На пазар във Варна - тема 57

• 32 781
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Относно броя на колите,ние също сме с две,когато няма движение вкарваме в двора,но понякога е много трудно,защото  е натоварено и тия отзад няма как да предвидят че отиваме до стопа на страни,даваме назад и прибираме.
До нас къщата е с три семейства, с пет коли.

От Том Тейлър ,Спортина и Резърв купувам тениски.Специално на Том Тейлър са много качествени,по 15 лв бяха август  на края и купих на мъжа ми и на мен по четири,на редовна цена са по 35 лв.В Резърв са по-евтини ,също са хубави.Имам и от Пепко няколко,пак са памук,нищо им няма.Второ лято ще ги нося,само да прибера корема.
Колан за след раждане ,който не е гащи,а се закопчава някой купувал ли е от физически магазин искам.

# 571
Здравейте,дайте моля предложение за магазин в който има голям избор на детски тротинетки. Без Декатлон,защото там почти всичко е изчерпано,дори и онлайн.

# 572
  • Варна
Къде има магазини за бельо по центъра/Чаталджа, девойката иска да смени вече бюстиетата - да има и по-семпли модели като за нея, като цени няма значение. Аз си поръчвам онлайн и не съм ходила скоро по реални магазини.

# 573
Ако можете да съчетаете ходене до няколко магазина към края  на града /за да не отивате само до един и за едно нещо Simple Smile - магазин Мадара - вчера ходихме, има разнообразие на българско бельо, цени всякакви, фирми производители - всякакви, модели -също. Цените са конкурентни на тези в малките магазинчета в района на зимно Тракия и  пазара/примерно/.
Ние купихме мъжки сандали ест.кожа на "Кристиян" и дамски терлици за сандали, но и бельото загледах. Беше спокойно откъм клиентела, за събота и неделя зная, че е по-натоварено.

# 574
  • ВАРНА
Здравейте.
Някой скоро ходил ли е на Джъмбо?
Работи ли?
Все още ли се обикаля целия магазин като лабиринт за да излезеш?

От пещера ли излизате?    
  За най-тежкото извънредно положение работеше от 10 до 18.00 часа 14 март до 14 април...после го удължиха и от 1 юни до 1 септември  си е стандартно от 10 до 21.00 часа всеки ден до събота само неделя до 20.00 ч.

Това си е хипермаркет за всичко от детско до градинско и за животните вкщл. всичко.

Няма нищо затворено.  Вече и летните-открити дискотеки работят на плажа.
 И абитуриетските на Зл.пясъчи вчера 19 юни  почнаха даже.  Поне 20 имаше сигурно.
  Летния сезон започна официално днес -  очертава се само българи да има във варнеския окръг.

# 575
Здравейте.
Някой скоро ходил ли е на Джъмбо?
Работи ли?
Все още ли се обикаля целия магазин като лабиринт за да излезеш?
Работи, но не ходете през уикенда. Ужасно пълно е.

Напрво се отказах да ходя щом е лабирит. Търся нещо конкретно и нямам нито време, нито търпение да обикалям целия магазин.
Благодаря, бяхте ми много полезни всички, които ми отговориха. 😊😉

# 576
Здравейте ,не знам дали е много по темата,но търся фризьор/ка във Варна ,който да може да подстригва къдрава коса.Не е от значение квартала.

# 577
Здравейте! Къде мога да намеря евтини саксии за цветя? Благодаря Ви предварително! 😊

# 578
Здравейте! Къде мога да намеря евтини саксии за цветя? Благодаря Ви предварително! 😊
На Колхозния, има един магазин за домашни потреби, тип левче. Баш в пазара е, до него има магазин за евтини обувки. Оттам си взех малка саксия за 70ст. Имаше и средни, и големи, всякакви цветове.

# 579
  • Варна
В Алати пластмасовите саксии са евтини. Като тази зелената има и по-малък размер, около левче са някъде.

# 580

[/quote]
Джъмбо, Пепко, Алати, Бриколаж, Практикер...

# 581
Скоро гледах в Джъмбо саксии. Сториха ми се на много добри цени. Имаше голямо разнообразие.

# 582
  • Варна
Здравейте, някой мяркал ли е такава чашка във Варна, тъй като я счупих, а ми е от комплект

# 583
  • Варна
Скоро гледах в Джъмбо саксии. Сториха ми се на много добри цени. Имаше голямо разнообразие.

Точно там ми се стори, че са една идея по-скъпи от Алати.

# 584
  • Варна

Колан за след раждане ,който не е гащи,а се закопчава някой купувал ли е от физически магазин искам.

Евтините магазинчета на пазара за бельо до Елитис. Вчера търсих за снаха ми от там. Закопчава се отдолу, струва 15 лв. Продава се на касата в кутия. Но според мен е супер, супер стегнато. Затова взех оформящо бельо, което отива над корема.

Общи условия

Активация на акаунт