На пазар във Варна - тема 57

• 32 750
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Здравейте, някой мяркал ли е такава чашка във Варна, тъй като я счупих, а ми е от комплект

В магазини Тип- Топ, има ги навсякъде из Варна.

# 586
  • Варна
Не е точно пазар, но някой да ми препоръча бърз и коректен ел.техник за Варна или да ме насочите къде да попитам?

# 587
  • Варна
Ползвала съм услугите на пенсиониран електротехник, доволна съм. Ако желаеш, мога да дам координати на лично.

# 588
  • Варна
Ползвала съм услугите на пенсиониран електротехник, доволна съм. Ако желаеш, мога да дам координати на лично.
Мерси, Хай! Писах ти лично.

# 589
Намерени са изгубени документи на дама от кв.И------ Р---- - Тинка Б----- Д--------.(Нарочно редактирах поста. Вече са предадени документите.)

В коя ФБ група да пиша това съобщение, за да се види от повече хора? По принцип фб изяви не са ми по вкуса, но ще го направя.
Не съм ги намерила аз, но мен ангажираха с разгласяването.

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 23:12 от *Камея

# 590
  • Deutschland/HE
може във Виждам те КАТ или в Забелазяно във Варна.

П.С. Търсих къде е този квартал, за първи път го чувах, а съм родена във Варна.

# 591
От  Мол Варна по диагонал надолу, встрани от Максуда и под Трошево, до Зеленчуковата борса. На адреса е ходено и оставена бележка с тел. за контакт. Засега няма обаждане.
Жената е 70-годишна, може да не е активен потребител на ФБ, форуми,..но дано някой я познава и ми пише.

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 13:02 от *Камея

# 592
Аз съм в кв.иван рилски, близо до църквата Св. Илия и ясла чуден свят. Ако кажете кой блок е мога да поразпитам или снимка на лицето, не знам до колко е редно но би била ориентир. То тук не са чак толкова много блоковете.

# 593
  • Варна
В случая най-лесно е да ги занесете в РПУ Simple Smile

# 594
  • Варна
*Камея Познавам дамата. Писах Ви съобщение. Simple Smile

# 595
  • ВАРНА
Документи като лична карта - паспорт -  шоф.книжка се носят в някое от полицейските управления по най-бързият начин.

По закон могат да ви осъдят за обсебване на документи.   

# 596
  • Варна
Документи като лична карта - паспорт -  шоф.книжка се носят в някое от полицейските управления по най-бързият начин.

По закон могат да ви осъдят за обсебване на документи.   

Щатските глупости май са намерили почва у нас........ Ама в България си помагаме един на друг и сме благодарни за това. 
Надявам се авторката на поста да се свърже с мен възможно най-бързо, та да върнем на жената изгубеният портфейл.

# 597
Тук съм вече, писах на ЛС.
По-бързо става с лично предаване, в полицията има дълга процедура с обяснения кой кога защо и как...В самия магазин, където е намерено, са отказали да се занимават с издирването или предаването на полицията.

Послепис: Загубеното вече е предадено на Тинка, всички са доволни, но има една неприятна подробност - съседка е видяла как се оставя бележката с тел. номер под вратата, после я е взела и така жената не е научила, че портмонето ѝ е намерено и искат да ѝ го върнат. Дано ние нямаме такива съседки. Confused

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 23:06 от *Камея

# 598
Здравейте,някой да ми препоръча добър тапицер и да не работи много скъпо? Simple Smile Благодаря предварително!

# 599
Хора, откъде си купувате плодове? Отчаяна съм! Няма сергия на Колхозния, от която да не смесе пробвали. И кварталните магазини наоколо.Писна ми да ям кисели и безвкусни ягоди, череши, кайсии... Направо ми идва да спра с опитите да намеря свестни плодове.

Общи условия

Активация на акаунт