На пазар във Варна - тема 57

• 32 431
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте!

Знаете ли някой, който се занимава с обучение на кучета във Варна?
благодаря
Питайте в кучешката тема. Може, там да ви предложат някой.

# 481
В Била също не пускат без маска, ние у дома сме решили, че ще пазаруваме в магазини, където се ползват маски и след 15.06 ..
В месарницата до нас също искат да се влиза с маски, но в млечния не, че да не плашат хората. Познайте къде ще вляза и къде не

# 482
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Добре де, никъде не е упоменато, че от 15 юни можем да обикалям без маски в закрити помещения. Поправете ме ако греша. Министъра каза, че маските отпадат, но дата аз лично не чух, което според мен ще рече, че от следващия ден може спокойно да се движим и без тях.

# 483
Момичета, благодаря за отзивите за пласмасовите чаши и прибори.Купих на мн.добри цени от Чаталджа,на реда срещу Шихото има две бараки за пластмасови изделия,единият е на Мегапорт,а другия до него е с по ниски цени.

# 484
  • Варна
Магазин Пластик е това. Същият има на Бенковска, до Депо Бебе център.

# 485
  • Варна
Здравейте момичета!
Къде из Варна мога да открия официална рокля, права пола и изобщо по-официална дреха за жена на къде 50 и...с по-пищни форми? Предварително благодаря понеже от два дни обикалям града и само някакви шарени, а в МОЛ-овете само младежко или спортно!

# 486
  • Варна
Алекс, не си написала ценови диапазон, но виж тук:
https://aggata.com/
имат магазин за църквата "Свети Никола" и освен това там са ми правили дреха по моя размер.

# 487
Вече официално казаха по телевизията,че маските от понеделник остават задължителни само в болници,градски транспорт и аптеките. В други закрити помещения(като магазини например),могат да бъдат само препоръчителни.

# 488
  • Варна
Явно всеки магазин ще решава за себе си. Нямам търпение да махна маската вече.

# 489
Аз махнах маската - в мола съм без, но стоя на разстояние от хората, не се бутам в навалица и струпвания. Вече е топло и е задушаващо с маска. Иначе бих стояла с нея.

# 490
Помогнете,  къде във Варна може да си купим колело на горе долу нормална цена. Макс около 500лв. ЗА младеж на 14г.

# 491
Декатлон, Нико байкс, Giro bikes

# 492
  • Варна
Скрит текст:
Здравейте момичета!
Къде из Варна мога да открия официална рокля, права пола и изобщо по-официална дреха за жена на къде 50 и...с по-пищни форми? Предварително благодаря понеже от два дни обикалям града и само някакви шарени, а в МОЛ-овете само младежко или спортно!
Само като имена съм чувала: Рени Фешън, Maksimoda, Ронмакс. Имат или страници във Фейсбук, или сайтове с координати.

# 493
  • Варна
В Badoo в Гранд МОЛ има големи размери и добри материи, но си е цифра. И тазгодишната колекция не ме впечатли.
https://www.bfashionshop.com/

# 494
  • София
В https://shop.rosifashion.com/ също има големи размери, но все пак зависи колко голямо търсим. Имат магазин на пл.“Владислав Варненчик“, точна срещу пощата, до Санита. Малко по-нагоре по Владислав има и друг магазин, който предлага техни модели.

Общи условия

Активация на акаунт