На пазар във Варна - тема 57

• 32 703
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Постелки пускат в Кауфланд и ЛИДЛ.

# 121
Здравейте, постелка за йога на сносни цени къде мога да намеря? Без декатлон и джъмбо, благодаря!
Знам, че не искате Декатлон, но моята я взех за 4 лв.оттам.Просто като информация.
Постелката от 4 лв от Декатлон не е за йога. Не знам защо не искаш да купуваш от Декатлон, но там и Спорт Депо са местата. Има още един магазин, в който има хубави правилните за йога постелки, спортния магазин  под градинката на архитектите, този вдясно. Още някъде бях видяла добра постелка, ама не помня, като че в ДМ беше. И в Ойшо, който сега е затворен.

Какво й различното на постелката за Йога?

Имаме една постелка, купувала съм я преди може би 6-7 години от един индийски магазин на центъра. Тази постелка нямаше скъсване. Децата правят на нея коремни преси разни упражнения където се лежи. Сега обаче искат да правят заедно едно до друго  и се чудех откъде да взема втора постелка за тази цел. Ползва се само за упражнения за коремна преса, лицеви опори друго не се прави върху нея. Да ме посъветвате откъде.
Wai Lana е марката , сега погледнах постелката ни

# 122
  • Варна
Айко, Мьомакс и Явор работят ли и с нормално работно време ли? Ако да, има ли ограничение за определен брой хора вътре и опашки отвън? Метро върнаха ли работното си време до 00:00 часа?

# 123
  • Варна
Пред Айко и Мьомакс няма опашки, в Метро също ходих преди седмица и нямаше опашка. Има разни съобщения на вратите за спазване на мерки, ограничения и т.н., но са само на хартия, нали им ги изискват. За работното време не зная.

# 124
  • Варна
Здравейте ,търся си дамска раничка и тъй като моловете няма да отворят идея нямам къде в града да ида да погледна .Днес минах през Тенденз и Паоло ботичели в центъра , както и една барака малко след сергиите на синия пазар -там тази която си харесах беше 140 лв например .
Не държа да е ест. кожа и май повече от петдесетина лв. не ми се дават .Ако ме ориентирате към магазин ще съм благодарна .

# 125
  • ВАРНА
По Пюскюлиев магазините работят,дали няма да имат ранички?

# 126
Точно по Пискюлиев, последното магазинче,  посока център, преди ЦКБ - има супер много чанти, не може да няма и голям избор на ранички.

# 127
И на Владислав в Гранд гепард и едно магазинче до Рощок.

# 128
Айко си работи нормално, скоро ходих за детска възглавница и др дреболии.
Метро има опашки, на каса,
с намален състав са вероятно.

Потвърждавам КОМСЕД до Декатлон работи, утре и вдругиден от 10 до 20ч. Има 30% намаление.

# 129
  • Варна
Айко, Мьомакс и Явор работят ли и с нормално работно време ли? Ако да, има ли ограничение за определен брой хора вътре и опашки отвън? Метро върнаха ли работното си време до 00:00 часа?
В айко ходих в понеделник в 17ч. Коли имаше отвън, опашки не. Всички в магазина без някой да следи за брой клиенти,  разстояние...
Имаше и хора без маски в магазина.

# 130
  • Варна
Благодаря на всички!

# 131
Здравейте ,търся си дамска раничка и тъй като моловете няма да отворят идея нямам къде в града да ида да погледна .Днес минах през Тенденз и Паоло ботичели в центъра , както и една барака малко след сергиите на синия пазар -там тази която си харесах беше 140 лв например .
Не държа да е ест. кожа и май повече от петдесетина лв. не ми се дават .Ако ме ориентирате към магазин ще съм благодарна .
Подлеза на синия пазар.

# 132
  • ВАРНА
Всички магазини са на нормалното си раб.време  - някои дори и на лятно удължено вече.
Интересно че половината кръчмета по плажа във Варна и Аспарухово не работят все още! ....а кварталните бичат до сред нощ вече! 

# 133
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Отворили са Дайхмана в Кауфланд Възраждане.

# 134
  • Варна
Я кажете къде е тоя Дайхман? Не знаех, че има и извън мола. Трябва да купувам сандали на дъщерята. Няма край...

Общи условия

Активация на акаунт