На пазар във Варна - тема 57

• 32 749
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Забелязвам, че тази година черешите изглеждат страхотно - големи, тъмночервени. Но вкус нямат хич.

# 601
  • Варна
Далеч е, но от две-три години лятото купуваме само от човека с оранжериите, след кръговото на Балчик. Пада се до аутлета на Sweet plus. Снабдяват повечето голф игрища, имат различни сортове домати. В момента като плод имат череши. След това има и дини. Може да пробвате от Свободния Хранителен Кооп. Сега ежедневно има оферти.

# 602
Ели Мели,от гаражчето на Дрин купуваме и плодове и зеленчуци.Онзи ден мъжа ми домъкна две дини и един пъпеш от борсата,много бяха хубави.
Едни кайсии бях награбила от лидъл миналия месец,все едно лимон ям,толкоз кисели.От там плодове все е било греда,освен ягодите им по едно време.

# 603
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Някой спомена аутлета на Sweet plus, да споделя, че този във Варна от 1.07.ще е на нов адрес-Атанас Москов 9 или 29 беше не запомних. Като отида ако е нашата лелка ще я разпитам подробно.

# 604
  • Варна
Кои по-точно ще е на нов адрес? Щото аз знам два.

# 605
Хора, откъде си купувате плодове? Отчаяна съм! Няма сергия на Колхозния, от която да не смесе пробвали. И кварталните магазини наоколо.Писна ми да ям кисели и безвкусни ягоди, череши, кайсии... Направо ми идва да спра с опитите да намеря свестни плодове.
Аз купувам от борсата в Трошево, до сладоледената къща. Намира се в една уличка срещу Мол Варна. Хем са вкусни, хем не е скъпо. Череши 3лв/кг уникат. Розов домат днес на 2,80, огромни и сочни. От там купувам лимони и ядки, както и зелении.

# 606
  • Варна
Лъки, миналата седмица взех череши от тях, наблизо живея. Ми точно както написах - едри, красиви и безвкусни. Да не би сега да има нова партида и да са читави?! Да взема да мина утре.

# 607
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Който е срещу Гюрлата-Мебелна палата.

# 608
Лъки, миналата седмица взех череши от тях, наблизо живея. Ми точно както написах - едри, красиви и безвкусни. Да не би сега да има нова партида и да са читави?! Да взема да мина утре.
Аз в неделя си купих от село Приселци, тъмно червени хрущялки... в града няма такива.
Днес взех от Трошево и са добри, но малко презрели, за мен са добри...скоро ще преминат. Най вкусни са ранните според мен, но вече са свършили. Един ден имаше и бели, но не взех заради протеина. Ако искаш пробвай 1 кило, да видиш как са.

# 609
Който е срещу Гюрлата-Мебелна палата.

А защо? Уф там ни беше удобно.

# 610
  • Варна
Ние всяко лято купуваме сезонни плодове и зеленчуци от Приселци. Много добри цени в сезон и вкусни. Повечето са производители, големият магазин до пътя е търговец мисля, понеже от друго място взехме домати в същите касетки, които купихме от него, на вкус същите, били от оранжерия в Сливен. Но на доста места край пътя продават производители, особено череши. Още в началото на сезона, когато виждах череши по 10 лева/кг, там бяха по 3.00-3.80 лева/кг и бяха вкусни, както и ягодите. Сега покрай ремонта на моста, подбирайте добре часовете за предвижване, вчера направихме грешката да тръгнем в 16.00 часа за Шкорпиловци и в 18.00 присигнахме благополучно. Simple Smile Та винаги комбинираме разходка/плаж и покупки. Търговецът е с доста богат асортимент, работи до късно. Обиколете ги с колата и си харесайте продавач. Миналата година имаше една много мила жена производител, продаваха пред къщата им/до нея има на покрива една кола/, но още не сме я виждали, всичко беше домашно и вкусно.

# 611
  • Варна
Аз ходя на аутлета на Суит плюс в Трошево. Слава богу, няма да местят моя Simple Smile

# 612
Sweet plus. Това бисквитите и сладките ли са? Какво точно си купувате от този аутлет?

# 613
Хубавото е , че моста вече е пуснат и движението е нормално най - накрая.

От Приселци бях взимала ягоди, череши и кайсия от първия търговец и не бяха изобщо вкусни.
Но това беше преди месец.
Сега може и да са хубави.

Sweet plus. Това бисквитите и сладките ли са? Какво точно си купувате от този аутлет?

Всички продукти на марката ги има в аутлети в големи опаковки и за по-малко пари  ( тъй като не са в оригиналната си картонена опаковка, а в обикновени ) . От този аутлет си взимам какаово и кокосово масло за по 10-11 лв . ( мин.година ) буркан 1 кг.
Имаха много вкусни сушени плодове, но ми казаха че вече са ги спрели .
Аз си купувам най-често диетични бисквитки или барчета.
Цените наистина са много ниски .

# 614
Заради многото дъждове плодовете са наляти, но не са сладки!
През уикенда и ние си купихме череши от Приселци, детето искаше бели - но още са зелени

Общи условия

Активация на акаунт