На пазар във Варна - тема 57

• 32 800
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
Къде мога да намеря акумулаторни батерии АА и ААА?
В Лидъл, Кауфланд........, магазините за левче...почти навсякъде.

Акумулаторни - тоест презареждащи се посредством зарядно!!!

Само в Техномаркет - Технополис - Техмарт - Зора.

Благодаря Flowers Hibiscus

В Лидл, Кауфланд и в магазините за левче, няма. Проверих...
🤦‍♀️, който бърза да помогне....нямам представа защо не съм видяла-акумулаторни🤷‍♀️, съжалявам🌷.

# 181
  • Варна
Трябва ми чаша с капак за многократна употреба, може и да не е термо, най-важно е да не тече. Не държа и на материал. Аико, Мьомакс, Икеа, дали ще имат налични? Утре искам да взема.

# 182
Прибрах се!
Благодаря ви за отговорите Flowers Bouquet Flowers Hibiscus

# 183
Трябва ми чаша с капак за многократна употреба, може и да не е термо, най-важно е да не тече. Не държа и на материал. Аико, Мьомакс, Икеа, дали ще имат налични? Утре искам да взема.
Джъмбо имат.

# 184
  • Варна
А проверени фирми за пране на диван ще ми препоръчате ли? Моля!

# 185
  • Варна
Здравейте, знаете ли къде правят изгодно (и качествено, разбира се) ролетни комарници?

# 186
Здравейте, знаете ли къде правят изгодно (и качествено, разбира се) ролетни комарници?
Моите ги правих в Русев пласт, обаче минаха поне 5 години-не са мръднали, но дали са били изгодни...не помня вече...

# 187
  • Варна
Моите ги правих в Русев пласт, обаче минаха поне 5 години-не са мръднали, но дали са били изгодни...не помня вече...
Много благодаря! Качеството ми е по- важно. Ясно е, че без пари няма.

# 188
  • Варна
Някакви идеи откъде да купя детско портмоне? Нещо шаренко, с принцеси примерно Simple Smile В нета има ама нямам време да поръчвам. Трябва ми за сряда, а не съм сигурна дали ще дойде навреме.

# 189
Някакви идеи откъде да купя детско портмоне? Нещо шаренко, с принцеси примерно Simple Smile В нета има ама нямам време да поръчвам. Трябва ми за сряда, а не съм сигурна дали ще дойде навреме.
Купувала съм от Хиполенд такива.

# 190
В Sinsay в Делта мол преди съм виждала портмонета, несесери и други аксесоари за деца.

# 191
  • Варна
Ама моловете отвориха ли?! Щото той и Хиполенда е само там.

# 192
От утре отварят всички молове, фитнеси.

# 193
Пепко, Джъмбо, ако за нещо непретенциозно.
Иначе в мола ще намериш със сигурност.

# 194
  • Deutschland/HE
Хай, аз бях купила от книжарница Хирон, на бул. Осми Приморски полк  много хубаво детско портмоне миналото лято, може да видиш и в книжарницата над Червения.

Общи условия

Активация на акаунт