя гледа освен гърди и щитовидна жлеза и коремни органи. Има и мамограф ако е необходимо.

# 498
Ели Мели,имах кисти в едната гърда открити при рутинен преглед от работа и ходих при доц.Радев в Темелков.Само че той е гръден хирург.
При Янчева ходих като бременна,защото се притеснявах ,че от стимулацията за инвитро ще се влошат нещата .Много е подробна,но е образен диагностик.Тези двамата ги хваля с чиста съвест,макар че не са мамолози.

# 499
Продукти Urban Decay има ли някъде в града?

# 500
  • Варна
Скрит текст:
Здравейте момичета!
Къде из Варна мога да открия официална рокля, права пола и изобщо по-официална дреха за жена на къде 50 и...с по-пищни форми? Предварително благодаря понеже от два дни обикалям града и само някакви шарени, а в МОЛ-овете само младежко или спортно!
Само като имена съм чувала: Рени Фешън, Maksimoda, Ронмакс. Имат или страници във Фейсбук, или сайтове с координати.
Благодаря!

# 501
  • Варна
За гръден хирург препоръчвам д-р Хинев.
Urban Decay няма във Варна, защото се продават в БГ само в Сефора. Вариантите са онлайн или София, Румъния, Гърция.

# 502
Здравейте,някой знае ли телефона на магазина за месо на Емо  в Трошево.Мисля,че се намира на  ул.,Драгаш".

# 503
Здравейте, някой знае ли дали някъде във Варна се предлага интернет мобилен/ домашен без обвързване с договор?

# 504
  • Варна
Здравейте, някой знае ли дали някъде във Варна се предлага интернет мобилен/ домашен без обвързване с договор?
Булсатком и кварталните кабеларки.

# 505
  • Варна
Здравейте, моля за препоръки къде перат качествено килими във Варна. Също така ми трябва добра шивачка за попрвка на дрехи в района на Колхозен пазар, Макдрайв. Благодаря!

# 506
Здравейте,

Някой знае ли норатиусите, които са в бизнес сградата срещу Общината кога отварят сутрин?

# 507
Здравейте,

Някой знае ли норатиусите, които са в бизнес сградата срещу Общината кога отварят сутрин?
Нотариус Жана Тикова работят от 9 до 17 и 30 Wink

# 508
Не знам дали тук е правилно, но търся добро място за почистване на лице (козметик), също и дерматолог

# 509
За почистване на лице ходя в Beauty Bar на ул. Воден 19, при Даниела.
Преди правих редовно Хидрафейшъл в Delicious и Diona Pro, но започнах с класическо почистване при нея един път на всеки 30-40 дни и съм по--доволна.

Общи условия

Активация на акаунт